Davetiyem var One Plus 2 Getirecek Aranıyor 2 gün 20 saatim var acil getirecekler pm birde getirene ip5s vereceğim 2017 mart a kadar full kutu garantili yanlış yere ise kusura bakmayınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı - Evga 650G2 80+ GOLD Full Modular PSU Satılık Asus STRIX GTX 980 DCUIII Satılık Intel i5 6600k CPU Satılık Samsung 850 EVO 120GB SSD
Bana da geldi 24 saat verdiler sipariş için, sipariş sadece amerika için geçerli, tanıdıklarınız var ise onlara aldırabilirsiniz.
quote:Orijinalden alıntı: tmac21 Bana da geldi 24 saat verdiler sipariş için, sipariş sadece amerika için geçerli, tanıdıklarınız var ise onlara aldırabilirsiniz. keşke olsa hocam alabilsek çok iyi fiyata çok iyi telefon ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı - Evga 650G2 80+ GOLD Full Modular PSU Satılık Asus STRIX GTX 980 DCUIII Satılık Intel i5 6600k CPU Satılık Samsung 850 EVO 120GB SSD
quote:Orijinalden alıntı: tmac21 O kadar iyi mi yahu? fiyat/performans açısından mükemmel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı - Evga 650G2 80+ GOLD Full Modular PSU Satılık Asus STRIX GTX 980 DCUIII Satılık Intel i5 6600k CPU Satılık Samsung 850 EVO 120GB SSD
quote:Orijinalden alıntı: Yeti. quote:Orijinalden alıntı: tmac21 O kadar iyi mi yahu? fiyat/performans açısından mükemmel Hocam linkteki arkadaşla bi iletişime geç istersen :) http://forum.donanimhaber.com/m_111375853/tm.htm
Bu arada bu telefonu almayacağım,isteyen olursa bana söylemesi gereken bilgileri isterim kendi Amerikadan aldırtır.