Şimdi Ara

Darkorbit Hesabımı Satıyorum....Gemi Full Elit Sayılır Eksiği Çok Az!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki resimlerde geminin durumu açıkca görülmektedir ama yinede ben açıklama yapayım....gemi goli ve 8irislidir gemide tek eksik 7 adet 10binlik kalkandır bunun dışında gemi full elit malzemelerden oluşmaktadır malzemeleri sayarsam

31 adet lf3
    ve fazladan gemide takmaya yer olmamasına rağmen 1 adet lf2 5 adet mp1 bulunmakta...
    8 adet 10binlik %80 absorbeli kalkan
    7 tane 4binlik %70 absorbeli kalkan...
    15 adet +10 hız sağlayan jeneratör..
    1 adet 1.sınıf tamir robotu
    1 adet ambarı %100 arttıran ekstra
    1 adet roket hızlandırıcı
    1 adet cephane ambarını %100 arttıran ekstra
    1 adet otomatik mermi alıcı
    1 adet +4 ekstra deposu açan ekstradan
    1 adet diplomatik ilişkileri gösteren ekstra
    1 adet laboratuvar cpu'su
    1 adet diroitlerin hasarı %99 olduğunda tamir eden otomatik diroit cpu'su
    1 adet hammedelerle sadece cephaneyi besleyen cpu

şuan gemide resimdeki kredi ve uridium mevcuttur fakat satmadan önce 20bin uridium ve 20milyon kredi yapıp satıcam bu nedenle ek olarak tecrübe puanı ve şeref puanıda artıcaktır...şuanlık fiyat biçmiyorum gelen teklifleri değerlendiricem...ilgilenenler bana ulaşsın...

resimlerde karalı olan yerler oyun hesabını satmak yasak olduğu ve bu nedenle hesabın banlanmaması için karalanmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.E.M -- 12 Kasım 2008; 18:26:45 >

• takas olrmu mesela ikariam
  • İKARİAM TAKAS EDERSEN BENİMDE VAR
  • Güzel hesap.Hayırlı satıslar..
  • takas düşünmüyorum.......
  • Ben Satın Almak İstiyorum Lutfen Msn Adresımı Ekle Mailto:s_ana_l@msn.com Forum Kurallarını Bılmıyorum Msn Vermek YasakSa Sımdıden Ozur Dılerım
  • Ne kadara satıyorsun benimde alma ihtrimalim var fiyata göre değişir ama uzuca benzemiyor çünkü hesap çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni Başlayan Arkadaslar İçin İdeal Bir Hesap..Makul Fiyat..

VİP : Devam ediyor
    İndirim Avantaj paketi : Devam ediyor
    Gemi:Goliath
    Özellikler:13lf3,1lf2,1iris,10 tane alışverişten kazanılmış Ekstıra (Elit),4Flax...Vb..
    Global avrupa Serverinde 31,000,000 tp 1 yuvarlak olmak üzere..
    Geminin Satış nedeni Üniversite Hazırlanması..Alan Arkadaş Gemiyi Geliştirebilme İmkanı bulur Böylece Hemen Sıkılmaz..
    İRT:izmitli_genc93@hotmail.com
  • Slm TEĞMEN ben bu gemiyi istiyorum ve sana bir char verecem o charı bekletiom ve 3 tane sorvır açtım ve bekletiom ve 30 gün sonra dan az bir gün kladı 1 chardan 3 sorvır 3çündede 30.000 uri nedersin olurmu istersen bana burdan ulaşabilirsin : berkcanozgurtan@hotmail.com
  • Slm CRWETHM41 eğer charın bedavaya veriyosan bana chrı verebilirmisin tabi istersen bana ulaşım : berkcanozgurtan@hotmail.com
  • Crwethm41 Msn adresini ekledim ücreti orada konusalım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.