Şimdi Ara

DARK SOULS II ( XBOX 360 ANA KONU ) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
7.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsept olarak Cok farkli mekanlar var mehmet..aslinda kisa yollar yine var ama bu sefer harita cok buyuk ve bonfire sayisi cok fazla oldugundan onceki oyun kadar goze batmiyorlar..kisayollar daha cok bolgeler arasi degilde bolgelerin kendi icinde var..hatirlarsan onceki oyunda daha cok bolgeler arasinda vardi kisayollar ama bu sefer harita cok buyuk oldugu icin o kisayollari yapmak kolay degil..Haritadada bu sefer ust uste degil genel olarak paralel gidiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle sana katılıyorum. Harita o kadar büyükki dün nereye gideceğimi unuttum bütün bonfireları tek tek gidiyorum. En son kocaman zehirli bir it kestim. Sonra nereye gideceğimi karıştırdım. Deli gibi kendimi summonlattırıp duruyorum. Hacı nereye gidicem ben şimdi ? Örümceği kestim, eli satırlı vucudu ceset dolu olan canavarıda kestim, ee şimdi nereye çuf çuflanıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunak -- 19 Mart 2014; 9:04:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Oyunun sonuna yaklastim..buarada oyunda ilk oyundaki gibi equip load i yukselten yuzuk var ama oyunun sonuna dogru bulunuyor..

No Mans Wharf dada bulabiliyorsun onu..Royal Soldier Ring di adı sanırım
  • hocam o kadar çok mekan varki bende biryerlere geldim ama nasıl geldim bilmiyorum örümcekten sonra yol devam etmedimi? o zaman majulada sağdan gidince tünelin içinde bir mekanızma var onu açman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Oyunun sonuna yaklastim..buarada oyunda ilk oyundaki gibi equip load i yukselten yuzuk var ama oyunun sonuna dogru bulunuyor..

ordan geçmiştim ama demekki kaçırmışız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

ordan geçmiştim ama demekki kaçırmışız.

Zehir dolu küplerin olduğu odada gizli oda var, illusionary wall var önünde..Onun arkasından çıkmıştı sanırım
  • Dark Souls 2 summonlama sistemi

Minimum Lvl : (Senin lvl-10)x 0,9 = ?
    Maximum Lvl: (Senin lvl+10)x 1,10= ?

Ayrıca pvpde güçlü rakipler size düşmesindiye yada siz zayıf karakterlere summonlanmayın diye (bu sadece pvp de geçerli) soul memory sistemini geliştirdiler. Player Status kısmında sağ en üst köşedeki sayı. O zamana kadar olan soullarınızın toplamıdır.

Minimum SoulsMemory : Senin SM x 0,75 = ?
    Maximum SoulsMemory : Senin SM x 1,25 = ?

Bilgi:Summon Range Calculator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunak -- 20 Mart 2014; 14:00:28 >
  • dev farenin ismi nedir? bir türlü bulamadım youtube tan saklandığı yere bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 19 Mart 2014; 16:37:06 >
  • HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Oraya gidebilmen için 4 primal boss souluna ihtiyacın var. Bunlar The Rotten, The Iron King, The Lost Sinner, ve The Duke's Dear Freja (Örümcek). Sen büyük ihtimalle The Iron King'i kesmedin onada gidebilmek için Majuladan dev şovalyelerin oraya giden yoldaki mekanızmayı çalıştırman lazım. Onu çalıştırmak içinde Dev şovalyelerin oradaki bonfire da oturan kız ile konuşman gerek. Konuştuktan sonra kız oraya gidecek ve mekanızmayı çalıştıracaktır.
  • mgunak kullanıcısına yanıt
    dostum the old iron king yani dev ejderha diyorsan kestim. dediklerinin hepsini kestim.

edit : tamam dostum galiba buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 19 Mart 2014; 17:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Oraya gidebilmen için 4 primal boss souluna ihtiyacın var. Bunlar The Rotten, The Iron King, The Lost Sinner, ve The Duke's Dear Freja (Örümcek). Sen büyük ihtimalle The Iron King'i kesmedin onada gidebilmek için Majuladan dev şovalyelerin oraya giden yoldaki mekanızmayı çalıştırman lazım. Onu çalıştırmak içinde Dev şovalyelerin oradaki bonfire da oturan kız ile konuşman gerek. Konuştuktan sonra kız oraya gidecek ve mekanızmayı çalıştıracaktır.

yok kardes eksik kesmedigim boss vardi senin dediklerin den olmayan kestim yinede kapi kapali. ne yapacagim?
  • bu bsc deki dark souls 2 incelemesini izlemeseydim oynanış mantığını anlamayacaktım
    video sayesinde daha az ölüyorum :D
  • Oyunun sonlarına yaklaştım. Oyun sonlarına doğru büyücü sınıfının ne kadar avantajlı olduğunu anladım. Bana sanki warrior ve knight sınıfı avantajını yitirdi gibi geliyor. Büyücü phantomlara değil vurabilmek yanına bile yaklaşılamaz olmuş.

• mgunak kullanıcısına yanıt
    Warriordan asla vazgeçmem:) Hacı illa kılıç kalkan gerekmez dragonrider'ın bow'unu al elemandan bide onu +5'e fişekle koy yanınada iron okları bak gör uzaktan nasıl çakıyo warrior:)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Aynen, dün benim warrior u yaptm büyücü AGD oldu. Tekrar yakın dövüşe geçicem. Ne varsa warriorda var. Lvl 132 Black Knight Ultra Greatsword +5 alev efektli kodummu 600 dmg rahat görüyorum. Warrior candır.

• Hollowken sağlığın azalmamasını sağlayan bir yüzük var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgunak

Aynen, dün benim warrior u yaptm büyücü AGD oldu. Tekrar yakın dövüşe geçicem. Ne varsa warriorda var. Lvl 132 Black Knight Ultra Greatsword +5 alev efektli kodummu 600 dmg rahat görüyorum. Warrior candır.

132 level ile pvp yapacak adam bulabiliyor musun?
  • HelodermaSuspectum H kullanıcısına yanıt
    Su an lvl 150 pvp yapabiliyorum.

• New game plusta bitti level 210

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ey Maşallah... Hangi sınıf ile oynuyorsun reis.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.