Şimdi Ara

DaVinci'den 100 YTL indirim çeki!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar DaVinci'nin şifresi filmiyle ilgili soruyu cevaplayıp, birşey kazanamayınca bu çeki yollamışlar. Teknosalarda geçerli olan ve sadece k750i, w900i ve w550i modellerini alırken yararlanabileceğim bu çeki hangi üründe kullanmamı tavsiye edersiniz? W900i çok pahalı galiba, onu eliyorum. Teknosalarda bu ürünlerin fiyatları nedir bilen yazabilirse sevinirim, internetteki fiyatları bazen tutmayabiliyor. Son olarak da Vatan Bilgisayar'ın w800 kampanyası ne zamana kadar devam ediyor?
    Şimdiden teşekkürler...

• Sizce hangisini almak daha mantıklı?
    600 TL' ye Teknosa'dan k750i mi?
    700 TL' ye Vatan Bilgisayar'dan w800i mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: funky9

Sizce hangisini almak daha mantıklı?

600TL k750i + 60 TL 1Gb Ms duo pro
  • Valla bende bu çeklerden 4 tane var ama kullanmam, isteyene verebilirim..

Tanesi 99YTL'den
  • of inanmamıştım yollamamıştım :'((((((((((((((((((
    w900i alıcam birde, ben böyle talihin :S:S:S
  • Boş yere üzülme dostum w900'de geçerli değil Nerde oturuyosun veriyim istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: Kutadgu!

of inanmamıştım yollamamıştım :'((((((((((((((((((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar DaVinci'nin şifresi filmiyle ilgili soruyu cevaplayıp, birşey kazanamayınca bu çeki yollamışlar. Teknosalarda geçerli olan ve sadece k750i, w900i ve w550i modellerini alırken yararlanabileceğim bu çeki hangi üründe kullanmamı tavsiye edersiniz? W900i çok pahalı galiba, onu eliyorum. Teknosalarda bu ürünlerin fiyatları nedir bilen yazabilirse sevinirim, internetteki fiyatları bazen tutmayabiliyor. Son olarak da Vatan Bilgisayar'ın w800 kampanyası ne zamana kadar devam ediyor?
    Şimdiden teşekkürler...

Valla bana da gelmiş :)
    K750i almayı planlıyorum ben de direk.
  • Gelen indirim çeklerinin arkasında w900i resmi de vardı diye hatırlıyorum..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

quote:

Sizce hangisini almak daha mantıklı?

600TL k750i + 60 TL 1Gb Ms duo pro

nerede bu ms duo fiyatı. bende haftasonu yada önümüzdeki hafta içi teknosadan çek ile 600 e alacamda k750i hemen yanına bide kart patlatayım olmadı bide

• quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Gelen indirim çeklerinin arkasında w900i resmi de vardı diye hatırlıyorum..?

K750i, W900i, W550i alırken kullanılabiliyor.
  • ne zamana kadar geçerli bu çekler?
  • Son Kullanma Tarihi: 30 Haziran 2006
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Boş yere üzülme dostum w900'de geçerli değil Nerde oturuyosun veriyim istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: Kutadgu!

of inanmamıştım yollamamıştım :'((((((((((((((((((

w900i de geçerli diyorlar

• Arkadaşlar bende oradaki oyuna girdim ama o telefon nerede kullanılmış sorusu karşıma çıkmadı ve de paris tatili k750i hediyesi çıkmayınca mı bu 100 ytl hediye çekini mi yolluyolar acaba bir de ne zaman geldi size çok bekler miyim?
  • 11 haziranda geldi bize yaklaşık 2 hfta sonra. ayrıca 100ytl lik çek kzndınız diede msj gelmesi gerek
  • Bu çeki kullanıp telefon alan var mı acaba? Merak ettiğim bu çek sadece peşin ödemelerde mi geçerli oluyor? Çünkü çekin arkasında diğer kampanyalarla birleştirilemez yazıyor. Kredi kartı ödemelerinde "Axess ve Bonus kampanyaları" ibareleri yer alıyor.
    Diyeceğim o ki taksitle almaya kalkarsak bir de banka faizi mi ekleniyor 100 TL indirimli fiyatın üstüne?
  • quote:

Bu çeki kullanıp telefon alan var mı acaba? Merak ettiğim bu çek sadece peşin ödemelerde mi geçerli oluyor? Çünkü çekin arkasında diğer kampanyalarla birleştirilemez yazıyor. Kredi kartı ödemelerinde "Axess ve Bonus kampanyaları" ibareleri yer alıyor.
    Diyeceğim o ki taksitle almaya kalkarsak bir de banka faizi mi ekleniyor 100 TL indirimli fiyatın üstüne?

Dün 100 YTL'lik çeki kullanarak aldım Teknosa'dan K750i...
    Telefonun normal fiyatı 689 YTL.

100 YTL iniyor, 589 YTL.
    Onu da Bonus veya Axess'in varsa aynı fiyattan 12'ye böylüyorlar.
    Oldu mu 589 / 12 = 49,33.. :)
  • Teşekkürler cevap için,
    Ben de az evvel konuştum yakınımdaki Teknosa mağazası yetkilisiyle, dediğin gibi bir k750i alacağım birazdan inşallah. Çok kaararsızdım k750i mi alsam w800i mi alsam diye, ama kazanan k750i oldu. Pişman olmayacağıma inanıyorum, hoş w800i de alsam pişman olmazdım; ikisi de canavar :)
    AU, bu arada telefonun hayırlı olsun, iyi günlerde sorunsuz kullanman dileklerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky9 -- 17 Haziran 2006; 12:26:00 >
  • s.a arkadaşlar

davinci hala dewam ediyor mu? ne yapmam gerekir katılmak için? birde bu çeki hangi alışverişlerde geçerli? mesela 2gb ms duo için geçerli mi? yoksa sadece telefon almak için mi geçerli?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.