Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
922
Cevap
11
Favori
85.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: whisper242

Beyler oyunda fast travel var mı ? varsa nasıl yapılıyor görevden göreve gitmek zaman kaybı keşke ortam skyrimdeki gibi olsaydı soruma cevab verirseniz sevinirim pc de oynuyorum.

haritayı açtığın zaman mouse sol tık ile haritayı sağa sola oynatabilirsin. Gitmek istediğin yeri bu şekilde ortada bulunan imlece getirdiğinde altta fast travel yazısı çıkar. vede istediğin yere git. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinitra

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler hangi bölümdesiniz? oyunun ortalarında olan birisi save atabilir mi?

Hiç uğraşma oyuna yeniden başla bence. Hatta oyunu save leri ile birlikte tamamen silip yeniden kur. Çok fazla bir kaybın yok zaten. Eğer baştan başlayacak olursan sadece belgelerimdeki save leri değil application data daki skidrow içindeki saveleri de sil.

14.level'deyim. 8 level kalmıs bitirmeye. bastan baslamak zulüm gibi geliyor. bi seferde call of duty oynarken bitime yaklasmıstım. windows çöktü format attım. yedeğini almayı unutmustum save dosyasının. tekrar bastan oynamadım. aynı oyunu tekrar bastan oynamak sacma geliyor bana. cünkü ne yapacagını biliyorsun az çok. o zamanda oyunun zevki kacıyor. tabi bu benim düsüncem, katılmayanda olacaktır.

2 defa 15 ve 17 levelden dönüp yeniden başladım oyuna :D

su anda nerdesin? o civarlardaysen save dosyasını bana yollar mısın rica etsem?

Oyunu bitirdim tekrar devam ediyorum onuda bitirmek üzereyim. 30 lvl oldum ve apocalyptic düzeyde oynuyorum.

aynen moruk 30 lvl oldum daha bi keyif almaya başladım apocalyptic biraz zor en kötü yaratığın lvl'i 23 onlardan çıkan çöp item hep kutu kovalıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Oyun yii güzel de, oynadıkça çok sıkmaya başladı, oynadığımdan zevk almıyorum şu anda.

Bildiğin görevden göreve dalarak, üç beş canavar haklayarak oyun geçiyor.

En kötüsü de, oyunun dünyası aşırı geniş, ben nereye gidicem, nerden geldimdi, burası neresi, şurda ne var derken yarım saat geçiyor zaten. Bir görevi yapmak için 7 cihan dolaşıyorsunuz.

Artı oyun online oyun gibi yok can bas, yok yetenek puanı bas, yok silah seç, bu ne ya gladitus gibi?

Hem 50 tane silah var, hepsinin hareketleri aynı. İnsan kısıtlı silah yapar, hareketleri değişik olur. Her yerden silah çıkıyor. Onu mu bunu mu seçicem derken oyunun zevki temposu kaçıveriyor.

Ayrıca oyunun kamera açısı sitemi hala çok kötü. İlk oyundan daha da kötü. Kamerayı (özellikle at üstünde) çevirmek işkence gibi. İnsan böyle hızlı bir oyuna otomatik kamera açısı entegre eder be kardeşim.

O kadar God of War'a özenirken bari bunu da ekleyeydiniz.

Oyunu ilk kez bitirmeye çalıştığımda seninle aynı düşüncelere sahiptim. Sırf Trainer kullanarak hayat puanı hilesi sayesinde bölümleri geçmeye çalışıyordum ve aşırı sıkılmıştım. Oyunu bitirdim fakat nefret ederek. Ancak şifreleri biliyorken bir de Game+ ile oynayayım dedim. Doğru kılıçları seçince oyun tadından yenmiyor. Her taraftan envanter çıkmazsa biz de toplamasak bunları satamayacağımız ve para kazanamayacağımız anlamına gelir. Ben ayarlardan Auto Collect özelliğini kullanarak tüm envanteri toplayıp satıyorum. En güçlü envanterleri seçip devam ediyorum. Doğru silahları seçmezsen oyun zorlaşır.

Oyunda yönünüzü bulmak için Z tuşunu basılı tutun, Dust adındaki kuş size gideceğiniz yönü gösterecektir.

