Varmı oynayan bir ara serverimiz vardı ama Türkiyede pek oynamıyor bu yüzden kapatmıştık serveri.Herkez CS hastası oysaki DOD çok güzeldir varsa oynayan tanışalım aynı serverlerda oynarız Team kurarız
Suanda DoD: Source oynuyorum.Gayet hos bir oyun.Tr'de bir tane server var ve full olmuyor.Her saat yer bulunabiliyor.Zaten gunduzleri boş oluyor hep.
DOD:Source oynuyorum bende.Galiba bir tane server var ondada hep dolu olmuyor.Genellikle akşamları doluyor.Onun dışında yabancı serverlarda 1024le 100-120 pingle oynanabilen serverlar var.Bundan daha az pingli server bulamadım. Half-Life 2 Dm oynuyorum ayrıca.Ama yerli server yok henüz.BF2 almayı düşnüyorum birde ama yabancı serverlarda pingler nasıl olur bilemiyorum.Bu oyunlara bence acil server açılmalı.Cs dışında başka bir şey yok ülkede galiba.
Benim makina sourcede kasıyor malesef o yüzden oynayamıyorum.Evet yabancı serverlarda 100-120 ping arası değişiyor ama şimdi böyle bundan 1 sene önce 80 pingle oynuyorduk gayet rahat,telekom gerçekten son 1 senede olayı batırdı.100 pin bulursam ben memnun oluyorum düşünün.Millet hangi ülkedensin diye sorunca türkiye demeye utanıyorum.
FPS türünde herkez CS oynuyor evet.10 senelik oyun baydı artık.
Allah'tan çok fazla dod oynayan yok yoksa o oyundada cs gibi hile başlardı.Dediğiniz gibi süper bi oyun dod.Cs mod yarışmasında en iyi mod seçilmişti.Çok sıcak atmosferi vardı.Çok sevmiştim 1.5 in üstüne kurulan dönemlerde oynuyodum botlarla.Source modu çıkınca para verip almaya üşendim.Ama tadı damağımda kalan bi oyundu.
Hile yapilabilecegini sanmiyorum.Olsa bile yakalanmadan fazla oynayamaz.Ama crack'li hali cikar, VAC secured'li serverlar olursa ozaman hile de olur tabi.Lakin lisansli oynuyorsaniz sorun yok.Biri hile acmisti, forumun birine yazmis, adam hemen VAC'a yakalanmisti.Aninda SteamİD ban yedi.Simdi kaldirmanin yollarini ariyor ama bulamayacak belli ki...