Şimdi Ara

Darksiders II (2012) / Deathinitive Edition (2015) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
11
Favori
84.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fire of mountain deki kale gibi yere girdim ve açamadığım iki kapı kaldı, bunlar nasıl açılır? Bu yüzden ilerliyemiyorum sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Ilk oyun GoW tarzi bir oyundu. Bu ise biraz prince of persia biraz GoW ve birazda DMC karisimi olmus. Hepsinden biraz biraz var. Asil onmeli olan kendi orjinal hikayesinin olmasi ve hikayede hic yabana atilacak turden degil.

Üstelik araya RPG öğeleride serpiştirmişler, akrobatik bir hack&slash olmuş şu haliyle. Eşyaların yelpazeside geniş olabildiğince ve büyüler de çok hoş. Şu an tamamen Arcanei güçlendiren zırhlar giyiyorum, ghoul ve kargalar çok güzel işler çıkıyor. Kalkan da hayat kurtarıyor yerine göre.

Grafikler arkadaşların dediği kadar rahatsız etmiyor aslında ama artık çoğu oyuncu(genellikle genç arkadaşlar :)) grafik fetişisti olmuş ne yazık ki, oynanabilirlik ve hikayeden önce grafik geliyor çoğu arkadaşımız için.

@megablaster

"+ basılan" silahlar var zaten oyunda :) Possessed weapon diye geçiyor, üzerine gelince upgrade seçeneği çıkıyor,elimizdeki diğer silah/zırhları kırarak güçlendiriyoruz silahı. Silah seviye atlıyor bu şekilde, hem özellikleri artıyor hem de yeni özellik ekleyebiliyoruz. Çok hoş bu kısımda.

• oyun süper valla çok beğendim ilk oyuna baya eklemişler bide adamımız war gibi kasıntı değil seri orası daha da eğlenceli kombolar artmış.Gamepadle zor oynadım ama klavye mouse ile daha iyi oldu gibi benim puanım 9.5
  • Oyunun sonlarına doğru save dosyalarım silindi.
    Başkasının save olmuyor lanet olsun ya bu nasıl bir iştir ne saçma bir şeydir
  • fire mountaindeki kaleyi nasıl geçeceğiz? Açılmayan iki kapı nasıl açılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: sh4dy_081991

Yahu cozunurluk niye degismiyor 1280x720'de sabit kalmis, 1920x1080 yapiyorum ama onaylanmiyor bir turlu adamlar resmen konsola yapip PC'yi sallamislar

Çözünürlük değişmiyor malesef, çoğu kişi bundan şikayetci.

Nasıl değişmiyor yahu çözünürlüğü değiştirip space e basın ardından oyunu tekrar kapayıp açtığınızda olacaktır bende öyle oldu böyle güzelim oyunu kurban vermeyelim ellere

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Oyuna directx 10 çıkarsalar bari grafikler 8 den kalma.

Grafikler çok güzel kesinlikle 10/9 alıcak kalitede Kaplamalar vb ise oyunun yapısı itibari ile oldukça güzel tasarımlar var.
  • Arkadaşlar save dosyalarınız durup dururken mi siliniyor?
    Yoksa siz mi siliyorsunuz?
  • quote:

Arkadaşlar save dosyalarınız durup dururken mi siliniyor?

Kayıtlı oyunu seçme yerinde alt+tab yapayım dedim sonra işimi hallettim oyuna döndüm bir soru soruyordu bakmadan enter bastım.
    İşte ondan sonra sinirden gözlerim karardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

quote:

Arkadaşlar save dosyalarınız durup dururken mi siliniyor?

Kayıtlı oyunu seçme yerinde alt+tab yapayım dedim sonra işimi hallettim oyuna döndüm bir soru soruyordu bakmadan enter bastım.
    İşte ondan sonra sinirden gözlerim karardı.

Geçmiş olsun hocam, mouse ve klavye'ye kuvvet tekrar.

• grafik ayarlarını bulamadım bu oyunda sadece çözünürlük ayarı var !!!!
  • caps lock menüsünde skill koyamiyorum bi tane skill var onuda kullanamıyorum beyler siz skilleri nasıl kullanıyonuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Castlevania'yı sıkılmadan oynamıştım ama bu oyunu oynamakta kararsız kaldım.

Bulmacalar felan ne durumda oyunda arkadaşlar?

bulmaca türü oyunları severim buda çok güzel ne zamandır beklediğim bi oyundu zaten
    tavsiyem oynanacak bi oyun
    grafıklere takılmamak gerek

ilk oyunu ben beğenmemiştim tekdüze ilerliyordu vur kır parçala hesabı buna biraz rpg ögeleri eklenmiş daha hoş olmuş dediğiniz gibi bu oyunda castlevania havası aldım biraz.Zaten oyunun yapımcıları belirtmişti ilk oyunu oynamanız çok ta gerekli değil diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qermaNazi

Arkadaşlar Darksiders 1'i toplamda 2-3 saat oynadım ve oyun hata vermeye başladı bi yerden sonra ve sildim az çok gördüm.Şimdi DS II ye başladım da 1. oyunun hikayesini tam anlayamadım.Yani anladığım kadarıyla;
    War izinsiz bişe yapıyor dünyada ve güçleri elinden alınıyor.Bir şans istiyor bunları düzeltmek için ve kabul ediyorlar.
    Oyunun sonunda ne oluyor War'a neden 2. oyunda Ölüm olarak oynuyoruz War'a ne oldu.?

