Şimdi Ara

dark tranquility en iyi şarkıları nelerdir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ismi sürekli duyuyorum fakat dinlemek nasip olmadı hiç.en iyi parçaları hangileri sizce

• il beşi sayıyorum

1-) Lethe
    2-) Lethe
    3-) Lethe
    4-) Lethe
    ve 5-) Lethe

Lethe Lethe LETHEEE!!!
  • lethe
    monochromatic stains
  • tüm şarkıları güzeldir. ama skydancer, the gallery ve projector albümleri mükemmel; fiction ise çok güzel bir albümdür. saydığım ilk 3 albümden şarkı ayırt etmeye gerek yok bence. skydancer daha akustik ağırlıklı fakat daha ham bir tonda daha sert bir albümken, the gallery melodic death tarihinin bana göre 2. en iyi albümüdür. projector daha deneysel ve clean vokal daha ağırlıklı fakat enfestir.
    fiction ise hazmedilmesi zor ama o da dark tranquillity standartında(kral) bir albümdür(son şarkılarına dikkat hele).

yani tek tek şarkı indirmek için çok anlamsız bi grup.
  • Evet albüm indir, The Gallery albümü dinlediğim en iyi Melodic Death albümü diyorum.Ama bana en çok hitap eden albümü The Mind's I.. Akustik geçişli, progresif öğelerin bulunduğu, yer yer clean vokalli şeker gibi bir albümdür kendileri.Ama illa şarkı istiyorum dersen,

Lethe
    Insanity's Crescendo
    Hedon
    The Mind's Eye [Akustiktir]
    Undo Control
    Auctioned şarkıları albümleri arasından sivrilen şarkıları.
  • Şarkı önerilmesinden yana değilim.Diskografilerini indir derim, pişman olmazsın.
  • Tek tek yazarsam baya uzun olacak çünkü şarkı ayırmadan dinliyorum listemde hepsi var.Bütün albümleri edinmek mantıklı.Zaman kaybı olarak görmeyip sindire sindire dinle derim hepsini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hedon en sevdiğim şarkısıdır.Ama sana tavsiyem tüm albümlerini indir hepsi çok iyi.
  • Lethe değildir,orası kesin...Sorduğumuz her on kişiden sekizinin Lethe demesi birşeyi kanıtlamaz.

Şarkı şarkı arayıp LimeWire metalcisi olmayalım.Tüm diskografiyi dinleyelim.The Gallery ve The Mind's I albümleri başlamak için uygundur.Projector en deneysel albümleridir.Skydancer ilk albümleri olduğu için biraz farklı tarzdadır ama Anders Friden'in rezalet vokalleri dışında iyidir.Haven sanatsal bir albümdür,hoştur.Damage Done abazandır,gazdır.Fiction ve Character'de artık DT'nin olgunluk dönemi eserleridir.
  • hedon
    the new build
    focus shift
    haven
    there in
    nothing to no one
    punish my heaven
    monochromatic stains

favori şarkılarımdır ama başlı başına Fiction, The Gallery veThe Mind's I albümleri birer klasiktir
  • skydancer albümünü bir ben hastayım galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

skydancer albümünü bir ben hastayım galiba.

Crimson Wind
    Shadow Duet
    Bolt of Blazing Gold

en sevdigim sarkilari albumden.

Sanat eseri album.
  • Yazalım madem konu eski ama.

Nether Novas
    Lost To Apathy
    ...Of Melancholy Burning
    Iridium
    Monochromatic Stains
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.