Şimdi Ara

Datadan bilgilerim çıkarılıp ifşa edildi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim Sanalika adlı oyunda bir kişi datadan bilgilerimi çıkartıp yedi sülalenin ifşa etti t.c kimlik numaraları dahil hepsini paylaştı benim soy ağacımda gözükmeyen kişiler dahi ortaya döküldü aileme mesajlar atıldı saçma sapan.

Bu kişi bunu turistik hat üzerinden yapmış hat şu an kullanılamıyor ama WhatsApp üzerinden açık mesajlar atıyor Bir tane arkadaşım vasıtasıyla emniyetten öğrendim Azeri birine kayıtlı ama kapanmış hat beni Allah'ın bile bulamaz yazıyor Azeri kişinin de ilgisi olduğunu sanmıyorum telefoncu satmistir kapanacak hattı .

Malum e-devlet bilgileri çalındı bu şekilde bilgilerime ulaşmış bugün gidip şikayetçi olacağım sizce bulabilirler mi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E-devlet bilgileri çalındı bunlar parayla satılıyor ve bu sisteme sahip olanlar kişinin adını soyadını ve yaşadığı şehri biliyorsa her şeyini çıkartıyor erçek bilgilerinizi vermeyi isim soyisim gibi hemen buluyorlar

• yokmu bir bilgisi olan lan

• Kardeş geçmiş olsun. Bulamazlar maalesef. Uğraşmıyorlar çünkü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kral devlet bilgisi çalıyor nasıl ilgilenmezler ya

• Devletin açık hat olayına el atması lazım. Artık bakkallar bile açık hat satar olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    YouTube'a yaz bakayım MERNİS panel diye bak bakalım kaç tane video var hiçbiri de kaldırılmıyor. Senin bilgileri çalan adam da o videolardan faydalandı muhtemelen

• o kişiyi bulursam kan alıcam ama bu işi kan çözecek kiminle uğraştığını bilmiyor.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.