Şimdi Ara

Darkness Reborn - Knight online, Metin2 tarzı mobil MMORPG oyun - İlk bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bugün Darkness Reborn isimli mobil MMORPG oyununun ilk bakış videosunu çekme fırsatım oldu.

Oyun Knight online, metin2 tarzı ve üstelik online, arkadşlarınızla oynayabilirsinz hatta clan olayları da varmış sanırım, bir miktar para vererek 30. seviyeden başlayabiliyormuşuz.

Oyunda sınıflar savaşçı, ninja, büyücü gibi, tek hesapta 2 farklı karakter yaratma şansımız var.

GAMEVİL oyun şirktei tarafından yapılmış olan bu oyunu ben şahsen çok beğendim sizlere de tavsiy ederim.

Telefondan oynanılan çevrimiçi pvpli, klanlı metin2 ve knight online tarzı oyun arıyorsanız doğru yerdesiniz =)

• Dungeon Hunter'dan farkını göremedim.
  • video çekme birdaha
  • Oyun çıkalı epey oldu ilk bakış videonuz biraz geç kalmış gibi onun haricinde benzerlerinden farkı pvpde karakterini kendin yönlendirebilmen. Bu tarz oyunlarda geç başladıgında tepedeki oyunculara yetişemediginden şuanda başlamanızı önermem, alternatif olarak order chaos 2'yi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Oyun çıkalı epey oldu ilk bakış videonuz biraz geç kalmış gibi onun haricinde benzerlerinden farkı pvpde karakterini kendin yönlendirebilmen. Bu tarz oyunlarda geç başladıgında tepedeki oyunculara yetişemediginden şuanda başlamanızı önermem, alternatif olarak order chaos 2'yi tavsiye ederim.

Dediğiniz oyunu şuan indiriyorum boyutu baya fazlaymış bakalım güzelse oynarız.

• Darkness reborn indirdim kurdum oynadim ama oyun sarmadi ya.. haritalar bitince oyle ortada kaliyosun yani bi devami amaci yok gibi oyunun sonu geliyo bitiyo..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Dungeon Hunter'dan farkını göremedim.

Aynen benziyorlar çokça
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

video çekme birdaha

Geç kaldın kankam 73. videomdu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Oyun çıkalı epey oldu ilk bakış videonuz biraz geç kalmış gibi onun haricinde benzerlerinden farkı pvpde karakterini kendin yönlendirebilmen. Bu tarz oyunlarda geç başladıgında tepedeki oyunculara yetişemediginden şuanda başlamanızı önermem, alternatif olarak order chaos 2'yi tavsiye ederim.

Teşekkürler öneri için mobil oyunlar tanıyan türk kanal sayısı az zaten o yüzden en popüler oyunların bile türkçe videosu olmayabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Darkness reborn indirdim kurdum oynadim ama oyun sarmadi ya.. haritalar bitince oyle ortada kaliyosun yani bi devami amaci yok gibi oyunun sonu geliyo bitiyo..

Hadi ya teşekkürler yorumunu ıcın ama zaten çok büyük bir boyutu yok yunun onun için fazla bir şey beklememek lazım
  • Apk si ufak ama oyunu acinca 350mb civari veri indiriyor.. oldukça basit, 5 karakterden birini seçerek ilerleyip 4 haritayi bitirmeye çalıştığınız bi oyun.. tabi bende hileli surum var 1 gecede lvl42 olup her haritayo da 3 farkli seviyede bitirdim

• Oyunda baya ilerleyen var mı arkadaşlar. 26.svy oldum ben basit ve hoş bi oyun. İlerde sıkar mı hiç bilmiyorum :)

• quote:

Apk si ufak ama oyunu acinca 350mb civari veri indiriyor.. oldukça basit, 5 karakterden birini seçerek ilerleyip 4 haritayi bitirmeye çalıştığınız bi oyun.. tabi bende hileli surum var 1 gecede lvl42 olup her haritayo da 3 farkli seviyede bitirdim

Bizde sadece 2 karaker var diğerleri paralı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aox

Oyunda baya ilerleyen var mı arkadaşlar. 26.svy oldum ben basit ve hoş bi oyun. İlerde sıkar mı hiç bilmiyorum :)

Sıkabilirmiş haritalar bitince oyun da bitiyor gibi diyor oynayanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

quote:

Apk si ufak ama oyunu acinca 350mb civari veri indiriyor.. oldukça basit, 5 karakterden birini seçerek ilerleyip 4 haritayi bitirmeye çalıştığınız bi oyun.. tabi bende hileli surum var 1 gecede lvl42 olup her haritayo da 3 farkli seviyede bitirdim

Paralı derken bende de paraliydı zaten.. seviye 30 gerekiyor yoksa 200 bin altin diyor mesela.. zaten seviye 30 olunca da ayni fiyata aliyosun bisey değişmio, sadece erken aciyosun yoksa fiyat ayni indirim falan da yok, o kısmı saçma geldi.. haritalar bitince bi üst seviye zorlukta bitir diyor onu da yapiyorsun. Tum haritalar bitince yapcak bisey yok oyunun sonu geliyor yani adamim yukselsin diye tekrar tekrar bitirdigin bölümleri oynamak size kalmış. Ya da boss kragos falan öldürüyorsun ama o da zevk vermiyo oldurunce basit oduller geliyor... online desen millet çoktan başladığı için seni hemen harcıyor, her bölgesi 10 bin olan kişiler var en az 15 aydır oynamış adam daha harita bitmemiş mesela level kasıyor. .kısaca bu kadar oyun fikirlerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

quote:

Paralı derken bende de paraliydı zaten.. seviye 30 gerekiyor yoksa 200 bin altin diyor mesela.. zaten seviye 30 olunca da ayni fiyata aliyosun bisey değişmio, sadece erken aciyosun yoksa fiyat ayni indirim falan da yok, o kısmı saçma geldi.. haritalar bitince bi üst seviye zorlukta bitir diyor onu da yapiyorsun. Tum haritalar bitince yapcak bisey yok oyunun sonu geliyor yani adamim yukselsin diye tekrar tekrar bitirdigin bölümleri oynamak size kalmış. Ya da boss kragos falan öldürüyorsun ama o da zevk vermiyo oldurunce basit oduller geliyor... online desen millet çoktan başladığı için seni hemen harcıyor, her bölgesi 10 bin olan kişiler var en az 15 aydır oynamış adam daha harita bitmemiş mesela level kasıyor. .kısaca bu kadar oyun fikirlerim..

Teşekkürler bilgilendirmeler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.