Şimdi Ara

davul fırın ve mini-midi fırın önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.yakında evleniyorum.evimiz küçük olduğu için davul fırın veya mini fırın almaya karar verdik nişanlımla.forumu okudum.geçen yıl yazılmış en son yorumlar.aldıkları ürünleri kullananlar memnun mu ?? ne önerirsiniz bizee??? lütfen acil cevap verin.nişanlım kafayı yemek üzere.tabi bana da yedirtiyor .maksimum 400 tl olur ödeyeceğim rakam.onu da çok zorlarım.ama tabi önemli olan fırının kaliteli ( patlayan fırınları okuyunca burda ,şok geçirdim) ve çok güzel pişiriyor olması.ha bir de rezistansı açıkta olmasın tavsiye edeceğiniz üründe lütfen.heyecanla yorumlarınızı ,desteklerinizi bekliyoruz.

• canım benim de önümüzdeki ay düğünüm olacak bizde böyle bir şeyler bakıyorduk eşim biraz araştırmış bunları bulmuş benim hoşuma gitti bunlar ama sende bir değerlendir bakalım

http://www.evium.com/luxell-lx-3685-inox-usta-borekci-firin-udd10913
    http://www.evium.com/cvs-tandir-davul-firin--udd5648

değerlendir bir de fikir verelim bir birimize :)

• demircisümeyra
    merhaba.şifremi sistem kabul etmeyince bir türlü, yeniden üye olmak zorunda kaldım.lüksel fırını çoğu kişi beğenmiyor.güzel pişirememesinin yanı sıra kalitesiz malzemelerden yapıldığı ,ısının dışarı kaçtığı söyleniyor ki annem de aynı sıkıntıları yaşıyor.davul fırın ise çabuk ısıtıp kurutuyormuş.ama marka olarak birşey diyemicem.itimat ,şamdan aklıma gelen davul fırınlar.ama kullanan yok çevremde .o yüzden birşey diyemicem.internette termikele iyi diyorlar.insanlar çeşitli ürünler alıyor ama kullanımla ilgili yorum yapan çok çok az.ben de burdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.inşallah yardım eden olur
  • bilgialmakiçinüyelik kullanıcısına yanıt
    Arçelik, bosch-siemens-profilonun mini-midi fırınları iyidir bence.

gidin bayiisinde veya teknomarketlerde inceleyin derim ben.
  • tamam bir bakim.bilgisi ve fikri olanlar lütfen yazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Arçelik, bosch-siemens-profilonun mini-midi fırınları iyidir bence.

gidin bayiisinde veya teknomarketlerde inceleyin derim ben.

teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrodalga vs. Mini Fırın
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.