Şimdi Ara

datron marka notebook ekranda hava kabarcıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nootbook ekranını sildim şimdi ekranda hava kabarcıkları oluştu nokta nokta bazıları ise büyük elimle hareket ettiriyorum sorun ne gecermi yoksa ekranımı kaybettik 3 aylık notebook garantiye girermi

• Neyle sildin hocam ekranı? Bende Datron kullanıyorum, tedbir alıp o şekilde silmeyelim...
  • cam sil ile şimdi biraz düzeldi hava değil su kabarcıkları sanırım iki gün içinde gececek gibi acar kullandım hiç kaçmazdı ney
  • Bu kabarcık olayını bir iki yerde daha duymuştum sanırım LCD lerin üstünde ki koruyucu tabaka ile alakalı. Garantisi varken bir an önce götürüp kontrol ettir.
  • içine su geçmiş o halde... kuruyunca geçmesi lazım. Notebook ekranları için özel malzemeler var onlardan kullanmak lazım. Geçmiş olsun
  • Konuyu notebook kısmında açsan daha doğru olurdu bence ama sorunun ilginç gerçekten, garanti kapsamındaysa hemen servise götürmende fayda var.

LCD ekranları çok hassas oluyor, cam sil temizlemek için uygun olmayabilir. Notebook kısmında temizlemeyle ilgili bilgiler olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 9 Temmuz 2007; 12:22:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.