Şimdi Ara

Darty'de tvlerde güzel indirimler var Euro 2012 İNDİRİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/tr/pages/Euro_2012.cfm

2-3 tanesini kontrol ettim piyasanın en ucuzlarıydı. üstelik avantajixten %3 geri ödeme var denizbankda 30 lira indirim veriyordu sanırım çeki olanlar da kullanabilir ama tüm bunlar birleşir mi bilmiyorum.
    çok sıcak olmasa da güvenilir yer arayışında olanlar için faydalı olur belki

• 42PFL3507H TV'yi facebook indirimi ile 1.34 TL'ye (facebook sayfasından da 50 TL'lik indirim çeki verdi) 6 taksitle aldım. Araştırmalarıma göre özellikleri güzel bir tv'ydi ve fiyatı da piyasaya göre uyguna geliyordu, umarım memnun kalırım. tv arayan arkadaşlara göz atmaları için tavsiye ederim.
  • uygun fiyata 32 bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginkurt

42PFL3507H TV'yi facebook indirimi ile 1.34 TL'ye (facebook sayfasından da 50 TL'lik indirim çeki verdi) 6 taksitle aldım. Araştırmalarıma göre özellikleri güzel bir tv'ydi ve fiyatı da piyasaya göre uyguna geliyordu, umarım memnun kalırım. tv arayan arkadaşlara göz atmaları için tavsiye ederim.

fiyatı düzeltsen iyi olur.
  • Panasonic TX-P42G30E plazma tv 1150 ye indirim kodu ile alinabiliyor sizce nasildir bu zamanda plazma alinir mi hos guc tuketimi max 167 watt mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsword

quote:

Orijinalden alıntı: enginkurt

42PFL3507H TV'yi facebook indirimi ile 1.34 TL'ye (facebook sayfasından da 50 TL'lik indirim çeki verdi) 6 taksitle aldım. Araştırmalarıma göre özellikleri güzel bir tv'ydi ve fiyatı da piyasaya göre uyguna geliyordu, umarım memnun kalırım. tv arayan arkadaşlara göz atmaları için tavsiye ederim.

fiyatı düzeltsen iyi olur.

Pardon gözden kaçmış 1.349 TL 'ye alındı, bilginize...
  • Fiyatlara yorum yapacak yok galiba, şu plazmayı alıp almama da tereddüt içindeyim, yurt dışında birkaç sitede incelemesi olmuş ve yüksek derecede tavsiye edilir ödülü almış

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42g30b-p42g30-201104091079.htm

Anladığım kadarıyla sondaki b harfi ve e harfi satıldığı ülkeye göre değişmekte ve özelliklerinde fark yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • facebook kullanıcıları için verdikleri YZJRDQCKE kupon kodunu da kullanınca 50 TL indirim yapıyor. Yanlız bugün son günmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.