Şimdi Ara

Darty.com.tr'de Akıllı telefon günü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
6.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: soldiersoy

quote:

Orijinalden alıntı: Mene

ne zamandır bir Note II kampanyası bekliyordum. kuponla birlikte 1600 TL'ye geldi

Hangi kupon? Ben avea kodunu girdim bu üründe kabul etmedi.

Kuponnow dan hallettim işi ;)
  • bu telefonların garantisi nedir? distb. ürünümü yoksa paralelmi ilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan69

indirim falan yok bütün sitelerin sattığı fiyatlardan satmayı indirim olarak görüyorlar...

Aynı teknosa işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce aldığım telefon konuşurken sürekli kesiliyor. Ve kargoyu annem almıştı, telefon kendi kutusunda değilmiş. Kargo kutusu içinde yollamışlar. Ben yurtdışındaydım malesef. Belkide annem yanlış hatırlıyor ama bilmiyorum artık.

Şimdi ne yapabilirim bu konuda? İnternetten alınan ürünlere mağazalar destek veriyormu ? Geçen ay teknosanın internetinden aldığım ürünü bozuldu diye mağazaya götürdüm, internetten alındığı için biz servis hizmeti veremeyiz , internet adresine göndermeniz gerekiyor dediler . Buda böylemi acaba.
  • Yukarıda arkadaşların yorumları dikkatimi çekti, ben de 1-2 şey yazmak isterim.

Arkadaşlar konu 3 bin liraya telefon mu alınır ya da 5 bin liraya bilmem ne mi yapılır değil. Tabii ki parası olan istediğine istediğini öder ve alır. Hatta çok zengin olup da fantazi arayan oturup da parasını yakıp ısınmaya da çalışabilir...

Olay ne biliyor musunuz... Olay şu ki biz o kadar zengin bir ülke değiliz. Ama hem bireysel, hem millet hem de hükumet olarak hiç öyle davranmıyoruz.

Bireysel olarak -ihtiyacımız olmadığı halde- bize gereğinden fazlasına para vermek gibi bir rahatsızlık var çoğumuzda. Benim şahsi görüşüm; sana yetecek olan senin için en iyisidir... Elbette ki o aldığın şeyin daha iyisi vardır ama mevcut olan senin için yeterliyse ve ihtiyacını karşılıyorsa kendini zora sokarak en iyisini yada moda olanı almaya çalışmak ve sonrasında sıkıntı çekmek neden?

Bu sıkıntı dediğim gibi sadece bireysel bir durum değil. Nedense millet olarak böyle bir "iç durum" gelişti halkımızda. Bu durum nedeni ile tamamen tüketim toplumuna dönüşmüş durumdayız ve amaç sadece almak... Ne olursa olsun, ne kadar olursa olsun, ihtiyaç olmasa bile sırf gösteriş amacı ya da modayı yakalama uğruna binlerce lira döküyor bu ülkede insanlar. Bu insanlardan imkanı olup da belli bir ürünü beğendiği için alanları tenzih ediyorum. Örneğin apple cihazlarını beğenip de alan arkadaşlarımız var ve bu çok doğal. Zira kaliteli ve güzel ürünler üreten bir marka. Ama benim eleştirdiğim kesim, sırf moda ve gösteriş uğruna -imkanı olmamasına rağmen- popüler ürünlere/markalara bir dünya para döken insanlar.

Biz o kadar zengin bir ülke değiliz... Ama çok acayip bir ülke olduğumuz kesin. Memleketin yarısı elinde iphone 5 ile dolaşır ama diğer yarısında köyünde okullar olmaz, okul olur köprü olmaz, köprü olur 2012 yılına gelmişiz elektrik su olmaz vs.

Hoş o cebinde iphone 5 ile dolaşan arkadaşlarımızında bir çoğu ya faturasını ödeyemez ya kontör alamaz ya da 3 bin lira verip aldığı telefona bir uygulama yüklemek gerekince 2 dolar ödememek için illegal yöntemler arar...

Dediğim gibi, o kadar zengin bir ülke değiliz ama çok acayip bir ülkeyiz...

Bu mesajı da tartışma çıkması için yazmadım, sadece şahsi görüşlerimdir.

İyi forumlar.

• Şu apple bir gelse ülkeye de şu kan emicilerden kurtulsak artık..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Orijinalden alıntı: shazneci

3000 tl'ye telefon mu olur. Bu parayı verenlerin aklına şaşayım.

aa olur mu oyle. Yoksa nasıl hava atacaklar ayfonlarıyla. Bakın ayfon aldım dıyeceekler. Sorsan yaptıgı maksımum ıslem ınternete gırmektır. Elınde ayfon olupta mılletten para ısteyen bır suru ınsan var etrafta. Ama sorsan ayfon kullanıyor. Mıllete gosterıs yapacagına gıt bır yerlere bağışta bulun, emın ol daha yararlı olacaktır.

Evet maalesef katııyorum yazılanlara...
  • iphone 5 alıp binlerce lira para verip sornasında 2 dolar yada neyse kaç dolar olursa olsun uygulamara bide ekstra para ödemek gerçekten bana mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmL-05

2 ay önce aldığım telefon konuşurken sürekli kesiliyor. Ve kargoyu annem almıştı, telefon kendi kutusunda değilmiş. Kargo kutusu içinde yollamışlar. Ben yurtdışındaydım malesef. Belkide annem yanlış hatırlıyor ama bilmiyorum artık.

