Bildirim
DARK VANE Takas acil plss
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
diğer elinde ne var ona baglı shard war ise fena degil gibi -
bence +7 rebirth shard tek ver +3 dark vane verme fazla gibime geldi ama tam bilmiyorum -
arkadaşlar diğer elimde shard+1 rebith var,dv nin atak az,daha önce kullanmadım performansı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: legal_shard
bence +7 rebirth shard tek ver +3 dark vane verme fazla gibime geldi ama tam bilmiyorum
sende abarttın biraz ... bence o kadarda fena bi takas olmaz ...lwl 65+ isen süper ... 59- isen eh işte ...
-
+6 dv pek işe yarar bir item değil.10 dex bonusu +5 shard kadar atağı var.Bence verme.Hem hp de düşürüyor. -
lvl 64 az kaldı 65 olcam, bide dv yi alacağım kişi arkadaşım 1 gün bir deniyim dedim performasnı için denedikten sonra geri vermek ayıp olur die performasnını merak ediyorum
-
+6 dv bi işe yaramaz. +5 shard kadar atağı var. boşuna alma hayal kırıklığı -
areste +7 dv satılır +8md ile takas olunur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X