Şimdi Ara

Dava Bitince!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tuffguy

walla benim hayat tecrübelerim ne yazikki şike ve teşviğin türkiyede yaygın oldugu ve türk milletinin rüşvet ve şike teşvik gibi konulara eğimli olduğu yönünde...yani şahsi kanaatim fenerin yaptığı kesin ama zaten bu iş 30-40 yıldır var bence..yani cezalandırmaya bence bu seneden başlamalılar ve çok ağır başlamalılar..geçen sene olanlarda esasen fenere çok kötü oldu ama herkes açısından iyi olsun bari geleceğimiz kurtulsun..fenere artık ceza verilmemelidir..ama bu sene şike kim yaparsa yapsın en kötü şekilde cezalandırılmalıdır..küme düşme zaten olmalı yöneticiye de men ve hapis verilmeli..Eğer
    her alanda dürüst olursak ancak dünyada saygı görür ve bilimde sanatta bir yerlere gelir hatta savaş açılırsa bize belki israili bile yeneriz gelecekte..

Olayın sonunu İsraile bağlayışını gıptayla tekrar tekrar okuyorum. Büyüksün

• Kulüpler , 58.madde değişsin , küme düşme kalksın diye ayaklanıyorlar.
    Metris'den ses geliyor.
    Hayır o madde değişmeyecek.Şike yapan takım küme düşmeli...

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

walla benim hayat tecrübelerim ne yazikki şike ve teşviğin türkiyede yaygın oldugu ve türk milletinin rüşvet ve şike teşvik gibi konulara eğimli olduğu yönünde...yani şahsi kanaatim fenerin yaptığı kesin ama zaten bu iş 30-40 yıldır var bence..yani cezalandırmaya bence bu seneden başlamalılar ve çok ağır başlamalılar..geçen sene olanlarda esasen fenere çok kötü oldu ama herkes açısından iyi olsun bari geleceğimiz kurtulsun..fenere artık ceza verilmemelidir..ama bu sene şike kim yaparsa yapsın en kötü şekilde cezalandırılmalıdır..küme düşme zaten olmalı yöneticiye de men ve hapis verilmeli..Eğer
    her alanda dürüst olursak ancak dünyada saygı görür ve bilimde sanatta bir yerlere gelir hatta savaş açılırsa bize belki israili bile yeneriz gelecekte..

yani ever son 5 kelime bir anda hedef şaşırttı

ama isreili yenme olayına kayılmıyorum. neden ilerde belki diye belirttin ki ?.. şimdi bile bir savaş olsa israilin karşımızda tutunabileceğini zannetmiyorum !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 15 Eylül 2011; 14:23:57 >

• arkadaslar onemli sike mike degil onemli olan henuz supheli sifatinda olan ve saglik problemleri bulunan cok tanindik bir kisinin cezaevinde bu kadar uzun sure boyunca tutulmasi (ergenekon vs.de buna ornek verilebilir.) daha sen bi adami yargilayamiyosun aylarca surunduruyosun sonra hic bi sey bulamadik deyip saliyor insan serbest kaldigina sevinemez yani kisacasi ayranimiz yok icmeye pastadan soz ediyor bunlar bu arada galatasarayliyim ama sonucta etkilenen ulke futbolu ve ulke herkes iyi aksamlar

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

hobaa laylayloma bak.maçtan önce bir kulubün kulup müdürü rakip takımın oyuncusunu arıyor ne yaptın hallettinmi gibi konuşmalar geçiyor ve bu şike yapıldığını göstermez şeklinde bir savunma var.kimse kusura bakmasın ama çok genişiz bu şike teşvik konusunda acaip bir kabullenmişlik bir kanıksama var.ya noolmuşki öle yapmışsa ne olmuşki öle demişse...herşey normal.avrupada şu konışmaları basına versen yer yerinden oynar bırakın şike iddiası bilmemnesini.ertesi gün kimin adı geçiyorsa bir alt ligde.yeminle varya insanın bütün futbol şevkini kırdılar zaten biliyorduk şike teşvik olayalrını ama bu kadar aleni ayağa düşmüş şekilde olunca ve kimse umursamayınca insan ya bu kadar tantana nniye o zaman,şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur diyor...

Adam Eskişehir'e transfer olmuştu zaten bu konuşma sırasında.
    Kaldı ki telefonda konuşan adam eskişehirspor'un yardımcı antrenörü , futbolcu kim Sivas'lı
    Bunun ucnu FB'ye bağlamak genişlik değil de bağlamamak mı genişlik.
    Üstelik futbolcu sorguya alınmış ve serbest de bırakılmışken , bunun adı işgüzarlıktır

sadece can arattan falan bahsetmiyorum genel bir genişlik var herkes laylaylomumda işin.işgüzarlık asıl herşeyi ya ne olmuş konuşmuşsa onun antrenörüymüş onun futbolcusu değilmiş de bununmuş önemli değilmiş muhabbetine girmek.genişlik bunun adı genişlik.hiçbirşey yok ortada zaten bu tapeler konuşmalar resimler komplo birileri fenerle aziz yıldırımla uğraşıyor falan filann.fener taraftarı iflah olmaz.hayatınız boyunca fail olmaktan başka bir işe yaramayacaksınız bu kafayla siz...