Aynı düzeyde gidiyoruz. Bende game+ oynuyorum. Kendime bir silah yaptım ve zor düzeyde oynuyorum ama kolay düzeyden daha iyi durumdayım. Silahta yada itemlerinizde mutlaka critic chance (critical damage değil dikkat oda olsa iyi olur tabiiki) ve healt per crit olmalı. Böylece her kritikte hp geliyor ve pota dahi ihtiyaç olmuyor. bir tılsımım ve silahımda critical chance var ve toplamı %55. Yani hemen her vuruşum kritik oluyor ve her kritikte healleniyorum. Kolayda geçerken zorlandığım bossları rahat rahat zorda geçiyorum. Doğru silahı bulunca oyun tadından yenmiyor.

Haklısın. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Critic chance ve Heal per crit özellikli envanter kullanmaya çalışıyorum bende

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Beyler oyunda fast travel var mı ? varsa nasıl yapılıyor görevden göreve gitmek zaman kaybı keşke ortam skyrimdeki gibi olsaydı soruma cevab verirseniz sevinirim pc de oynuyorum.

Fast travel var. Ancak herzaman yapılmıyor. Yapılabildiği zamanlar ya göreve giderken ya da dönerken yapılıyor. Şöyle oluyor;

O'ya basarak harita simgesine tıklıyorsun ve harita açılıyor. Space tuşuna basarak önizleme moduna giriyorsun ve görev simgesinin olduğu konumu buluyorsun. Görev simgesi yeşil parlayan bir küçük dairedir. Buna en yakın kapı veya diğer simgelerin üzerine haritanın ortasındaki işareti getiriyorsun ve sol alttaki tuş göstergelerinin yanına [Enter] Fast Travel diye bir tuş daha gelirse klavyeden Enter'a bas ve gelen soruya Yes de.

• Bu arada The Currible diye bir yer var. Orada 35 dalgaya kadar ilerledim Game+ ile. Çok çok zevk almaya başladım. Önüme gelen herkesi yere yapıştırıyorum zevkten köşe oluyorum Şu hayat puanının gelmesi sayesinde güç şişelerini de hiç kullanmıyorum. Yalnız 35. dalgadan sonra ne olur ne olmaz diye bıraktım. Devam edebiliyoruz sonra.

Her Currible'da dövüş sonrası ödül alma var. Ödülde bir kutu. Kutunun içinden envanter para falan çıkıyor iyi olanlarından
  • arkadaşlar ben bi kapıda kaldım etrafında 4 elmas olan ortasında aslan başı var bu kapı tree off death da en alt kattaki kapı bi türlü geçemedim gitti bölümü ya buzdan o koca yaratığı öldürdüm kaldım öyle mapte kocaman anasını satayım 7 sa uğraşıyorum bulamadım bi türlü açılmıyor kapı
  • http://imgim.com/762incia888700.jpg arkadaşlar burda kaldım o kapıya nasıl varıcam atlasam çok uzak orda kaldım öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: denix09

http://imgim.com/762incia888700.jpg arkadaşlar burda kaldım o kapıya nasıl varıcam atlasam çok uzak orda kaldım öyle

geniş bi perspektiften çekebilirmisin
  • biraz önceki yeri geçtim de şimdihttp://imgim.com/5607incij6475854.jpg burda kaldım oraya atlanmıyo arka tarafta 2 çukur var mavi toplar için biri kapı kilidi açıyo biri demirleri açıyo
  • Arkadaşlar ben bir yerde kaldım stringer bulamıyorum ilk haritada lvl im 18 ilk levellerde yaptıgımız shamandan aldıgımız görev bu stringerleri nereden bulacam shadow gorge nin girisinde vardı ama maptaki yaratıklar lvl im 18 oldugu icin levelime göre... yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

biraz önceki yeri geçtim de şimdihttp://imgim.com/5607incij6475854.jpg burda kaldım oraya atlanmıyo arka tarafta 2 çukur var mavi toplar için biri kapı kilidi açıyo biri demirleri açıyo

