Şimdi Ara

DARK SOULS II (2014) / Scholar of the First Sin (2015) [ANA KONU] (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.054
Cevap
30
Favori
120.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...76...150151152153
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun süredir Dark Souls 2 SotFS sürümünü oynuyordum. Büyücü olarak oynamak zevkliydi. İlk çıkan versiyonunu daha önce oynamıştım. Grafik olarak zaten farklar var ama oynanış bu sürümde biraz daha iyileştirilmiş. Buna rağmen hitbox sıkıntıları tamamen giderilmemiş. DLC'leri de ilk kez oynadım. Serinin diğer oyunlarındaki gibi DLC'ler gayet iyiydi. Ana oyundaki hikayeyi beğenmiştim. DLC'lerdeki hikayelerle birlikte güzel bir bütünlük sağlanmış. Tabi Miyazaki'nin başında olmadığı bir oyun olduğunu direkt olarak belli ediyor. Bunu oyunu ikinci kez oynadığımda net olarak anladım. Sıralama benim için DS3>DS1>DS2 şeklinde. Ama DS2 kesinlikle kötü bir oyun değil. SotFS sürümünü tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

対馬用
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

kanka hazırım

• Tüm souls oyunlarını oynadım Souls oyunları, hatta diğer bütün oyunlar arasındaki en kanser bölüm kesinlikle Shrine of Amana. Hangi kafayla dizayn edildi bu bölüm anlamadım sırf zor olması için yapılmış akla mantığa sığmayan bi bölüm tasarımı yapmışlar. Hitbox olayı bile bu kadar çileden çıkarmadı beni neyse ki bölümü tamamladım ama hafızamda çok kötü yer edecek bu bölüm yıllar sonra bile aklıma geldiğinde ana avrat küfür edeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • oyunun ortalarında sayılırım boss'ları ilk seferde kestim. çok basit kalmışlar

mesela covetous demon ı neden boss yaptınız

keşke yedek save alsaydım, sağlık olsun

şimdi geçtim bölümü, allahım bonfire gelsin artık diye bağırdım

item toplama hastasıyım, bıraktım hepsini. ara ara mola vererek 1,5 saatte bölümü tamamladım. boss u da ayrı bi gariplikteydi

ne oyundu ya

sir alonne boss u çok hızlı, oyunun mekaniği ile hiç uyumlu değil. boss yolu da çıldırttı, arkadaş sinirden ayak parmaklarımı sıkıyorum, kramp girdi

• oyunu bitirdim. souls serisi içinde yeri bloodborne>elden ring>ds3>ds1>ds2> demon's souls>sekiro benim için. sekiro ayrı hikaye hiç sevemedim zorla bitirdim en kısa senaryoyla. Oyuna gelirsek boss'lar kolay ve basit. ADP gibi diğer oyunlarda yer almayan bir stat var. Oyunda boss yolları ve düşmanları boss'lara kıyasla zor. Life gem ve türevleri ile ilerlemek kolay. Kısacası ds1 esintileri veren bir oyun ondan daha zor değil. Bu gem olayı oyunu kolaylaştırmış bir de üstüne boss'lar basit olunca sorun yaşamıyorsunuz. Yalnız boss harici bölüm düşmanları diğer serilere göre daha zor geldi.

Evet. DS2 mob'larında topluca saldırma ve çullanma olayı vardı. Oyunu ilk oynayışımda, bazen mob'lardan kaçtığımı hatırlıyorum  (Bir de oyun PC'ye 1 ay geç geldiği için, önce PS3'te oynamıştım. O mob'lar, PS3'te sub-30 FPS'de ayrı güzeldi )

Aslında, ilk üç Souls'un zorluğunu, PS3'e göre değerlendirmek lazım. Oyunlar ona göre tasarlanmıştı. 25-30 FPS'de, o zamanın input lag'li TV'lerinde oynanıyordu.

Mesela DS1'in Blighttown bölümü vardı. Orda açıklığa bakınca 15 FPS'ye iniyordu. 15 FPS'de platformlardan atlıyorduk 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 24 Şubat 2026; 2:35:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu tekrar oynayayım dedim 2k monitöre geçtik bir sürü ayar denedim şu videodaki gibi oyunu net yapamadım bir türlü.

Billy the Skwidyoutube
    One of the Holy Grail's of Dark Souls 2 Modding has been discovered. For a Long time, Dark Souls 2 was considered the clunkiest souls game, and the solution to this problem has been found! The Dark Souls 2 Scholar of the First Sin Center Deadzone Mod will forever change how you feel about Dark Souls 2. While other fixes slap a bandaid on the problem, the Dark Souls 2 Center Deadzone Mod goes and changes the .exe directly! https://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/1200 📸 Stream most days HERE! 👾 Discord: https://discord.gg/5NfQEVk 🐤 Twitter: https://twitter.com/billy_the_skwid 🥈Multiplayer Channel: https://www.youtube.com/@BillytheSkwad
    https://www.youtube.com/watch?v=Vjb_TlVKeKw

LightingEngine gibi oyunu değiştiren bozan değil de 2k çözünürlükte oyunu cam gibi net yapacak karakteri döndürünce tuhaf hissettirmeyecek bir mod var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Ekim 2026; 7:33:50 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.