Şimdi ne yapabilirim bu konuda? İnternetten alınan ürünlere mağazalar destek veriyormu ? Geçen ay teknosanın internetinden aldığım ürünü bozuldu diye mağazaya götürdüm, internetten alındığı için biz servis hizmeti veremeyiz , internet adresine göndermeniz gerekiyor dediler . Buda böylemi acaba.

muhtemelen teşhir ürününü yollamışlardır. daha önce ben de bir kez teşhir ürünü almıştım ve orijinal kutusu yerine kargo kutusuyla gelmişti. çok şükür üründe şimdilik sorun yok.

• arkadaşlar herzaman uyaracağım
    ben 1.5 yıldır arızalanan telefonın parasını tüketici hakem heyeti kararı çıkmasına rağmen alamadım
    başınızın ağrımasını istemiyorsanız
    dartye bulaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay33

darty'mi ben almamayım !! aldığım her elektronik ürün bozuldu; telefon, televizyon, buzdolabı..

arkadaşlar herzaman uyaracağım
    ben 1.5 yıldır arızalanan telefonın parasını tüketici hakem heyeti kararı çıkmasına rağmen alamadım
    dartye bulaşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

quote:

darty'mi ben almamayım !! aldığım her elektronik ürün bozuldu; telefon, televizyon, buzdolabı..

dartye bulaşmayın

Arkadaş uyarıcam diyorsun da 3 haftalık konuyu en tepeye taşıyorsun iki mesaj birden yazarak.Darty'nin reklamını mı yapmaya çalışıyorsun anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desu noto

quote:

quote:

dartye bulaşmayın

Arkadaş uyarıcam diyorsun da 3 haftalık konuyu en tepeye taşıyorsun iki mesaj birden yazarak.Darty'nin reklamını mı yapmaya çalışıyorsun anlamadım.

arada bir mesaj vardı silinmiş.ne reklamını yapacağım o firmanın.ben sadece kötü reklamını yaparımve yapacağımda

• Darty adam olmaz
  • darty nin adam olmayacağı teşhir ürünü galaxy note u 1820 den 1274 e indirerek satmaya çalışmasından belli.
  • quote:

dartye bulaşmayın

noterden ihbarname çektirip tüketici mahkemesinde dava açabiliyordunuz sanırım, sadece tüketici hakem heyetinin kararı ile yetinmeyin üst yollara başvurun derim. tüketici mahkemesindeki davalar çok çabuk karara bağlanıyormuş ve karar sizin lehinize çıkarsa tüm masrafları davalı karşılamak zorunda.

dava sonucuna istinaden haciz kararı çıksa neler olur tahmin edemiyorum görülmeye değer bir manzara olurdu, canlı canlı şahit olmak isterdim kesinlikle!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Yukarıda arkadaşların yorumları dikkatimi çekti, ben de 1-2 şey yazmak isterim.

Arkadaşlar konu 3 bin liraya telefon mu alınır ya da 5 bin liraya bilmem ne mi yapılır değil. Tabii ki parası olan istediğine istediğini öder ve alır. Hatta çok zengin olup da fantazi arayan oturup da parasını yakıp ısınmaya da çalışabilir...

Olay ne biliyor musunuz... Olay şu ki biz o kadar zengin bir ülke değiliz. Ama hem bireysel, hem millet hem de hükumet olarak hiç öyle davranmıyoruz.

Bireysel olarak -ihtiyacımız olmadığı halde- bize gereğinden fazlasına para vermek gibi bir rahatsızlık var çoğumuzda. Benim şahsi görüşüm; sana yetecek olan senin için en iyisidir... Elbette ki o aldığın şeyin daha iyisi vardır ama mevcut olan senin için yeterliyse ve ihtiyacını karşılıyorsa kendini zora sokarak en iyisini yada moda olanı almaya çalışmak ve sonrasında sıkıntı çekmek neden?

Bu sıkıntı dediğim gibi sadece bireysel bir durum değil. Nedense millet olarak böyle bir "iç durum" gelişti halkımızda. Bu durum nedeni ile tamamen tüketim toplumuna dönüşmüş durumdayız ve amaç sadece almak... Ne olursa olsun, ne kadar olursa olsun, ihtiyaç olmasa bile sırf gösteriş amacı ya da modayı yakalama uğruna binlerce lira döküyor bu ülkede insanlar. Bu insanlardan imkanı olup da belli bir ürünü beğendiği için alanları tenzih ediyorum. Örneğin apple cihazlarını beğenip de alan arkadaşlarımız var ve bu çok doğal. Zira kaliteli ve güzel ürünler üreten bir marka. Ama benim eleştirdiğim kesim, sırf moda ve gösteriş uğruna -imkanı olmamasına rağmen- popüler ürünlere/markalara bir dünya para döken insanlar.

Biz o kadar zengin bir ülke değiliz... Ama çok acayip bir ülke olduğumuz kesin. Memleketin yarısı elinde iphone 5 ile dolaşır ama diğer yarısında köyünde okullar olmaz, okul olur köprü olmaz, köprü olur 2012 yılına gelmişiz elektrik su olmaz vs.

Hoş o cebinde iphone 5 ile dolaşan arkadaşlarımızında bir çoğu ya faturasını ödeyemez ya kontör alamaz ya da 3 bin lira verip aldığı telefona bir uygulama yüklemek gerekince 2 dolar ödememek için illegal yöntemler arar...

Dediğim gibi, o kadar zengin bir ülke değiliz ama çok acayip bir ülkeyiz...

Bu mesajı da tartışma çıkması için yazmadım, sadece şahsi görüşlerimdir.

İyi forumlar.

Çıktığının 3. günü iPhone 5 alıpta WhatsApp yüklemek için benden kredi kartı numarası isteyen arkadaşım oldu.
    Galaxy S3 alıpta -8.00 TL ile gezen arkadaşım da mevcut.
    Galiba alınca bitiyor sanıyorlar. Ödemeyi nasıl olsa peder yapıyor ya :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.