Şimdi Ara

Dark souls 3 oyunu hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bu oyunun fiziklerine,kurgusuna falan hastayım.Daha önce dark souls serisi oynamamıştım ama dark souls 3 gerçekten tam sevdiğim oyun tiplerinden.Tıpkı eskiden oynadığım dungeon tarzı rpg ler gibi.

Ama bir sorun var ki oyunu oynayamıyorum.Yani her şey çok zor.Hiçbir şeyden anlamıyorum.Bir süre sonra bezdirici ve tadsız hale geliyor oyun.

Ne yapmam gerekiyor sizce ? Youtube'dan rehber videolar izliyorum bazen ama adamın yaptığının aynısını yapıyorum falan hiç tadı çıkmıyor.

• up
  • Herkese hitap eden bir oyun serisi değil bazıları oyunun başinda ter dökmekten haz alıyor ben sinir krizine yakın durumlar yaşadığım için moba türü oyunları bıraktım mesela

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • offline oyun öyle oynanır zaten. günlerce aynı bölümle uğraştığım zamanlar oluyordu zamanında
    amcamınoğlu falan geliyordu onlar da deniyordu geçemiyorduk falan. internet ne arar
  • TherafluForte kullanıcısına yanıt
    lol kanserinden bahsediyorsan 1.5 sene oynadıktan sonra ben de bıraktım.
  • Hocam oyun hakkında bilgim olsa da saatlerce tek bir yeri geçmeye çalışsam sıkıntı değil.Ama bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum ortalıkta aval aval geziyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Hocam oyun hakkında bilgim olsa da saatlerce tek bir yeri geçmeye çalışsam sıkıntı değil.Ama bilgim yok ne yapacağımı bilmiyorum ortalıkta aval aval geziyorum :D

oyunu bilmiyorum ama hikayeyi takip etmiyorsundur kanımca. oyunlarda cevap her zaman barizdir aslında. ama öyle karışık gösterirler ki görsen bile unutursun. sonra bir bakmışsın aval aval geziyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Dark Souls III (2016) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş anlatıtordu bazen. Her bi düşmanın saldırı sırasını falan ezberleyip ondan kaçıp uygun anda saldırmazsan kesin ölüyorsun diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten dark soulslarda herseyi kendin bulursun. Surekli ilerleyeceksin.

• Evet öyle hocam.Bossların çoğu zaman tek bir darbesine ölüyorsun.Dakikalar boyunca savaşıyosun tek bir darbeye ölüyorsun yani.Çok detaylı.Ama oyunun o mekanikleri beni benden alıyor çok ustaca yapılmış.
  • zamanla zevk alırsın
  • 3 değil ama 1. oyunu çok oynuyorum ben. Mantıken aynılar zaten. Bölgelere ilk girdiğim zaman genelde kendim keşfediyorum her şeyi o zevki alıyorum ilk. Çok uzun süre takılırsam yazı okuyorum video izlemiyorum. Yine kendim yapmış kadar zevk alıyorum.
  • Zor değil sadece biraz gayret istiyor. Ben seriye başladığım zaman da böyle zorlanıyordum sonra gayret edip oyunu öğrenmeye çalıştım rahat rahat oynadım. Serinin olayı sabır ve gözlem o kadar. Düşmanını gözlemle ve doğru zamanda saldır bu kadar. Staminanı falan da kontrol edeceksin tabi. Mekaniklere alıştığın zaman gerisi kolay. Ben birinci oyundan mekaniklere alışık olduğum için 2, 3 ve Bloodborne'u çok rahat bitirmiştim.
    Çok sıkışmadıkça rehberlere ve videolara bakmanı tavsiye etmem kendi başına öğrenmesi çok zevkli bu seriyi. Bu benim kişisel tercihim ama co-op yapmayı da sevmiyorum. Bi kere birini çağırıp bütün bölgeyi beraber oynadım sonra bossu kestik çok boş hissettirdi bir daha da yapmadım. Pvp kısmını da tek başına daha zevkli buluyorum. 4 kişi tek bir adama dalmaktansa tek başına 4 kişi ile savaşmak çok daha zevkli ve heyecanlı oluyor. Özellikle 4 kişiyi tek başına kestiğin an aldığın hazzı anlatamam.
    1. oyunu oynamadıysan önce onu oynayıp ondan sonra 3. oyuna geçmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 24 Mart 2018; 17:41:26 >

