Şimdi Ara

David Draiman'ın Yeni Grubu 'Device'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Disturbed'in kurucu üyelerinden ayrıca vokali olan garip piercingli David abimiz Device diye yeni bir gruba katıldı bildiğiniz gibi,Disturbed grubunun yapmaya belli bir süre ara vermesinden ötürü.Albüm çıkmadan önce vilify şarkısıyla tanıtımı yapıldı,dinleyen varmı bilmiyorum aramızda fakat bozmuşlar biraz gibime geldi,bi down with the sickness-stricken-voices gibi bişeyler beklerdim ama close my eyes forever şarkısı hoş olmuş.,ayrıca albümde matt shadows(avenged sevenfold),serj tankian (soad) gibi isimlerde mevcut.ne bileyim disturbed'in ardından böyle bir oluşum sizce nasıl?beğendinizmi?

Orijinalden alıntı: breathofhorus

Disturbed'in kurucu üyelerinden ayrıca vokali olan garip piercingli David abimiz Device diye yeni bir gruba katıldı bildiğiniz gibi,Disturbed grubunun iş yapmaya belli bir süre ara vermesinden ötürü.Albüm çıkmadan önce vilify şarkısıyla tanıtımı yapıldı,dinleyen varmı bilmiyorum aramızda fakat bozmuşlar biraz gibime geldi,bi down with the sickness-stricken-voices gibi bişeyler beklerdim ama close my eyes forever şarkısı hoş olmuş.,ayrıca albümde matt shadows(avenged sevenfold),serj tankian (soad) gibi isimlerde mevcut.ne bileyim disturbed'in ardından böyle bir oluşum sizce nasıl?beğendinizmi?

disturbed'in simge isimlerinden biriydi en kısa zamanda gruba tekrar katılması dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abovvv David baba naaptın toparlanın yumruğunuzu sıkın havaya kaldırın isyan bayrağını dalgalandırın(bkz:land of confusion)

• zaten disturbed grubu tamamen dağılmadı,sadece hiatus dediğimiz (dağılmak değil fakat grup elemanlarının herhangi yeni bir proje yapmadan bekleme hali) durumda olduğundan dolayı,bir side-project olarak device grubuna katılmıştı Draiman.bende pek sevmedim zaten,arada 1-2 şarkısı hoş yeni albümde.Trivium'un 6.cı albüm prodüktörlüğünü yapacak diyorlardı yine David Draiman için.Artık şu side-project olaylarını bırakıp grubu toparlasa iyi olur diyorum bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.