Şimdi Ara

Dawn of the Titans [DT]Recruit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar guild wars FACTIONS oynayanlara duyuru
    Dawn of the Titans[DT] guildi guilde adam alıoruz
    Guild Hall (storage ve merchantlı)Pelerin(o kadar önemli değil ama çok güzel)ve ii üyelerimiz var
    whisper:Erdem Bayulke veya Erdem Bayulkae
    not:guild yabancı guildi ve elinizde geldiği kadar ingilizce konuşmanız gerekio
    ve bir diğer not:ben herkese yardım ederim yeterki guildde olun
    Guildimiz luxondur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem2706 -- 19 Temmuz 2006; 20:42:53 >

• niye turk guildine deilde yabanci guild desin ve neden oraya turk cagiriyorsun ?????
  • factionsda türk guildi bulamadım 1 ve sizi çağarmıorum guilde girmek isteyen varsa diye söledim bu 2
    ve sonuncusu o guildden çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem2706 -- 20 Temmuz 2006; 20:42:25 >
  • bak iste bu guzel. ben buna icerim arkadas
  • arkadaşlar guild kurmak istiorum bu topic guildle ilgili olduğu için yeni konu açmak istemedim ama
    o kadar fazla da istemiorum olursa guildin ismi
    Türkiye Cumhuriyeti [T.C] olcak sizce nasıl bir isim yakışır?
    (ottoman osmanlı yeniçeri janissary gibi isimler istemiorum)
  • " REPUBLIC OF TURKEY " ismi nasıl. hem türkler hem de yabancılar da anlar ..
  • hakkaten yaa.Bu guild kuralım güzel olur ben oyuna bugün başlıyorum bu yazıyı yazdığım sıraad oyunu patchliyor hehe.

@burak_janissary
    kardeş sen bu oyunda profesyonelsin galiba mesajlarına ve imzana bakılırsa.Oyundaki nickin nedir bana yardımcı olabilir misin?100 kaat bayıp special edition aldık yazık olmasın yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hunter: Call of the Wild
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.