Şimdi Ara

DARK SOULS REMASTERED [PS4 ANA KONU] [TÜRKÇE REHBER] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
22
Favori
39.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

bir alana geçince sadece bir defa alandaki herkesi kes itemleri topla keşfet, tekrar ölünce aralarından koştur tekrar kapışmaya uğraşma. her defasında ölüp ölüp kapışacak olursan keyif alamazsın mantığı böyle run yapanlar falan dodge atıp atıp kaçıyor hep boss kapısına kadar. bu arada büyücüsün galiba işi bilirsen ilk oyunda çok op elini kolunu sallaya sallaya gezersin ama ds3 başlayacaksan büyücü olarak başlayım deme en zor class olabilir aşırı zayıf kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 12 Aralık 2024; 13:59:22 >
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Aralarından koşup gidemiyorum yolu kapatıyorlar Bloodborne'da Elden Ring'te Sekiro'da bile böyle bi sorun yoktu yani kapışmak istemiyorsan yanından koşup gittim hep ama bu oyunda kapıyı koridoru merdiveni bile kapatıyorlar üzerine Dodge yapınca kenara kaymıyorlar sanki duvara Dodge yapmış gibi hareket olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar depthste kurbağanın toz saldırısında öldüm. Humanity sayacının orada kuru kafa simgesi oluştu ve can barımın yarısını bloke etti. Bundan nasıl kurtulabiliriz?

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Purging Stone kullanmanız gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.