Şimdi Ara

Darwinizm Temelli Aborjin Soykırımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dualityshow

quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

quote:

siyaset meydani evrim konulu bölümünü izleyin derim ben..çok güzel anlatıldı hepsi..özellikle Celal Şengör 'ün anlatımı inanulmaz güzeldi..Darwin'in teorisinin din karşıtı olmadığı,dinle ters düşmediğini çok güzel açıklıyor..tavsiye ederim kitap okumayan bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara

Arkadaşım ben o programı izledim.Hatta geçen gün internetten bir daha izledim.Celal şengörin dediği şu eğer gerçekten din varsa bilimle çelişmez.! Ancak Celal Şengör bilim eninde sonunda dinleri ve dogmalarını yok edeceğini söyledi.Gerçekten yararlı bir programdı ama inanmayan birisine kurandan ayetler veren ve saçma sapan örnekler veren bir dinci vardı.Hatta tartışmanın bir yerinde bilim nedir arkeoloji nedir filan dedi.Gerçek yüzünü gösterdi.Bir de hiç bir b.k bilmeyen üni öğrencileri beni sinir etmişti...(Bazıları hariç)

inanılması güç, bir üniversite öğrencisinin soramıyacağı kadar aptal sorular soranlar vardı evet:) bir tanesi hatta Istanbul'a 2ay yağmur yağmadı ama sora cenaballah yağdırdı bizim dualarımız görüp mü öle bişey demişti:D ne gülmüştüm ya ne mallar var...tabi o arkadaşa cevap da çok güzeldi

ankaradakilerin hepsi kafir o zaman susuz kaldılar:)

Yok canıııım öyle demee. Bi kere Ankara'nın başında Melih Gökçek gibi bi dini bütün müslüman kardeşimiz varken.... Haaşaaaaaa.... Kafirlik de ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

quote:

quote:

quote:

siyaset meydani evrim konulu bölümünü izleyin derim ben..çok güzel anlatıldı hepsi..özellikle Celal Şengör 'ün anlatımı inanulmaz güzeldi..Darwin'in teorisinin din karşıtı olmadığı,dinle ters düşmediğini çok güzel açıklıyor..tavsiye ederim kitap okumayan bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlara

Arkadaşım ben o programı izledim.Hatta geçen gün internetten bir daha izledim.Celal şengörin dediği şu eğer gerçekten din varsa bilimle çelişmez.! Ancak Celal Şengör bilim eninde sonunda dinleri ve dogmalarını yok edeceğini söyledi.Gerçekten yararlı bir programdı ama inanmayan birisine kurandan ayetler veren ve saçma sapan örnekler veren bir dinci vardı.Hatta tartışmanın bir yerinde bilim nedir arkeoloji nedir filan dedi.Gerçek yüzünü gösterdi.Bir de hiç bir b.k bilmeyen üni öğrencileri beni sinir etmişti...(Bazıları hariç)

inanılması güç, bir üniversite öğrencisinin soramıyacağı kadar aptal sorular soranlar vardı evet:) bir tanesi hatta Istanbul'a 2ay yağmur yağmadı ama sora cenaballah yağdırdı bizim dualarımız görüp mü öle bişey demişti:D ne gülmüştüm ya ne mallar var...tabi o arkadaşa cevap da çok güzeldi

Yok canıııım öyle demee. Bi kere Ankara'nın başında Melih Gökçek gibi bi dini bütün müslüman kardeşimiz varken.... Haaşaaaaaa.... Kafirlik de ne demek

ben demedim ki:) Celal Şengör'ün bunu söleyen arkadaşa verdiği cevaptı:)

• ben de onu diyorum zaten :D
  • Darwinizm , dünya'nın başına gelen en büyük belalardan biridir.

Allah'a çok şükür ki Türkiye'nin %90'ı bu saçma ve ırkçı teoriye inanmıyor.

Ha bu arada , Darwin'in kitabında "Eskiden Avrupa'ya girecekler diye ne çok korkardık ancak artık bu imkansızdır. Çünkü Türkler yarı maymun oldukları için sürekli bozguna uğramaktadırlar" demektedir.

Hatta hatta bununla da yetinmeyip "Yakın gelecekte doğal seleksiyon ile bu tarz evrimini tamamlayamamış ırkların yok olacağını görüyorum demektedir."

Bu tarz düşünceleriyle insanlığın başına binbir türlü bela açmıştır Darwin. Hele hele Neo-Darwinistlere hiçbirşey demiyorum. Çok ünlü bir neo-darwinist savaşların mutlaka olması gerektiğini , bu şekilde doğal seleksiyonun ve nüfus dengesinin sağlandığını , insanların birbirini öldürmemesinin insanlık için felaket olacağını anlatıyordu(!)

• Şu ana kadar bir tane bile sağlam ara geçiş formu bulunamamıştır , hala da yaşayan bir ara geçiş formu yok? Ancak evrim teorisini çürüten bir sürü fosil var. Bunu gören evrimciler Piltdown kafatası gibi sahtekarlıklara başvurdular. İngilizlere acıyorum. Piltdown adamı denilen şeyin insan kafatasına orangutan çenesinin geçirilmiş olduğu ortaya çıkana kadar kendilerini daha önce evrimleşmiş üstün canlılar olarak gördüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 16 Kasım 2009; 10:09:15 >
  • Bir diğer konu ise , mutasyonlar. Darwinistler mutasyonlarla canlılığın değiştiğini ve evrimleştiğini savunurlar.

