Şimdi Ara

Darty'den iPhone 4S alanlara müjde :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen hafta Darty'den Evo garantili iPhone 4S 16gb aldım ve face time özelliği yoktu telefonda, sanırım Katar taraflarından getiriyolar Arapça yazılar vardı çünkü kutunun arkasında
    ilk aldığımda böyle bir problem olacağını düşünemedim maalesef

ama bugün öğlen gittim Darty'e ve durumu izah ettim hemen yeni telefon verdiler bana face time özellikli kutunun arkasına baktım bu sefer İngiltere'den gelmiş teyit ettim arapça yazılar yoktu

adam o kadar sakin ki hemen değiştirelim dedi hiç zorluk çıkarmadı

şimdi face time kullanıor ve telefonumla gurur duyuyorum yaşasın Darty

benimle aynı durumda olanlar hemen en yakın Darty mağazasına gidip ya parasını iade alsın ya da değiştirsin o kadar para verdik sonuçta

• dartyi övecek bir sey yok bence,ayak üstü öpmeye calısmıs milleti
    ipe ipe değişecek o telefonları.
  • bu facetime ı neden seviyorsunuz telefonu aldığımda bir kere test ettim sonra sınırlamalardan kapattım.Her facetime acısta faturaya 50 kurus ekliyor.
  • Sen ucuz yırtmıssın hocambırde buna bak....

http://forum.donanimhaber.com/m_55980683/mpage_2/f_/key_//tm.htm#56101316
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bu facetime ı neden seviyorsunuz telefonu aldığımda bir kere test ettim sonra sınırlamalardan kapattım.Her facetime acısta faturaya 50 kurus ekliyor.

Yok oyle 50 kurus olayi..nerdeyse her gun kullaniyrm bn...faturam sabit paket ve 1 kurus asmiyor...ilk etkinlestrme icin sadece yurtdisina msj atiyr o kdr...snra 1 kurus almiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil.kara

Arkadaşlar ben geçen hafta Darty'den Evo garantili iPhone 4S 16gb aldım ve face time özelliği yoktu telefonda, sanırım Katar taraflarından getiriyolar Arapça yazılar vardı çünkü kutunun arkasında

ama bugün öğlen gittim Darty'e ve durumu izah ettim hemen yeni telefon verdiler bana face time özellikli kutunun arkasına baktım bu sefer İngiltere'den gelmiş teyit ettim arapça yazılar yoktu

benimle aynı durumda olanlar hemen en yakın Darty mağazasına gidip ya parasını iade alsın ya da değiştirsin o kadar para verdik sonuçta

Eğer iade alıp yeni telefon verdiler ise o sorumlu kişiyi kovarlar Eğer aynı sıkıntıyı yaşayan başkaları var ise adam kovulmadan koşun hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 30 Aralık 2011; 13:59:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanm

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

bu facetime ı neden seviyorsunuz telefonu aldığımda bir kere test ettim sonra sınırlamalardan kapattım.Her facetime acısta faturaya 50 kurus ekliyor.

Yok oyle 50 kurus olayi..nerdeyse her gun kullaniyrm bn...faturam sabit paket ve 1 kurus asmiyor...ilk etkinlestrme icin sadece yurtdisina msj atiyr o kdr...snra 1 kurus almiyor..

ilk aktifleştirme için 50 kuruş olayı doğrudur sanırım ben eksik yazmışım.Ben facetimeı kullandıktan sonra kapatıyordum.Ve tekrar açtığım bir 50 kuruş daha gidiyorduYani her açıp kapatmada 50 kuruş gidiyordu.Bunun için yarlardan facetime ı hiç kapatmamak gerekiyor.Bu durumda bende fazla şarj götüyorudu ve kullanmadığım için sınırlamalardan kapattım.

Bİrde telefon her açılıp kapantığında habire aktivasyon mesajı atıyordu faturada 15 liralık mesaj ücretini gördükten sonra bende sınırladım.4.1 versiyonundan beri restoreden sonra ilk yaptığım iş sınırlamalardan ping ve facetime ı kapatmak oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

quote:

Orijinalden alıntı: halil.kara

Arkadaşlar ben geçen hafta Darty'den Evo garantili iPhone 4S 16gb aldım ve face time özelliği yoktu telefonda, sanırım Katar taraflarından getiriyolar Arapça yazılar vardı çünkü kutunun arkasında

Eğer iade alıp yeni telefon verdiler ise o sorumlu kişiyi kovarlar Eğer aynı sıkıntıyı yaşayan başkaları var ise adam kovulmadan koşun hemen

Bu yorum cokdogru ısteeeee :)

• Başlık biraz hatalı olmuş: Darty'den Iphone alalar dikkat: Siz de mağdursunuz, panik yok! Hemen telefonunuzu değiştirmek için Darty'e gidin, değiştirin :)) Neyse ki ayıplı ürün satan Darty -artık- zorluk çıkarmadan ürünü değiştiriyor
  • Ben Kipa'dan aldım.EVO garantili,Facetime var,Türkiyeye uygun fiş kullanılmış.Herhangi bir sorunum yok şu an.Fakat benim merak ettiğim bir sorun olduğunda ürünümü tamir ederler mi?Bozulduğunda Kipa'ya mı vereceğiz cihazı?

Şirketin Web sitesi:
    http://www.evobt.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 18 Haziran 2012; 14:27:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.