Şimdi Ara

Data sim kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön ödemeli hatta kullanmak üzere data sim kart (netbook'a takıp internete girmek için) almayı düşünüyorum. bir tim'e gittim. 5 lira ücreti var dedi. Ben ücretsiz diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum? :)

• ben de bugün yeni hat açtırdım faturasız 4gb internet almak için, ama meğer onun için ayrı sim kartı gerekiyormuş, bu bahsettiğiniz data sim kartı mı acaba?
  • turkcell den ve vodafone dan data hattını ücretsiz alabilirmiyiz?
  • trcll den aldım bugün ücretsiz. telefonla bağlandım data hattı ile
  • arkadaslar bu data hatti her turkcell bayinden alabiliyor muyuz ücretsiz bir sekilde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

arkadaslar bu data hatti her turkcell bayinden alabiliyor muyuz ücretsiz bir sekilde ?

TIM'den ücretsiz aldım ve sorunsuz kullanıyorum.
  • peki direk karti veriyolar mi yoksa kullandigimiz noya gore mi birseyler yapiyorlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİM KART KOPYALAMA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Ön ödemeli hatta kullanmak üzere data sim kart (netbook'a takıp internete girmek için) almayı düşünüyorum. bir tim'e gittim. 5 lira ücreti var dedi. Ben ücretsiz diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum? :)

Size genede ucuz söylemişler. Benim timlerden aldığım fiyatların biri 10tl, diğeri 30tl di. 30 tl olana ısrarla eminmisiniz dedim, evet dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Ön ödemeli hatta kullanmak üzere data sim kart (netbook'a takıp internete girmek için) almayı düşünüyorum. bir tim'e gittim. 5 lira ücreti var dedi. Ben ücretsiz diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum? :)

Size genede ucuz söylemişler. Benim timlerden aldığım fiyatların biri 10tl, diğeri 30tl di. 30 tl olana ısrarla eminmisiniz dedim, evet dedi.

Emin misiniz 300 TL diye biliyordum deseydin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Emin misiniz 300 TL diye biliyordum deseydin

Fazla üstelemedim. Yoksa sizin dediğiniz rakamlara çıkabilirdi.

• quote:

peki direk karti veriyolar mi yoksa kullandigimiz noya gore mi birseyler yapiyorlar?

Direkt veriyorlar. Tabii ki başka bir numara oluyor bu. Arama yapmaya kapalı bir hat.
  • quote:

peki direk karti veriyolar mi yoksa kullandigimiz noya gore mi birseyler yapiyorlar?

kullandığınız numarayla bir ilgisi yok. genelde ön kodu 530 lu olan hatlardan veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedKaymakcı -- 26 Ağustos 2010; 1:10:21 >
  • Bunlar ücretsiz mi ya yarın ben de bizim tim e bir sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Bunlar ücretsiz mi ya yarın ben de bizim tim e bir sorayım

konuda yazılanlara göre yerine göre değişiyor. istanbuldaysan bebekte falan sorma sakın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

konuda yazılanlara göre yerine göre değişiyor. istanbuldaysan bebekte falan sorma sakın hocam

istanbul'da nerede soralım? Bakırköy'de sordum 5 lira fiyat çektiler. Nerede sorarsak bedelsiz olarak verirler

• quote:

quote:

Yok hocam zaten ıstanbullu değilim Mersin in bir ilçesindeyim:) ücretsiz olma ihtimali yüksek yani

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam zaten ıstanbullu değilim Mersin in bir ilçesindeyim:) ücretsiz olma ihtimali yüksek yani

o zaman sorun yok hocam alacağın en yüksek fiyat 3-5 tl dir

• quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman sorun yok hocam alacağın en yüksek fiyat 3-5 tl dir

ben de öyle tahmin ediyorum ama ins ücretsizdir

• ben tekridag tekirada ki timden aldim ucretsiz ama disarda sorduklarim sacma sapan seyler soylediler biri 20 lira dedi biri fatura lzm dedi felan
  • ben aldıgımda ücretsiz oldugunu bilmiyordum bilsem
    aldıgım yer çok uzakta kaldı, hem 2 ay oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.