Şimdi Ara

Dark souls gibi oyunlardan bir tek ben mi bir şey anlamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes öneriyor yok dark souls al bilmem ne.Daha böyle bir sürü oyun var anlayamadığım.Şimdi bu dark soulsun amacı ne?BEN MP değil senaryo oynarım mpden sıkılırım genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Herkes öneriyor yok dark souls al bilmem ne.Daha böyle bir sürü oyun var anlayamadığım.Şimdi bu dark soulsun amacı ne?BEN MP değil senaryo oynarım mpden sıkılırım genelde.

Gururla yalnız olmadığını belirtirim. Eski kafa oyunculara çok hitap etmiyor farkettiğim kadarıyla. Bizim için vur geç tarzı oyunlar daha eğlenceli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oyunlara bol vakit ve sabır lazim. Zaman sorunu olanlar icin imkansız. Bloodborne da bol bol gelismek lazim. Yoksa hallac pamuguna ceviriyorlar.

• Oynanisi ile senaryosu ile derin mi derin bir seri, ne sana yol guzergahi gosterir ne de hikayeyi acik acik anlatir. Her seyi senin arastirip, parcalari senin birlestirmeni ister. Ne oldugunu anlatmak icin satirlar yeterli degil. Tecrube etmen lazim zira ya hayrani olursun ya da nefret edersin, ortasi yok.

• Bloodborne ve dark souls turu oyunlar oldum olası ilgimi çekmedi,beceremedim.Ben istiyorumki tum oyunlar hackn slash olsun :D (Diablo 3)
  • İçerik kalite atmosfer ve senaryo açısından efsane bir oyun. En güzel yanı seni bırakıyor ortaya herşeyi kendin hallediyorsun, keşfetme duygusunu seviyorsan sonuna kadar yaşatıyor. Oyun herşeyi oyuncunun beceresine bırakıyor aslında oyun zor değil şimdiki oyunlar kolay bu sadece olması gereken beceriyi istiyor senden, rastgele oyunu kabul etmiyor.

En önemlisi boss savaşları var.

• Bir de bu oyunları online oynuyorlar.
    Her yerde notlar, oyuncuların hayaletleri dolaşıyor.

Bu oyunlar offline oynanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta'lardaki en saçma şey?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renkler ve zevkler diyelim.

• Hocam doğrudur bu bahsettiğiniz oyunlar her kesime hitap etmiyor. Dark souls ve bloodbourne yapımları kendine has bir yapıya ve hayran kitlesine sahip. Bu satış rakamlarından da beli. Bir çok oyun otoritesi tarafından yılın oyun seçilmesine rağmen her kitleye ulaşamadı.

Bunun sebebi oyunun sabır,sabır,sabır ve araştırma duygusu istemesi
    Oyunda 10 Lv bile olsanız en zorlu boosu kesebiliyorsunuz,100 Lv olsanız bile en kolay boosu kesemiyorsunuz. Herzaman dikkat ve konsantre isteyen bir yapısı var ki bu oyunda pause seçeneğinin olmamasıyla da besbelli
    Mekan tasarımları,düşman çeşitliliği,silah ve armor çokluğuyla benim için bu oyunlar bir başyapıt. Bosslar kestiğinizde verdiği keyifse apayrı.
    Tavsiyem bence her oyuncu denemeli. Özellikle bloodbourne ile başlasınlar. Oyun da TR dil seçeneği olduğu için daha anlaşılır olacaktır. Forumda melkor23 hocamın hazırladığı çok iyi bir rehber var.oynayacaklar için bulunmaz bir nimet.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedTigger

Hocam doğrudur bu bahsettiğiniz oyunlar her kesime hitap etmiyor. Dark souls ve bloodbourne yapımları kendine has bir yapıya ve hayran kitlesine sahip. Bu satış rakamlarından da beli. Bir çok oyun otoritesi tarafından yılın oyun seçilmesine rağmen her kitleye ulaşamadı.

Bunun sebebi oyunun sabır,sabır,sabır ve araştırma duygusu istemesi
    Oyunda 10 Lv bile olsanız en zorlu boosu kesebiliyorsunuz,100 Lv olsanız bile en kolay boosu kesemiyorsunuz. Herzaman dikkat ve konsantre isteyen bir yapısı var ki bu oyunda pause seçeneğinin olmamasıyla da besbelli
    Mekan tasarımları,düşman çeşitliliği,silah ve armor çokluğuyla benim için bu oyunlar bir başyapıt. Bosslar kestiğinizde verdiği keyifse apayrı.
    Tavsiyem bence her oyuncu denemeli. Özellikle bloodbourne ile başlasınlar. Oyun da TR dil seçeneği olduğu için daha anlaşılır olacaktır. Forumda melkor23 hocamın hazırladığı çok iyi bir rehber var.oynayacaklar için bulunmaz bir nimet.