• quote:

quote:

quote:

hobaa laylayloma bak.maçtan önce bir kulubün kulup müdürü rakip takımın oyuncusunu arıyor ne yaptın hallettinmi gibi konuşmalar geçiyor ve bu şike yapıldığını göstermez şeklinde bir savunma var.kimse kusura bakmasın ama çok genişiz bu şike teşvik konusunda acaip bir kabullenmişlik bir kanıksama var.ya noolmuşki öle yapmışsa ne olmuşki öle demişse...herşey normal.avrupada şu konışmaları basına versen yer yerinden oynar bırakın şike iddiası bilmemnesini.ertesi gün kimin adı geçiyorsa bir alt ligde.yeminle varya insanın bütün futbol şevkini kırdılar zaten biliyorduk şike teşvik olayalrını ama bu kadar aleni ayağa düşmüş şekilde olunca ve kimse umursamayınca insan ya bu kadar tantana nniye o zaman,şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur diyor...

Kaldı ki telefonda konuşan adam eskişehirspor'un yardımcı antrenörü , futbolcu kim Sivas'lı
    Üstelik futbolcu sorguya alınmış ve serbest de bırakılmışken , bunun adı işgüzarlıktır

sadece can arattan falan bahsetmiyorum genel bir genişlik var herkes laylaylomumda işin.işgüzarlık asıl herşeyi ya ne olmuş konuşmuşsa onun antrenörüymüş onun futbolcusu değilmiş de bununmuş önemli değilmiş muhabbetine girmek.genişlik bunun adı genişlik.hiçbirşey yok ortada zaten bu tapeler konuşmalar resimler komplo birileri fenerle aziz yıldırımla uğraşıyor falan filann.fener taraftarı iflah olmaz.hayatınız boyunca fail olmaktan başka bir işe yaramayacaksınız bu kafayla siz...

adam haklı beyler ...

• quote:

quote:

quote:

hangi kafadsan bahsediyorsunuz ya.
    3 tane temsilciniz içeride Haifa maçında Aziz Yıldırım'a küfür eden kafadan mı?

Beşiktaş fail kafa ile doğmuş bize hikaye anlatıyorsun ? Kupa verdik de bizi ondan affettiler teranelerine anca siz inanırsınız.
    O inançla Aziz yıldırm'a söversiniz.
    Bu kadarsınız çünkü.
    Güdümlü zavallılar

• ya bırak canım bu zırvaları.statta küfür eden sırf beşiktaş taraftarıymış gibi konuşmuyormusunuz senelerdir.şaktar maçında bizi dünyaya rezil eden siz değilmiydiniz?güdümlü zavallılarmış.siz neyi savunduğıundan haberi olmayan robota dönüşmüş zavallılarsınız asıl.şimdiye kadar şike yapmadık aziz yıldırımın suçu yok deyip duruyorsunuz ya davada veya iddianemede şike yaptığınız ortaya çıkarsa milletin yüzüne nasıl bakacaksınız asıl onu düşünün şimdiden...

şike yapmalarına kesin gmzüyle bakıyorum aksi bile aklıma gelmiyor adamlar kıyakla şl de...ilahi adaletin tecellisi yakındır....karma bir tarafınızdan vuracak görürsünüz

Orijinalden alıntı: hasanmerto

2. yarı oynanan futbollara göre ts nin yarıştan haftalarca önce kopması lazımdı.

şike yapmalarına kesin gmzüyle bakıyorum aksi bile aklıma gelmiyor adamlar kıyakla şl de...ilahi adaletin tecellisi yakındır....karma bir tarafınızdan vuracak görürsünüz

çatlamana az kaldı herhalde.

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

yani ever son 5 kelime bir anda hedef şaşırttı

ama isreili yenme olayına kayılmıyorum. neden ilerde belki diye belirttin ki ?.. şimdi bile bir savaş olsa israilin karşımızda tutunabileceğini zannetmiyorum !..

konu biraz dağıldı..ama emin ol savaşmamıza izin vermezler verirlerse elektronik müh oldugumdan ülkenin mühendislik durumunu biliyorum en fazla 1 ay dayanırız...neyse futbolda kalalım..herşey bence 2-3 aya netleşir sene sonuna kamu vicdanında herşey çözülmüş olur..fener beşiktaş ve trabzonspor şu ana kadar aldıkları sonuçlarla kendilerini ispat ettiler..bence haklı olan bu yarışta ayakta kalıcak..göreceğiz önce kim düşecek?

• Dava bi bitsin.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.