Şimdi Ara

DarkSquall Ranked Günlüğü / Silver II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar,bende modaya uyup ranked günlüğü açmaya karar verdim Forumda pek tanınan bir kişi olmadığımdan fazla takip görmesini beklemiyorum,ancak en azından kendimi geliştirererek gold-plat seviyesine çıkmak istiyorum.Günlüğü açmaya dün karar verip 4 maç attım ama daha yeni konuyu açacağımdan onları da koymak istiyorum.

Takım gerçekten çok kötüydü ilk 10 dakika 1-8 başladık küfürler havada uçuştu.Sonra tamamen bot lane’i kampladım 2 kere gelip graves’a 4 kill verdim sonra mid lane’e giderek Gragas’a da kill aldırınca güzel bir comeback yaptık.

Bu maçta söylenecek bir şey yok karşı bot lane’i domine ederek maçı rahat bir şekilde kazandık.

Bot lane'de ilk dakikada 2 kill alınca çok rahatladık maçta çok öndeydik ama talon ve shyvana'nın tek başına gezip ölmeleri maçı çok uzattı,yine de rahat bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim.

Bu maçta ADC'yi zar zor alabildim Ryze'dan iyiki de almışım gerçekten kötü bir oyuncuydu,geçen elden 2 kişi ile aynı takımdaydık ve Nasus'un iyi oyunuyla maçı kazandık. Merhaba Silver I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askereplatonik -- 1 Şubat 2014; 16:16:38 >

• [simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

[simage][/simage]

Tamam hocam düzelttim özür dilerim
  • Tutmayacağını biliyorum da ama bu kadar da değildi Neyse kolay maç oldu Silver 1 25 LP'deyim inşallah 2 güne Gold oluruz.

• quote:

Forumda pek tanınan bir kişi olmadığımdan fazla takip görmesini beklemiyorum

...
    quote:

Tutmayacağını biliyorum da ama bu kadar da değildi

Hayırlısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende güldüm dostum afedersin ama

Başarılar diyelim
  • Takip ediyorum. Bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle teşekkürler Maça gelicek olursak Caitlyn ve Annie'yi tebrik ediyorum counterları gibi gözükmemize rağmen lane'de fena ezdiler ama sonra iki kill alınca maçı taşıdım 51 LP'ye ulaşmıştım sonra seçim ekranında trolleyeceklerini söyleyen plat 2 ve bronz 4 premadelerin pick ekranında sivir-volibear bot lane alması üzerine çıktım ve 10 LP gitti 15-20 LP arası kaybedip MMR düşürmek yerine 10 LP'nin gitmesini tercih ettim,şu an 41 LP var,2 gün içinde Gold olma ümidi taşıyorum

Not:Maç sonu SS almayı hep unutuyorum

• Gold oldum qnqlar xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.