hocam eğer sosyal denemelerinde bilmediğin bilgiler için tek tek not aldığın bir defterin vs. yoksa bence baştan çalışmaya kesinlikle değmez(ilk 100 hedeflemiyorsan), o süre yerine ayt tekrarı yapmayı tercih ederim ben. denemelerde hiç sorulmayan tonla bilgi dolu en özet kitap bile, eğer 4 civarı paket deneme bitirdiyseniz iyi bir analizle ösymden soru kaçırma şansınız yok, tabii ben sosyale ağırlık vermediğimden olması gerekenden çok kaçırıyorum ama işin özü bu |
YKS25 | daxpc deneme günlüğü (8. sayfa)
-
-
ayt 19 eklendi
-
kr akademi tıpkı basım almayın, tek bir sınavda 2 tane kritik yazım hatası mı olur? bir yayının çıkabileceği maksimum dandiriklik seviyesi
-
hocam eski seneleri 135 dk vererek mi çözüyorsunuz ?
-
tyt için 145 civarı veriyordum, 135 ile çözmeye alışık olmadığımızdan eski de olsa o sürede yetişmiyor
-
tyt 19 ve msu 24 nasıl geldi hocam
-
tyt 19u daha çözmemişim iyi hatirlattin valla çözeyim. msü 19 99 gelmiş ama o sınavı bayağı batırmıştım, eski msüler 105+ idi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Guzelmis hocam, benim de o civarlarda. Bol sans haftaya ikimize de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behindhand -- 31 Mayıs 2024; 20:26:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ olun hocam size de, gerçekten boş şansa ihtiyacımız olacak
-
tyt 2018 eklendi, 130dk
-
hocam cok iyi gelişmişsin.azmini takdir ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AD328FB9 -- 3 Haziran 2024; 0:37:12 > -
ygs-lys de çözüyon mu la?
-
Son 3 sene yeter bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam
-
çözmüyorum ama Türkçe için zamanım olsa çözerdim, gerisi için gerek yok bence
-
Hz. TYT 2021 deneme günlüğüne eklenmiş bulunmaktadır
-
ayt 21 eklendi
-
lan oha say 700 yapıyormuş daha önceki hiçbir yılda yaklaşamadım bile
-
Sonuç nasıl geldi?
-
25k yaptı galiba.
puhahahahaha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X