• Yorum için teşekkürler hocam.Karakter statlarını ve bazı verdiği itemler falan var.Onları seçmede nasıl davranmalıyız ? Sonuçta onları keşfedemeyiz.Örneğin bana verdiği fırlatmalık topu mu almalıyım yoksa başka bir itemi mi almalıyım nasıl anlıcam hangisi daha iyidir ?
  • Bu arada tavsiyeniz üzere 1. oyunu indiriyorum şu an hocam.Normalde eski oyunları oynamaktan hoşlanmam gözüme eski gelir ama dark souls'un birinci oyununda bile kalite belli oluyor.
  • Bu duruma Git Gud denir.

Edit: eşya seçiminden bahsetmişsin bu tamamen sana kalmış bir şey hocam nasıl zevk alacaksan öyle yap. Bu oyunda bir de rushlayanlara falan bak örneğin en az eşya ile oyunu oynayanlara falan bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egrino -- 24 Mart 2018; 19:44:53 >
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Statlar değişir nasıl bir karakter oynamak istediğine göre. Str ağır silah kullanan karakterler için, dex daha hafif ve çevik sınıflar için, int büyücüler, faith rahipler için, int ve faith pyromancerlar için gibi gibi... Tabi hepsi böyle olacak diye bir şey yok hem ağır silah kullanan hem ateş büyüleri kullanan bir karakter istersin ona göre de dağıtabilirsin statları. Nasıl bir karakter oynamak istediğine karar verdikten sonra dağıtabilirsin statlarını. Yanlış dağıtırım diye çekinme zaten stat sıfırlayabiliyorsun oyun içinde. Pvp için karakter falan yaparken iyice ustası oluyorsun zaten çok kafa karştırıcı bir şey değil.

Verilen itemlar çok da önemli değil çoğunu oynarken elde edebiliyorsun sonradan zaten. Ben Sovereignless Soul alırım hep 2k soul veriyor oyun başında.

Birinci oyun benim seride en sevdiğim oyundur. Bu konuda neden önce ilk oyunun oynanmasını tavsiye ettiğimi yazmıştım istersen bakarsın.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130323087

Facebook hesabın varsa alttaki gruba gelebilirsin güzel muhabbetler dönüyo veya forumda oyunun ana başlıkları var oraya da yazabilirsin.

https://www.facebook.com/groups/DarkSouls2Turkiye/

• Çok teşekkürler değerli bilgileriniz için.

@SolarieofAstora sağolun hocam facebook kullanmıyorum ama konunuza bakıyorum.
  • Ben de dark souls 2 oynarken kanser olmuştum,insanı psikolojik olarak yıpratan bir oyun,öldükten sonra tüm canavarların dirilmesi insanı kanser ediyor.
    Ayrıca 15 dakika savaştıktan sonra tam bossu öldürecekken bossun beklenmedik bir hareketle size tek atması ve öldükten sonra tüm canavarları tekrar temizlemeniz çok sinir bozucu oluyor,yani mazoşist bir oyun.Oyunun tanımı insana keyifli vakit geçirtmek ise bu oyun değil zaten.
    İnsanlara sabırlı olmayı ve sakin kalmayı öğretecekseniz bence bu seriyi oynatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 24 Mart 2018; 20:40:40 >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Bir bakıma kendimizi sınıyoruz yani hocam.Meditasyon gibi birşey :D :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.