arkadaşlar merhaba.yakında evleniyorum.evimiz küçük olduğu için davul fırın veya mini fırın almaya karar verdik nişanlımla.forumu okudum.geçen yıl yazılmış en son yorumlar.aldıkları ürünleri kullananlar memnun mu ?? ne önerirsiniz bizee??? lütfen acil cevap verin.nişanlım kafayı yemek üzere.tabi bana da yedirtiyor .maksimum 400 tl olur ödeyeceğim rakam.onu da çok zorlarım.ama tabi önemli olan fırının kaliteli ( patlayan fırınları okuyunca burda ,şok geçirdim) ve çok güzel pişiriyor olması.ha bir de rezistansı açıkta olmasın tavsiye edeceğiniz üründe lütfen.heyecanla yorumlarınızı ,desteklerinizi bekliyoruz.
canım benim de önümüzdeki ay düğünüm olacak bizde böyle bir şeyler bakıyorduk eşim biraz araştırmış bunları bulmuş benim hoşuma gitti bunlar ama sende bir değerlendir bakalım
demircisümeyra merhaba.şifremi sistem kabul etmeyince bir türlü, yeniden üye olmak zorunda kaldım.lüksel fırını çoğu kişi beğenmiyor.güzel pişirememesinin yanı sıra kalitesiz malzemelerden yapıldığı ,ısının dışarı kaçtığı söyleniyor ki annem de aynı sıkıntıları yaşıyor.davul fırın ise çabuk ısıtıp kurutuyormuş.ama marka olarak birşey diyemicem.itimat ,şamdan aklıma gelen davul fırınlar.ama kullanan yok çevremde .o yüzden birşey diyemicem.internette termikele iyi diyorlar.insanlar çeşitli ürünler alıyor ama kullanımla ilgili yorum yapan çok çok az.ben de burdan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.inşallah yardım eden olur