Bildirim
Davidoff içenler içeri .
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
winstone box varken diğerleri hikaye -
quote:
Orijinalden alıntı: sadulayev
winstone box varken diğerleri hikaye
Yav he he.
Davidoff iyidir içilebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
quote:
Orijinalden alıntı: sadulayev
winstone box varken diğerleri hikaye
Yav he he.
Davidoff iyidir içilebilir.
Winstone'u nasıl içiyorlar anlamıyorum .
Hangi paketi iyi hocam ? -
kırmızı kutu -
Çok pahalı be 2 sene davidoff light içtim çok elit sigara hiç koku yapmıyor en çok o yanını seviyorum + çok hafif duman gibi bişey 4.5 lira falandı ben içerken şimdi 8 9 lira o kadar para veremem valla. -
quote:
Orijinalden alıntı: anlhcylmz
Çok pahalı be 2 sene davidoff light içtim çok elit sigara hiç koku yapmıyor en çok o yanını seviyorum + çok hafif duman gibi bişey 4.5 lira falandı ben içerken şimdi 8 9 lira o kadar para veremem valla.
Koku olayını bilmiyordum . Camel'a 7 lira veren , 2 lira daha koyar düşüncesiyle başlamayı düşündüm .
Akşam bi deneyeceğim . -
quote:
Orijinalden alıntı: sırat0000
quote:
Çok pahalı be 2 sene davidoff light içtim çok elit sigara hiç koku yapmıyor en çok o yanını seviyorum + çok hafif duman gibi bişey 4.5 lira falandı ben içerken şimdi 8 9 lira o kadar para veremem valla.
Koku olayını bilmiyordum . Camel'a 7 lira veren , 2 lira daha koyar düşüncesiyle başlamayı düşündüm .
Akşam bi deneyeceğim .
Aylık 60 lira 1 telefon faturası eder sadece yılda 600 lira sigara farkına ödemiş olursun bilgin olsun. Sırf para yüzünden kaç defa sigarayı bırakmaya çalıştım ağır bağımlı olduğum halde prestij diye bi sigara varmiş herkes onu öneriyor ama nerde var bilmiyorum açıkcası.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sırat0000
quote:
Akşam bi deneyeceğim .
Aylık 60 lira 1 telefon faturası eder sadece yılda 600 lira sigara farkına ödemiş olursun bilgin olsun. Sırf para yüzünden kaç defa sigarayı bırakmaya çalıştım ağır bağımlı olduğum halde prestij diye bi sigara varmiş herkes onu öneriyor ama nerde var bilmiyorum açıkcası.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar hocam yapıcak bişey yok
Prestij kaçak olarak satılan bir sigara . Kaçak sigaraların arasında en iyisidir diyebilirim .
-
uygun fiyatlı orjinal el sarmas kuba purosu bulunur irtibat pm -
Davidoff votka sigara her türlü. ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X