Şimdi Ara

Darty'de Navigasyon CARTEL CNP-3500 139Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/NAVIGASYON-SISTEMLERI/CARTEL/CARTEL-CNP-3500-p-32087-c-17.htm

Kısıtlı bütcesi olanlara bilgileri olsun diye burada söylemek istedim. Ben Dartyden kampanya ile 199 Liraya bulbul B90 aldım. Çok memnun kaldım. Herkes benden satın almak istiyor ama vermiyorum. Kısıtlı bütceye düşünülebilir bu ürün. Navigasyonu kullanınca adres sorma yolda kaybolma derdi bitiyor. Kullandıktan sonra faydalarını görebilirsiniz.

• Arkadaşlar,

Cartel CNP-3500 cihazında Centrality Atlas A3 372 MHz GPS alıcısı + işlemci kullanılmıştır, üretici firma Pierre Cardin Technology'dir. Tam şarjlı iken yaklaşık 1 saat şarjı gider, GPS sinyallerini çekmede zorlanırsa veya MP3 dosya dinlerseniz şarjı daha çabuk bitirirsiniz. Cihazda Navturk'ün 2007 Kasım haritası mevcuttur, yazılım ise geçtiğimiz yıla kadar Dünyada 1 numara olan Smart2Go (diğer adı Gate5) firmasına ait Versiyon 4.1 dir. Gate5 firmasını Nokia satın aldıktan sonra firma PND-PNA desteğini kesmiştir. Cihazın üzerindeki haritada İstanbul'dan Güney bölgelere rota çizdiremezsiniz, limit aşıldı hatasını verir. Bunu aşmak için Ayarlar--> Güzergah Ayarları'ndan Feribotu Kullanma ve Otobanları Kullanma seçeneklerini seçmelisiniz. Bu cihazlar için güncelleme almak isteyen arkadaşlar Google'da Cartel güncelleme diyerek arama yaparlarsa çözümleri görebilirler.
    Cihaz orta kalitedeki cihazlar sınıfındadır, Darty'deki fiyatı ise oldukça hesaplıdır. Bu cihazda 2 GB lik SD kartlar için hata alabilirsiniz. Garantili desteklediği SD kartlar 1GB ye kadar olanlardır. Cihazın içinde 256 MB Nand Flash bellek mevcuttur, bunun 110 MB kadarını harita + yazılım kaplıyor, kalanında çeşitli sistem dosyaları vs. çıkarırsak size 50 MB civarında yer kalır ki, bu kadar az bir bellek için cihazın içini karıştırmanızı pek tavsiye etmem.

Bul Bul B90 cihazı da Cartel CNP-3500 ile aynı kategoridedir fakat GPS alıcısı ve işlemcisi, cihazın dizaynı farklıdır. Dikkatle bakarsanız SD kart yerleri, ON/OFF tuşu, reset tuşu, USB bağlantı yeri gibi kasa ile ilgili ana özellikler ikisinde de aynıdır. Bul Bul da hala veriliyorsa 2 GB lik SD kart olması lazım. Harita olarak Infotech'in haritasını veriyorlar. İki cihaz arasında 30-40 TL lik fark normaldir.

Daha detaylı soruları olan arkadaşlara (hem cihazlar, hem yazılımlar, hem haritalar ve güncellemeler, hem cihazların asıl üreticileri vs.) özel mail adresimi verebilirim veya buradan da cevap verebilirim.

• caner hocam bana yardım edebilirmisin
    ben bu cnp3500 ün haritasını değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim
  • arkadaşlar bu cnp-3500 cihazı darty.den kampanyadan aldım. cihazı genel olarak beğendim, ancak bi kaç sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim;
    1- hafıza kartı olarak şunu düşünüyorum. uyumlu mudur acaba ?http://www.hepsiburada.com/toshiba-4gb-sdhc-card-class-2blister/productDetails.aspx?CategoryId=1100011&productId=bd72998#tablnk
    2- navitürk harita var üzerinde malum, sanki görüntüsü ters gibi geldi bana, bir yön verdiğimde ok işareti ileri doğru yolu çiziyor ama yukarıdan aşağı doğru gösteriyor ekrandaki mantıklı olan başlangıç noktasının ekranın altında istikametinde yukarı doğru olması gerekmiyor mu .haritayı ekranda çevirebilme şansızım varmı yoksa
    3- istanbulda yaşıyorum ve sanırım navitürk son değişiklikleri (yol, köprü,kavşak vs. ) uygulamamış, başka bir prg öneriyordu arkadaşlar bu konuda bana isim verebilecek arkadaş var mı, bir de kurulumunun nasıl yapılacağı.
    iyi günler herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.