Tam önünde sağ duvarda bir demir blok var. O bloğun karşısına bir makine getirip bloğa zincir bağlayacaksın ve zincirden karşıya atlayarak geçeceksin. 2 adet makineyi doğru sıralama ile kullanırsan geçersin. Bölüme ilk girdiğinde aşağı katta kalan makineyide asansör ile yukarı çıkarman gerek böylece kullanabileceğin 2 makine olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Arkadaşlar ben bir yerde kaldım stringer bulamıyorum ilk haritada lvl im 18 ilk levellerde yaptıgımız shamandan aldıgımız görev bu stringerleri nereden bulacam shadow gorge nin girisinde vardı ama maptaki yaratıklar lvl im 18 oldugu icin levelime göre... yardımcı olursanız sevinirim

shadow gorge den topla işte o uçan yaratıklardan.
  • Apocalyptic de game+ bitti ama yeni oyun açmadı. Ne yani şimdi 30 lvl den sonra oynayamayacak mıyız tekrar :D

Neyse baştan başlayayım bari sıfırdan. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinitra -- 3 Eylül 2012; 20:29:32 >
  • Psychameron da Save Dosyası Olan Varsa Atabilir Mi Acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metamorphizm

Arkadaşlar ben bir yerde kaldım stringer bulamıyorum ilk haritada lvl im 18 ilk levellerde yaptıgımız shamandan aldıgımız görev bu stringerleri nereden bulacam shadow gorge nin girisinde vardı ama maptaki yaratıklar lvl im 18 oldugu icin levelime göre... yardımcı olursanız sevinirim

shadow gorge den topla işte o uçan yaratıklardan.

Bİliyorum ucan yaratıklar oldugunuda sorun su levelim 18. Ama orada o ucan yaratıklar yeni baska yaratıklar var 18 lvl :)
  • arkadaş yok mu oyunun ortalarında olan birisi?
  • the guardianı geçemedim bi türlü kolu düştüğünde doğru hamleyi yapıp kolunu tamamen yok ediyorum sonra sarı şeyler atıyo ne yapmam gerek
  • quote:

the guardianı geçemedim bi türlü kolu düştüğünde doğru hamleyi yapıp kolunu tamamen yok ediyorum sonra sarı şeyler atıyo ne yapmam gerek

Sarı büyük top atıyorsa eğer doğru şeyden bahsediyorsak o topları peşine takıp guardian'ın altına getireceksin ayaklarının ortasında takılacak orada patlayınca guardian pert olacak :s

Biri bana da yardım ederse çok sevinirim. City Of Dead bölümünde alttan yanarak yukarı tırmanan asansör bölümünde 2 gündür takıldım kaldım kafayı yedim oyunu silcem artık. Videolarını da izledim anlamıyorum yarıya kadar gelıyor asansör hızlı tırmanıyor habire ölüyorum belki en az 200 defa denemişimdir bir türlü geçemedim. O bölümü geçtikten hemen sonrası için SAVE dosyası paylaşabilecek arkadaş'a 7/24 duacı olurum. Alta resim bırakıyorum umarım biri yardımcı olur :(

• quote:

Apocalyptic de game+ bitti ama yeni oyun açmadı. Ne yani şimdi 30 lvl den sonra oynayamayacak mıyız tekrar :D

Neyse baştan başlayayım bari sıfırdan. :D

Sinitra üstte yazdığım konuyla bi ilgilenirsen kardeşim sen oyunu iyice yemişsin bir yardımcı olursan çok sevincem :s
  • quote:

the guardianı geçemedim bi türlü kolu düştüğünde doğru hamleyi yapıp kolunu tamamen yok ediyorum sonra sarı şeyler atıyo ne yapmam gerek

hocam o büyük canavarın üstüne cekeceksin topları. o toplar senin pesinden gelecek o atınca. sende o canavarın arkasına dolas. o top canavara carpınca canavar diz cökecek. sonra hemen o sağ olan diğer kolunda duvar gibi tırmanma yeri var. oraya tırmanıp o göz gibi olan mercegin üstüne atlayacaksın ve onu parcalamaya calısacaksın kılıcınla. 2 veya 3 sefer aynı seyi tekrarlayacaksın ve sonunda o göz üstünde mercekte parcalanıyor ve canavar geberiyor.

bu linke tıkla en alttaki videoyu izle. sana yardımcı olur. TIKLA

• Arkadaşlar psychameron bölümünde sanırım benim oyunumda bug var.

Aşağıda resmini koyduğum bölümü bir türlü geçemiyorum.

Ya hayalet o kolların orda takılı kalıyor yada kolu çeviriyor hiçbirşey olmuyor.

Böyle sorunla karşılaşan varmı acaba.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.