Darksiders 1 hikayesi merak edenler baksın...

Aslında gerek yok ama ben yinede spoilera alayım dedim... Cennet ve cehennem arasında büyük bir savaş var ve bir konsey iki tarafada 4 atlı ile barışı getiriyor. Ve bu 4 atlı yardımı ile yeni bir ırk yani insanı dünyaya getiriyor. Konsey insanlara dokunulmazlık olan 7mühür adında bir koruma sağlıyor. İnsanlarda yeterli güce ulaşabildiği zaman bu mühür teker teker kaldırılacak ve 3 tarafta savaşa girecek... Fakat konseyden gelen yanlış bir kararla Kırmızı Atlı yani War dünyaya gönderiliyor. War ın dünyaya gelmesi savaşın başlaması anlamına geliyor ve mühürler kırılıyor teker teker... Sonra cennet ve cehennem ordularıda dünyaya savaşmaya geliyor. Konsey bu durumdan Warı suçlayarak onun tüm güçlerini elinden alıyorlar. Fakat War haksızlığı kabullenemiyor ve kendini haklı çıkartmak için konseyden son bir şans istiyor. Konseyde onun yanına sinek bir yardımcı yada gözetmen veriyor... War olayın arka yüzündeki kişileri ve verdiği görevleri temizliyor. İşte bir sürü boss yaratık veya kapı açıyorsun. Bu arada cennet ve cehennem ordularıda acımasız bir vaziyette herkesi katlediyorlar ve dünyada insan ırkı kaybediyor... Azrail felanda tutsak alınıyor çok büyük bir savaş ve senaryosu var bence oyna... War son olarak Abaddonu sorguya çekmek istiyor fakat abaddonu yani cennetin komutanını şeytani bir vaziyette cehennem saflarında görüyor... Bu kendisini aklamak için bir fırsattır. O da abaddonu öldürüyor ve son kalan mührü yani 4 atlı mührünü ondan kurtarmayı planlıyor. Neticede öylede oluyor fakat Konseyin bizimle gönderdiği pislik sinek yardımcı gerçek yüzünü gösteriyor ve War ın güçlerini kısıtlıyor. Mührü kendi alıp cehennem safının galip gelebilmesini istediğini belli ediyor... Tam o sırada cennetin 2. muhafızı bi kadın isimler aklımda yok alıntıda yapamıyorum... İşte o kadın bize kendi kılıcımızı saplıyor ve bizim öldürüp yeniden dirilmemizi saglıyor. War lanetten kurtuluyor ve sinsi yardımcısını öldürüyor. Konsey çoktan kararını vermiştir War cezakandırılacaktır... War da bu durumda onurunu ve gururunu hiçe saymayarak son 4 atlı mührünüde kırıyor ve dünyadaki savaşa son vermek adına diğer kardeşlerinide çağırıyor... Sonrada kayıplara karışıyor... 2. oyunda Death hikayeyi devam ettiriyor Alıntı değildir oturdum 10 dk düşündüm ve yazdım. Tamama yakını hatırlamasamda aklımda kalanlar bunlar... Bazı yanlışlarım olabilir gerçek hikayesine göre fakat ben anladıklarımı anlattım

Arkadaşlar mümkünse Darksiders 1ide oynayıp bitirin... Gerçekten hikayesi bence 2. den bile güzeldi... Hem ilk oyunun tr alt yazısıda mevcut... Kesinlikle bitirin diyom da işte bitirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 17 Ağustos 2012; 13:35:18 >

• Bu arada Death'ı PS1'de eskiden oynadığım bir oyundaki karaktere benzettim.

Legacy Of Kain: Soul Reaver oyunundaki ana karaktere aşırı benziyor death. Atiklik, hız, yürüyüş ve hareket ediş tarzı, dış görünüşü aynı.

Bu oyun da çok güzeldir ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Bu arada Death'ı PS1'de eskiden oynadığım bir oyundaki karaktere benzettim.

Legacy Of Kain: Soul Reaver oyunundaki ana karaktere aşırı benziyor death. Atiklik, hız, yürüyüş ve hareket ediş tarzı, dış görünüşü aynı.

Bu oyun da çok güzeldir ayrıca.

Zamanında bende oynamıştım o oyunu, gece oynarken tırsardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

caps lock menüsünde skill koyamiyorum bi tane skill var onuda kullanamıyorum beyler siz skilleri nasıl kullanıyonuz?

up :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Fire of mountain deki kale gibi yere girdim ve açamadığım iki kapı kaldı, bunlar nasıl açılır? Bu yüzden ilerliyemiyorum sanırsam.

O bolumde hani yuvarlak top seklindeki kayayi bir cukura yerlestirdigimiz kolidor vardi ya? O kolidorda kapidan giriste sol tarafta yukarida bir kirik bosluk var. Oraya ziplayarak duvarda yuruyerek falan ulasacaksin ondan sonrasi zaten kendiliginden gelir.
  • beyler acelem vardı tüm mesajları okuyamadım kurdum biraz oynadım iki sorum var.
    birincisi joistikle oynayamadım bunu nasıl yapıyoruz yada yapabiliyormuyuz
    ikincisi darksiders sitesinden bi item için kod aldım ama yapıştıracak yeri bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.