Şimdi Ara

DarkPassage Yine ülkemizi temsil edecek-->

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DarkPassage KODE5 Finallerine davet edildi!

DarkPassage Türkler arasinda iyi bir team olabilir ama tarihcesine bakildiginda yabancılara karsı oyunlarini hepimiz biliyoruz

KODE5 tuvnurasında yarısacagı takımlar:
    1_fnatic
    2_MYM
    3_SK
    4_MİBR
    5_mouz
    6_emulate
    7_mTw

...

(Evet bu takımlari bilen bilir spawn veya zonic veya harts akar... )

DarkPassage Team:

Tunç "carpediem" Sertataþ
    Erman "COOL" Eray
    Onur "3xt" Karul
    Ertug "venza" Okcuoglu
    Timuçin "xylem" Argıllı

(" Takımımız 10-11 Mayıs tarihlerinde Rusya'nın başkenti Moskovada yapılacak KODE5 Global Finallere davet edildi. 2006 yılında yaşadığımız mağduriyetten dolayı KODE5 2006 Çin Büyük Finallerine katılamayan takımımızı, KODE5 yetkilileri takımımızı 2008 finallerine davet ederek yaşadığımız mağduriyeti unutmadıklarını, ülkemizi ve ülkemizin oyuncularını ne kadar önemsediklerini gösterdiler.)

Tuvnuralar 10-11 mayisda rusyanın moskova kentinde olacak

Sizce bu tuvnuraya katilmasiyla ilgili neler düşünüyorsunuz? Rezil mi olcaz sonuncu olunca yoksa ülkeyimi bir daha mı tanıtacaz

Ekleme:

Rusya'da gerçekleştirilecek KODE5 Finalleri'ne davet edilen Turkey DarkPassage takımında oyuncu değişikliği yaşandı. Takımın resmi web sitesinde yapılan açıklamada ExtraM'ın yeterli vakti ayıramayacağı için takımdan ayrıldığı, bu oyuncu yerine Turkey Unlimited takımından marqnue'nin takıma katıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 18 Nisan 2008; 15:17:00 >

• kaç clan katılıyor bilmiyorum ama ilk 10 veya 5 e girerlerse sevinirim hakikaten.Hepsine bol şans :)
  • Tek söyleyebileceğim Başarılar...
  • KatıLmakta Bir ErkekLiktirBence aLnımızın aKıyLa KazanacaĞıZ o TurNuvaYı
  • Allah yardımcıları olsn
  • Bu Turnuvanın kazanıLması imkansız RakipLeri tanıyanLar zaten sadece şans diLer geÇer gider
    Gecen ay yunanistanda düzenLenen Turnuvada 4. oLduk , bu turnuvada bu kadar iLeri gidiLeceğine imkan dahi vermiyorum

212.175.19.209:27015 Dark Passage Clan Match Server [www.secure-gaming.com ]

212.175.19.215:27015 FeuerFrei Match Server[www.secure-gaming.com ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfk86 -- 11 Nisan 2008; 2:10:52 >

• gl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 11 Nisan 2008; 3:23:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfk86

Bu Turnuvanın kazanıLması imkansız RakipLeri tanıyanLar zaten sadece şans diLer geÇer gider
    Gecen ay yunanistanda düzenLenen Turnuvada 4. oLduk , bu turnuvada bu kadar iLeri gidiLeceğine imkan dahi vermiyorum

212.175.19.209:27015 Dark Passage Clan Match Server [www.secure-gaming.com ]

212.175.19.215:27015 FeuerFrei Match Server[www.secure-gaming.com ]

adam özetlemiş herşeyi yinede iyi oyun oynarlar ve iyi bir derece yaparlar inşallah.

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

SK'dan spawn tek yeter)

Abdi mohamad benim adamım hastasıyım bütün demoları mevcut
  • fnatic.forest,SK'yı yenmiş Team'Dır bunu unutmayınHerkez SK'yı övmesin bende biLiyorum çok iyi adamLarı var fakat 1 nebze oLsun Şansımız var?
  • İyi şanslar darkpassage. Ay yıldızı yukarılarda görmek istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prox^x

fnatic.forest,SK'yı yenmiş Team'Dır bunu unutmayınHerkez SK'yı övmesin bende biLiyorum çok iyi adamLarı var fakat 1 nebze oLsun Şansımız var?

fnatic.forest takım değil fnatic takımında oynayan bir oyuncudur. fnatic f0restwOw~

• quote:

Orjinalden alıntı: letgo

İyi şanslar darkpassage. Ay yıldızı yukarılarda görmek istiyoruz

Ülkende italyanları dürtüp öldürsünler sonra bi kantır turnuvasını kazandıktan sonra o ay yıldızı yukarı çekerler emin ol sen
  • bol şans !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Ülkende italyanları dürtüp öldürsünler sonra bi kantır turnuvasını kazandıktan sonra o ay yıldızı yukarı çekerler emin ol sen

ßiz o olayla lgili üzüntümüzü dile getirdik...bi tane ş*refs*zn yüzünden bize düşman olduklarını sanmıyorm

• quote:

fnatic.forest takım değil fnatic takımında oynayan bir oyuncudur. fnatic f0restwOw~

Pardon,akLım karıŞtı,sonuçta fnatic. Sk'yı yenmiş bir Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prox^x -- 16 Nisan 2008; 17:40:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QwA

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

ßiz o olayla lgili üzüntümüzü dile getirdik...bi tane ş*refs*zn yüzünden bize düşman olduklarını sanmıyorm

Ya konuyu amacındanda çarpıtmak istemiyorum ama Türkiyede nasıl faşistler vesaireler varsa orda da var ben bu işten bu kadar kolay sıyrılacağımızı düşünmüyorum deyip noktayı koyalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Prox^x

quote:

Pardon,akLım karıŞtı,sonuçta fnatic. Sk'yı yenmiş bir Team

Skda fnatic i yenmiş bir takım demosu mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İug -- 16 Nisan 2008; 22:04:11 >

• bence katılın.katılmanız yeter ki ben mutlaka bi derece apacağınıza inanıyorumisimleri gözde büyütmemek lazım başarılar dilerim
  • SpawN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.