Şimdi Ara

Data server kurulumu ve Musteri arayuzu [yardim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, suan bir Architecture (mimarlik) firmada IT manager olarak çalışıyorum. calistigim firma icin localde data server olarak kullanilacak. vede gerektiginde musterinin web arayuzu araciligiyla baglanabilcegi bir sisteme ihtiyacim var.
    1-) bunu direk olarak hosting uzerinden kurmak mumkun ama elimizdeki dokumanlar PSD, AutoCad, 3dsmax dosyalari cok ama cok buyuk yer kapladigi icin hemde sistem seri olmasi cok onemli oldugundan dolayi bu server kesinlikle lokalde olmak zorunda.
    2-)si musterilerin projelerini takib edebilmeleri için drupal kullanarak bir arayuz hazirladim. onda sıkıntım yok ama bu kurulucak olan local serverla nasil baglantida olcagi hakkinda hic bir bilgim yok.
    Firmamizin ofisinde 100mb fiber internet bulunmakta.

Bu konuda bilgi veya fikirleri olan arkadaslar yardimci olabilirlerse cok sevinirim
    Saygilarimla
    Neco.

• traq T kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

bu bahsettiginiz is ms server larla halledilebilir bildiginiz gibi...fakat lokal olma konusunda sizin gibi dusunmuyorum yani psd veya max dosyalari anlattiginiz kadar buyuk dosyalar degil .yani bir aga oglu projesinde bile tum proje bi max dosyasinada olmaz.ki o dosya zaten kolay kolay transfer edilmez.calisanlar arasinda transferedilir sizinde solediginiz gibi lokalde.biri sirf dis yapar biri sirf ic yapar vs. vs.

freelance 3d ci olarak ,ortalama bir salon 150 mb - 250 mb arası mutfak 70-150 mb arası cafe bar tarzı şeyler tarzına göre 250-1 gb arası... yani 5 gb lik bir max dosyasi olmaz dolayisi ile bu isi bir barindiriciya devretmek hem sizin isinize gelir hemde daha ekonomik olur.

isletme sahibi projelerin guvenligi konusunda tedirginse durum farkli yine.

burda isi bozan proje sahiplerinin projelerini takip edebilmeleri...bunun icin bir sistem dusunemiyorum, is bitmeden proje sunmak biten kismini gostermek nasil olabilirki. proje bitmeden kimse kimseye bisi vermez. biten render i verdinmi is bitti demektir....

datacenter kurulumu yapiabilir ,daha sonra wep sitesi araciligi ile proje takibi yapilabilir ayrica web servere gerek yok sanirim...uye girisinin yapilabilecegi bir web sitesi ile durum basitlesir..gunde bir veya iki defa guncellenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tituslivius -- 15 Şubat 2014; 22:59:31 >

• Disaridan olmasi daha mantikli, 100Mbps internetiniz Metro Ethernet olmadigi surece simetrik degildir, upload hizi azdir. Bu is icin bir hosting aramanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPTV dosya adi ne olmali?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.