Şimdi Ara

David Silva Real Madrid'i reddetmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Îngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu

Manchester City, İspanyol yıldızı David Silva'nın sözleşmesini uzatmak üzere.
    İsmi tüm yaz boyunca İspanyol devi Real Madrid ile anılan Silva hakkında açıklamalarda bulunan menajer Julio Llorente yaz döneminde olası bir transferi reddettiklerini söyledi.

Llorente, "Silva, Manchester City'e tamamıyla entegre olduğu için Real Madrid'in planlarını göz ardı ettik. Kazanılan şampiyonluk Silva'nın sadece kulübe olan bağlılığını arttırdı" şeklinde konuştu.

İspanyol milli oyuncunun yeni sözleşmesi, tıpkı hocası Roberto Mancini gibi kendisini 2017 yılına kadar kulübe bağlayacak. Haftalık 140 bin pound kazanan oyuncu, yeni sözleşmeyle birlikte haftalık kazancını 200 bin pounda çıkaracak ve takımın en çok kazananları listesinde Yaya Toure ve Carlos Tevez'i yakalamış olacak.
    David Silva, geçtiğimiz sene 6 gol atıp 17 asist yapmış ve klübün uzun yıllar süren şampiyonluk hasretine son vermesinde önemli bir rol oynamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 10 Eylül 2012; 22:35:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber doğru mu bilmiyorum ama City'de Yaya, Silva, Agüero, Kompany, Hart gibi oyuncular ciddi anlamda uzun bi süre takımda olacaklar sanırım.
  • city nin en iyi oyuncusu bence dikkatle takip ettigim 3 4 oyuncudan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Haber doğru mu bilmiyorum ama City'de Yaya, Silva, Agüero, Kompany, Hart gibi oyuncular ciddi anlamda uzun bi süre takımda olacaklar sanırım.

para para para para para para para ve para için
  • neden her mac ilk11 oynayıp takımının en önemli oyuncusu olmak varken madrid'e gelip modric, mesut, kaka gbi adamlarla forma yarısına grsin ve fabregas'ın yaptıgı hatayı yapsın ki. bende kalırdım. he tabi madrid silva gibi bi adamı sag açık icin alıcaksa bilemem.

• Reddedebilir çünkü o mevkide mesut,kaka,modric gibi oyuncular varken kendisine ihtiyaç olmayacağını düşünmüş olabilir.Ve City'de ise ona daha fazla ihtiyaç var.
  • David Silva'nın şuanda Manchester City de kalması onun için daha iyi.
    Geçen seneki Premier League şampiyonluğu ile City yükselişe geçti çok da güzel kadrosu var Citynin
    Bu sene dahil gelecek yıllarda ben City den CL de başarı bekliyorum açıkçası.
    Şuan Dünyanın en kaliteli 3ncü kadrosu City de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamın değeride 50-60 Milyon anlamak mümkün değil ki aldıkları paralar 10 Milyon ve üstü gelmesin zaten mevkisinde Silva'dan üstün oyuncular var gerek yok zaten gelmemesi daha iyi orada tekken şimdi 2 kişiyle rekabet zor gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.