Hocam ps4 almadım plus ve oyun fiyatlarından dolayı.Evde internet de tam çekmiyor.Sizce dark soulstan zevk alırmıyım(ps3)?Lol tarzı oyunlar nefretimdir genelde.Bu oyun fikrimi değiştirebilir mi veya başlangıç olarak şöyle bir oyun al sonra ona başla diyebileceğin.

• İki kişi oynarsan call of duty'den farkı yok çok basit oluyor ds serisi, tek oynamak daha zevki o atmosferi daha derin hissediyorsun bloodborne de aynı şekilde.
  • Yalnız değilsin anlamaya çalışmak istiyorum çabalıyorum bir süre sonra sıkılıp oyunu kutusuyla beraber bi kenara atıyorum
  • Hocam ps3 nüz varsa DS de başka çok fazla seçeneğiniz yok. Şunu da belirteyim oyunu Lol ile kıyaslamayın çok farklı. Kategori olarak RPG olsada ayırt edici özellikleri çok fazla. Bende lol oynamadım ama bu seri beni çok sardı. Ps3 te oynayacaksanız DS1 ve DS2 ile başlayın. Esas demon souls bunların babası ama o Dark souls a göre biraz daha zor. Cabuk bıkabilirsiniz.
    Sabir gösterecekseniz deneyin,ya çok beğenip hayran olursunuz yada birdaha adını anmazsınız
    Ps4 olsaydı kesinlikle bloodbourne derdim. Onun mekanikleri daha hızlı. Ve TR desteği mevcut. Alışmak daha kolay olurdu. Artık karar sizin hocam.

• Eğer başaramayınca hemen oyunu bırakan biriysen hiç bulaşma

dark souls 3 diğer oyunlarına göre biraz daha farklı,dark souls 3'de oyunun ortasına kadar biraz zorlanıyorsun ama ortasından sonrası baya zorluyor

oyunu bana oynatan atmosferi ve kombat sistemi,ömrüm boyu böyle zevkli kombat sistemi görmedim,sabaha kadar yaratık kessem sıkılmam,örneğin şu dark souls'da ki kombat sistemi skyrim'de olsa,witcher da olsa inanılmaz olurdu

skyrim'i sırf dövüşleri zevksiz diye pek sevmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

Eğer başaramayınca hemen oyunu bırakan biriysen hiç bulaşma

dark souls 3 diğer oyunlarına göre biraz daha farklı,dark souls 3'de oyunun ortasına kadar biraz zorlanıyorsun ama ortasından sonrası baya zorluyor

oyunu bana oynatan atmosferi ve kombat sistemi,ömrüm boyu böyle zevkli kombat sistemi görmedim,sabaha kadar yaratık kessem sıkılmam,örneğin şu dark souls'da ki kombat sistemi skyrim'de olsa,witcher da olsa inanılmaz olurdu

Zengin biri olsam hemen bırakırdım fakat paraya acıyorum:D
    Ama kalkıp 50 60 denmede yapmayacağım gibi çok zor bi oyunsa oyynayamam

• quote:

quote:

yok yahu,50-60 deneme falan olmaz

ancak dark souls 1 ve 2'yi oynayanlara göre daha fazla zorlanırsın,sonuçta harita yok,bir de offline oynarsan yardım da yok zorlanırsın biraz ama 1-2 hafta sabret,karakterin geliştikçe ve sen oyun dinamiklerini çözdükçe,sabrın bu oyunda ne kadar önemli olduğunu anlayınca bırakamazsın bu oyunu

tartışmasız efsane bir seridir

• quote:

quote:

quote:

yok yahu,50-60 deneme falan olmaz

ancak dark souls 1 ve 2'yi oynayanlara göre daha fazla zorlanırsın,sonuçta harita yok,bir de offline oynarsan yardım da yok zorlanırsın biraz ama 1-2 hafta sabret,karakterin geliştikçe ve sen oyun dinamiklerini çözdükçe,sabrın bu oyunda ne kadar önemli olduğunu anlayınca bırakamazsın bu oyunu

tartışmasız efsane bir seridir

Bir iki video izleyip alacağım hoca saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.