Dün carousel darty mağazasında Aeg buzdolapları %25+5 kart indiriminden 1 adet AEG SANTO 75428 dt model çelik yüzeyli no-frost buzdolabını 2240 dan 1590 ytl 5 taksit şellinde aldım. Satıcı yarın son gün olduğunu söyledi. Dolap gayet geniş isveç üretimi ve enerji tüketimi 350 kw/yıl civarında tavsiye ederim.
AEG yerine electrolux alsaydınız bence daha iyi olurdu. Electrolux ürünleri bir gömlek üstün.
quote:
Orjinalden alıntı: storm
AEG yerine electrolux alsaydınız bence daha iyi olurdu. Electrolux ürünleri bir gömlek üstün.
benim bildiğim bu firmalar ortak, zaten bazılarının üzerinde AEG Electrolux yazıyor.
aeg taş gibi maşallah..20 yıldır buzdolabını kullanıyoruz.sadece bir kere termostatı bozuldu..
giden olursa bulaşık makinesi fiyatlarını yazabilirmi ?
AEG ile Electrolux aynı fakat ürün kalitesi Electrolux ler daha iyi. Electroluxleri bir üst model olarakta kabul edebilirsiniz. Birkaç yıl önce Electrolux AEG'yi satın aldı, tam tarihi hatırlamıyorum.
electrolüx lerin bir çok modelinin manisada yapıldığını bilseydiniz, heralde böyle demezdiniz diyorum bende...
Manisa'da yapılan modellerini biliyorum. Buzdolaplarından sadece birkaç model manisada üretiliyor. AEG'ler başka bir yerde mi üretiliyor. AEG'lerin hepsi Türkiye üretimi. Electrolux bu dolaplarında Avusturalya üretimleri falan var onlar güzel. Türkiye üretimleri sırıtır zaten içindeki plastik malzemeden anlarsınız. Birde not ekleyim yanlış anlaşılmasın Buzdolabı dışındaki ürünlerim electrolux, buzdolabım Samsung.
Electrolux ENB 5298X ve AEG-Electrolux SANTO 80318 kullanıyoruz. ENB Avustralya üretimi, SANTO ise İtalya. İkise de çok kaliteli cihazlar ama şahsen Electrolux'ü tercih ederim.
bu site nasıl güvenlimidir arkadaşım buzdolabı banada lazım ist.dışındaolduğum için uygun bir fiyat olursa net den almayıda düşünüyorum ama güvenli bir site olması lazım haliyle.