Şimdi Ara

Dark Skies (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu

Bilim kurgu-korku filmi Dark Skies'ta “(aramızda yaşayan) bir uzaylı tarafından gelecekte kaçırılmak üzere işaretlenen 6 yaşındaki bir çocuğun” hikayesi anlatılıyor.

• Çocuklar, uzaylılar ve kaçırılma bir an dedim gene mi Steven Spielberg var işin içinde :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 21 Aralık 2012; 0:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hun_ter

Çocuklar, uzaylılar ve kaçırılma bir an dedim gene mi Steven Spielberg var işin içinde :)

Spielberg yok malesef...

Paranormal Activity yönetmenindenmiş. Başta çuvalladılar..
  • BluRay gelmiş.
  • Gerilim dozu baya yüksek.Yalnız başına karanlıkta seyredilmesi etkileyebilir. 7,5/10
  • konusu çok klasik geldi. bi ailenin başına birşey dadanıyor. aile hemen internetten araştırıyor.bakıyorlar bu olay birinin başına daha gelmiş. ona gidiyorlar falan filan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün gittim de artık şöyle güzel bir korku filmi olsun hemen göklere çıkarayım diye bekliyorum ama yok yapamıyorlar,bu da olmamış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Dün gittim de artık şöyle güzel bir korku filmi olsun hemen göklere çıkarayım diye bekliyorum ama yok yapamıyorlar,bu da olmamış.

Sırada James Wan'ın The Conjuring filmi var desene hocam James Wan iyi bir iş çıkartmıştır herhalde. Film ilk defa İspanyada bir film festivalinde gösterilmiş, IMDb puanıda şimdilik fena değil, 7.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Dün gittim de artık şöyle güzel bir korku filmi olsun hemen göklere çıkarayım diye bekliyorum ama yok yapamıyorlar,bu da olmamış.

Sırada James Wan'ın The Conjuring filmi var desene hocam James Wan iyi bir iş çıkartmıştır herhalde. Film ilk defa İspanyada bir film festivalinde gösterilmiş, IMDb puanıda şimdilik fena değil, 7.5

411 oyu var hocam ne kadar güvenilir ki Bizde vizyona girene kadar internete düşer izleriz o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

konusu çok klasik geldi. bi ailenin başına birşey dadanıyor. aile hemen internetten araştırıyor.bakıyorlar bu olay birinin başına daha gelmiş. ona gidiyorlar falan filan...

şerif bile var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.