Şimdi Ara

Dave Mustaine'i Övme Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet arkadaşlar tarifsiz duygular besliyorum resmen ya Allahım bir insan bu kadar mı karizmatik, yakışıklı , yetenekli olur Arjantin konserindeki holy wars çaldığı bölüm delirtiyor insanı. Hangar 18, Holy Wars, Symphony of destruction, Sweating bullets,Head crusher , 99 Ways to die, a tout le monde gibi güzide parçalar anca dave babamızdan çıkar. Metallica dinleyenler rust in peace albümünü dinlesin kirk hammetin abuk sabuk türkülerini dinlesinler. Metaligacılar gelmesin konuya SCREW METALLICA LISTEN TO MEGADETH !

Favori konser kaydım orada olmak vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 26 Temmuz 2011; 22:40:15 >

• Blood on the Water performansı daha iyi.Gerek ses gerek performans olarak.Zaten Chris Broderick olması yeter soloları düzgün dinleyebiliyoruz en azından.
  • Abi chris broderickde çok karizma adam ya nasıl kıskanıyorum varya
  • Aynen de o kaslar yakışmıyo bence az daha kassız olsa daha karizma olurdu.Dave gibi
  • Yakışıyor bir kere ama dave baba başka bir olay
  • Tamam yumuşamayalım
  • Toplanın ahali yine aptal saptal bi konu ile karşılaştık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • James dave i döver

Pimi çektim kaçıyorum

• bomb has been planted
  • Başlığa bak.
  • Gerzeğin teki.
  • şimdi de moda bu oldu arkadaş, metallica'yı kötüleyecem ayağına megadeth'i tanrı yapma. 10 yıl sonra da megadeth popi olur tekrar metallica'ya sarar millet. sinüs eğrisi gibin
  • Hocam eski metallica güzel ama son albümlerinde falan poka sardı
  • Metallicayı kötülemek için Megadethi yükseltmeye gerek yok.Benim açımdan Metallica isterse ilk 4 albümü gibi 4 tane daha albüm yapsın bir Rust In Peace, bir Peace Sells...But Who's Buying etmez.
  • Marty Friedman gibi bir gitarist geçmiş gruptan, siz hala Mustaine de Mustaine... Mustaine kadar taş düşsün başınıza.
  • Marty Friedman Megadethte çalmasaydı bu kadar büyük bir efsane olacak mıydı o da var tabi.Çünkü aksi taktirde ya solo albüm yapacak ya da ortalama bir grupta çalacaktı.2 türlü de bugünkü saygısını görebileceğini sanmıyorum.En sevdiğim 5-6 gitaristten biridir, yani sevmediğimi falan sanmayın.Bence Chris Broderick bile onun açığını kapatamıyor, tamam sololarını eksiksiz çalabiliyor ama o hissi veremiyor.Keşke Jeff Loomis o teklifi kabul etseydi, bir tek o kapatabilirdi sanırım o açığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Marty Friedman gibi bir gitarist geçmiş gruptan, siz hala Mustaine de Mustaine... Mustaine kadar taş düşsün başınıza.

Cidden şu yorum geç gelmiş.Daha 2. yorum olmalıydı bu.Ve ne kadar Megadeth dinlersem dinliyim bi 89 Seattle Master'ı kadar gaz vermiyor şarkıları.
    Tabii bir de şu var "Dave is God" Dave'in Metallica'dan atılmasını sağlayan poster.Metallica üyeleriyle karşılaştırsam (şuan ki) Dave döver diyorum.Ama dediğim gibi hiçbir zaman o şarkılara yetişemeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desecrator

Gerzeğin teki.

Beğen butonu nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Marty Friedman gibi bir gitarist geçmiş gruptan, siz hala Mustaine de Mustaine... Mustaine kadar taş düşsün başınıza.

Cidden şu yorum geç gelmiş.Daha 2. yorum olmalıydı bu.Ve ne kadar Megadeth dinlersem dinliyim bi 89 Seattle Master'ı kadar gaz vermiyor şarkıları.
    Tabii bir de şu var "Dave is God" Dave'in Metallica'dan atılmasını sağlayan poster.Metallica üyeleriyle karşılaştırsam (şuan ki) Dave döver diyorum.Ama dediğim gibi hiçbir zaman o şarkılara yetişemeyecek.

Hiçbir zaman yetişemeyecek diye birşey yok.Kişisel fikirdir o.Bana göre de Metallica üyeleri hiçbir zaman bir Peace Sells..Buy Who's Buying yapamadı Rust In Peace bir kenara.Kill 'em All'u baza alırsak Thrash Metal diyebileceğimiz parçaların tamamı Dave bestesi.James ve Lars'ın istediği daha yumuşak bir müzik yapmaktı zaten, Cliff'in ölümüyle o da tescillendi.Albümleri kıyaslamak aptallık olur orda iş zevke girer.Ama kişisel yetenekleri baza alırsak Hetfield&Hammett ikilisini birleştir yine D.Mustaine etmez.Biri solo özürlü, ötekinin zaten ne olduğunu yanılmıyorsam Some Kind of Monsterda görmüştük.Basit bir riffi çalamıyordu.Metallicada anormal derecede yetenekli olan Dave dışında sadece Cliff vardı bana göre.Megadethte ise o parlak dönemindeki 4 isim de kendi alanında en iyilerden.Tabi bu birşey ifade etmez, iş yapılan müzikte biter, o da dediğim gibi kişisel zevke girer.Ancak yıl oldu 2011, Dave'in Megadethi Metallicaya göre çizgisini çok daha az bozdu bu kabul edilemez bir gerçek.

• metalikacılar bu adamı veya grubun neresini cekemiyorsunuz?

şarkılarımı kötü yoksa metallicadan daha ii diye mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.