Oysaki Mutasyonlar bu zamana kadar hiçbir zaman iyi sonuç vermemiştir , hep hastalıklı canlılar ortaya çıkmıştır. Ayrıca bu mutasyonların diğer nesillere aktarılabilmesi için üreme organlarında olması gerekmektedir.

Sıcak ortamdaki canlıların derilerinin ve vücutlarının sıcağa nasıl uygun olduğunu , kutuplarda yaşayan canlıların da deri altı yağlarla soğuk ortama ne kadar uyumlu olduğunu görüyoruz. Bunlar tesadüfi mutasyonlarla açıklanabilecek şeyler değildir.

Burda çok mükemmel bir sistem , çok mükemmel bir el vardır. Bu da canlıların yaradılışıdır. Her canlı mükemmel bir şekilde yaşadığı ortama uyum sağlayacak biçimde yaradılmıştır. Bunun başka bir açıklaması yoktur.

Evrimciler kendilerini , "yaaa abi ayının üreme organına radyasyon gelmiş mutasyon olmuş ondan derilerinin altında yağ depolamaya başlayıp kutup ayısı olmuşlar soğuk havaya uygun hale gelmişler" tarzı şeylerle kandırabilirler. Ama söylemek isterim ki bu mantığa 5 yaşındaki çocuk bile güler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 16 Kasım 2009; 10:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Darwinizm , dünya'nın başına gelen en büyük belalardan biridir.

Allah'a çok şükür ki Türkiye'nin %90'ı bu saçma ve ırkçı teoriye inanmıyor.

Ha bu arada , Darwin'in kitabında "Eskiden Avrupa'ya girecekler diye ne çok korkardık ancak artık bu imkansızdır. Çünkü Türkler yarı maymun oldukları için sürekli bozguna uğramaktadırlar" demektedir.

Hatta hatta bununla da yetinmeyip "Yakın gelecekte doğal seleksiyon ile bu tarz evrimini tamamlayamamış ırkların yok olacağını görüyorum demektedir."

Bu tarz düşünceleriyle insanlığın başına binbir türlü bela açmıştır Darwin. Hele hele Neo-Darwinistlere hiçbirşey demiyorum. Çok ünlü bir neo-darwinist savaşların mutlaka olması gerektiğini , bu şekilde doğal seleksiyonun ve nüfus dengesinin sağlandığını , insanların birbirini öldürmemesinin insanlık için felaket olacağını anlatıyordu(!)

boşver biz maymundan geldik

• quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

evrim teorisi tesadüflerle ifade etmek cahil dincilerin onu sacma göstermek için yaptıkları kelime oyunudur..
    evrim teorisi evreni değil canlıları işler..hatta canlılığın başşlangııcını bile incelemez..türlerin nasıl değişitiğini nasıl geliştiğini açıklşamay çalışır ve glişmiş bütün ülkelrede bilim adamlarınca kabul görür bu teori.. evrim teorisi tanrıyı yalanlamz yada doğrulamz..bak tek amacı canlıların gelişimini değişimini incelemektir..bugun bilimsel gelişmeler darwini dahada haklı kılmaktadır..darwin and tree of life belgeseli var nette.. ararsan bulursun..az bucuk fikir edinirsin.. yoksa tesadüf diye diye kendini avutursun güzel kardeşim..

Gelişmiş bütün ülkelerdeki bilim adamlarının indandığı veya ortaya attığı fikirlere inanmak zorunda mıyız peki? Neden kanıt gibi gösteriyorsun ki onları, sonuçta insan değil mi? Ellerinde kesin kanıt yok her şeyi tesadüfe bağlıyorlar, bir de dine laf atıyorlar. Olaya bak.

Dark Forest kardeşim çok güzel açıklamış.

• Kur'an da hiçbir ayet bilime aykırı değildir bazı ateistler ısrarla aksini dile getirir çünkü tutundukları tek dal budur.

öte yandan bazı dinciler de islamın dogma bir din olması imajına engel olmaya çalışmazlar çünkü mantıksız kararları sorgulanmasın diye işlerine böyle gelmektedir.

herkesin aklı var açıp okuyun kendiniz karar verin kulakdan dolma olmaz bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

Kur'an da hiçbir ayet bilime aykırı değildir bazı ateistler ısrarla aksini dile getirir çünkü tutundukları tek dal budur.

öte yandan bazı dinciler de islamın dogma bir din olması imajına engel olmaya çalışmazlar çünkü mantıksız kararları sorgulanmasın diye işlerine böyle gelmektedir.

herkesin aklı var açıp okuyun kendiniz karar verin kulakdan dolma olmaz bu işler.

Bence tam tersi, bence bazi din sömürücüleri mesela harun yahya gibi israrla aksini bildirir . insanlarin beynini yikar. Tek tutunabilecegi dal budur cünkü.
  • o bahsettiğin kişinin ne işler çevirdiğini burdaki çoğu insan bilmez zamanında televizyonlarda motor olaylarını bilen bilir. benim yazdığım yazının o şahısla hiçbir ilgisi yok ısrarla oraya çekme.
  • Sizde "Beni Kureyza Katliamını" araştırın bakın neler olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

Hele bir tane Din kültürü hocası aldı eline mikrofonu ve Celal şengöre Allaha inanmıyor musunuz diye soruyor. Yani bu kişinin öğrencilerinden ne hayır beklersin.Düşünemeyen , Sorgulayamayan cahiller yetiştireceğine eminim.Yalnız ben Celal Şengöre o programda hayran kalmıştım ve o zamanlar müslümandım :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.