Şimdi Ara

Davul(Bateri)tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Prof. olmayan bir davul almaya karar verdim eve koyucam.Derileri daha sonra hallederim.Elimde 700 ytl civarı para var bu parayla en iyi hangi davulu önerebilirsiniz?İzmirdeyim bu arada...

• Elektronik almani tavsiye ederim hem fazla yerde kaybetmessin

Foruma git D&R da var oraya bak.... yada Kucuk parka giderken hemen giriste kosede bi baterist amcam var ona sor baya iyi caliyor ayrica satiyor zaten
  • Selamlar..bu 700 ytl ye zillerde dahilmi yoksa davulla gelen fabrikasyon zillerimi kullanacaksın.
    Öncelikle bu önemli.
    Eğer sıfır alacaksan davulu extreme,powerbeat vb gibi markalarda bulabilirsin.Ama 2. el istersen
    700 ytl ve civarı bir fiyata 2.el temiz tama imperialstar vb buladabilirsin.
    2.el piyasasına iyice bakmak için.
    www.garaj.org
    www.drumtr.com
    www.turkdrum.net
    www.baterist.org
    gibi sitelere bakabilirsin.
    Ayrıca davulu eve koyacaksan yalıtım sorunu için susturucu alman gerekecektir.Bunun içinde HQ Sound Off susturucu setini tavsiye edebilirim.
    Kolay gelsin

Edit:Ek olarak..Elektronik davul alma derim ben.Tabi yinede sen bilirsin.Eğer elektronik davul alacaksan Akita lardan uzak durmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
    Ortalama bir davul alıp bunu deriyle adam edebilirsin tabi ama iyi bir maple yada birch davulun keyfini vermez tabiki.Birden bire olacağına bir kere premier yamaha tama vb gibi markaların 2.el orta sınıf davullarını al uzun süre kullanırsın.Konser bar programı vb de hiç sorun çıkartmaz ayrıca.Evans g2 derileride çektinmi kız gibi davul olur sana işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Late4Escape -- 17 Ekim 2007; 23:15:01 >

• Hayatımda ilk defa alıcam ve haliyle fabrikasyon malı olucak zilleride sonradan hallederim işte.Birde şey sorunu var,bu yalıtım falan diyorsun o yalıtımı yapmıcam.Onların özel derileri,bezleri falan varmış onlardan alıp yerleştiricem böyle olmazmı?Siz akıl verin arkadaşlar.Özelliklede tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum.Elinizde 700 ytl var nasıl birşey alırsınız?En uygun nedir falan filan işte...Sagolun cevaplar icin bu arada.
  • Vallahi eğer başlangıç seviyesindeysen zaten fabrikasyon ziller yeter sana.Gidip bir istanbul bir sabian zildjian vb almaya gerek yok.Yazık olur.Yalıtım için dediğim gibi HQ Sound Off susturucu setleri var.Ben bir kaç güne alacağım inşallah fiyat araştırması yapıyorum. Bu susturucular ile evinde rahatça çalışabilirsin kafanda sorun olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Vallahi eğer başlangıç seviyesindeysen zaten fabrikasyon ziller yeter sana.Gidip bir istanbul bir sabian zildjian vb almaya gerek yok.Yazık olur.Yalıtım için dediğim gibi HQ Sound Off susturucu setleri var.Ben bir kaç güne alacağım inşallah fiyat araştırması yapıyorum. Bu susturucular ile evinde rahatça çalışabilirsin kafanda sorun olmasın.

Hmm anladım hocam peki nasıl birşey önerirsin fabrikasyon olarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    ELEKTRO BATERİ TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Gitar tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fabrikasyon ziller zaten davulla beraber gelir hocam.Bak senin için bir davul buldum 2.el ama 1100 ytl diyor herif. :) ziller ile beraber.
    Bir incele
    http://www.drumtr.com/forum/index.php?topic=279.0
    Yine başka bir ilan.Maxtone marka davul.Tabiki premierin yanında çok düşük bir fiyat ve kalite.
    http://www.drumtr.com/forum/index.php?topic=92.0
    450 ytl imiş bu davul.
    Yine bir maxtone..Sıfır 450 ytl.
    http://www.drumtr.com/forum/index.php?topic=406.0

daha bulursam ekleyeceğim.

