Bildirim
Davlumbazın Gorevi Nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Teknik yazmıyorum umarım anlarsın.
Davlumbaz tekerleğin üzerindeki ay şeklindeki parçadır.
Şasi ile birleşik olduğundan motoru korur , yağışlı havalarda aracın çamur deryası olmasını engeller. -
oto.nun içine su falan girmesini engelliyo...çamurluk gibi bişey... -
Peki bu parcanin ortalama fiyatı kac paradır? -
Sedan;
29.710 - 38.650 YTL -
lastik sesini azaltır ve lastikten gelen çamurların arabanın içine girmesini engeller.ama asıl amacı asfalt sesini kesmektir.dikkat edersen çoğu arabada sadece önde davlumbaz vardır. -
quote:
Orjinalden alıntı: just717067
Sedan;
29.710 - 38.650 YTL
Arkadasim Sedan'ın davlumbazlı fiyatı 38.650.000 TL mi? Pek anlayamadım...
Davlumbazın ortalama fiyatı ne kadardır ki Civic'lerde davlumbaz yok... -
yok
sedanların fiyat aralığı öyle , 38.650 olan ES Otm. diye bir model.
ayrıca davlumbazsız araba çok saçma geliyor bana. -
MUTFAKLARDA KIZARTMA YAPTIKTAN SONRA ORTALIK YAĞ KOKMASIN DİYE KOYUYORLAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafidan -- 11 Nisan 2005, 17:31:25 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mafidan
MUTFAKLARDA KIZARTMA YAPTIKTAN SONRA ORTALIK YAĞ KOKMASIN DİYE KOYUYORLAR
davlumbaz lastiklerin attığı çamurun arabanın içine kadar girmesini dağılmasını engeller
yani kısacası bisikletlerdeki çamurlukları örnek alabiliriz
-
davlumbaz aslında davul çalmaya yararayan bir alettir vazla vurulmaz yoksa patlar
yok o şakaydı aslında davlumbazı söyle diye biliriz iceriye ses almaması ve yalıtım diye biliriz nbir başika deyişlede toz falan girmesin diye
-
davlunbazsız arabamı olur ....
hondam da arkadaki çamurluğu söktüm o zaman arka tampon sallanıordu aşırı hız da tamponu söküp atıcaktı bende içine karbonfiberden düzgün kestirdim ve tampona taktırdımhiç oynamıor şimdi...
çamurluk davlunbaz a vidalı idi sökünce boşlukta kaldı tampon onun yerinin doldurdum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X