• Linkleri acmıyor bende
  • İstiyorsan benim davulu satayim sana? :)
    Peawey İnternational Series II
    Deriler Sıfır Evans (daha baget değmedi)
    22'' Kross
    12'',13'' Altolar
    16'' Floor Tom
    Kickte Yine Sıfır Evans g4 var
    Zil de istersen el yapımı İstanbul Agop 16 '' Crash ve 6'' bell var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Late4Escape -- 17 Ekim 2007; 23:43:51 >
  • O kadar yazdında hocam hic mi hic anlamam davul ekipmanlarından
  • Resim ekledim :D
    http://img101.imageshack.us/my.php?image=qdasdasdyd7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Late4Escape -- 17 Ekim 2007; 23:44:35 >
  • http://www.dobez.com/urunbilgi.php?id=16805217290001

bende dijital alıcam bunlar için yalıtım gerekiyo
  • Pm attım ;)
  • Biraz forumlarda dolandım da ben 3 hafta gitmiştim davul kursuna ve hemen davul almak ta zarar olur diyorlar kafam karıştı dogrusu...Stick control olayını falan hoca yardımıyla ögrenmek gerekiyormuş.Bilmiyorum daha da araştırmam gerekicek:S
  • Hmm.Sen baya yenisin anlaşılan..O zaman bir çalışma pad i al.Bir çift baget al ve Yavuz Küçükyıldırım'ın ders notlarını bir incele.Eminim çok işine yarayacaktır.Ben seni önceden çalıyorda artık davul almaya karar vermiş birisi zannettim
  • quote:

Hmm.Sen baya yenisin anlaşılan..O zaman bir çalışma pad i al.Bir çift baget al ve Yavuz Küçükyıldırım'ın ders notlarını bir incele.Eminim çok işine yarayacaktır.Ben seni önceden çalıyorda artık davul almaya karar vermiş birisi zannettim

Eh işte yeniyiz Ben en iyisi bir hoca bulayım bir az takılayım orada ona göre birşeyler yapıcaz artık sagol dostum ilgilendigin icin cömezligime ver

• quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

quote:

Hmm.Sen baya yenisin anlaşılan..O zaman bir çalışma pad i al.Bir çift baget al ve Yavuz Küçükyıldırım'ın ders notlarını bir incele.Eminim çok işine yarayacaktır.Ben seni önceden çalıyorda artık davul almaya karar vermiş birisi zannettim

Eh işte yeniyiz Ben en iyisi bir hoca bulayım bir az takılayım orada ona göre birşeyler yapıcaz artık sagol dostum ilgilendigin icin cömezligime ver

Yok hocam estağfurullah.Ama dediğim gibi çalışma padi ve metronom mutlaka edin.Ardından Yavuz Küçükyıldırım'ın notları da epey bi işini görür.Onları okuyup anladıktan belli bir temelin olduktan sonra hocaya gidersin bence.Hocada sana işin piçliğini öğretir bir 6 ayda.Sende onun üzerine çalıştınmı aslan gibi davulcu olursun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

quote:

Yok hocam estağfurullah.Ama dediğim gibi çalışma padi ve metronom mutlaka edin.Ardından Yavuz Küçükyıldırım'ın notları da epey bi işini görür.Onları okuyup anladıktan belli bir temelin olduktan sonra hocaya gidersin bence.Hocada sana işin piçliğini öğretir bir 6 ayda.Sende onun üzerine çalıştınmı aslan gibi davulcu olursun

Cok sagol dostum ilgilendigin icin tekrar.Dinliyecem dediklerini birini buldum İzmir'den bütün müzik türlerini calbiliyor herif ve de gayet disiplinli bakalım ona ugrayacam ve de konusucam.Bakalım duruma göre birşeyleri yapıcaz artık.5 yıldır davulcu olma istegim var aslında suan yasım 16.5 civarı :D .Şaşırmışsındır belki de.Ama önemi yok yani alıştım Ne kadar erken birşeyler yaparsam o kadar iyi.Yine iyi hoca nedir?Kötü hoca nedir?Bunu biliyorum en azından

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.