Bildirim
Dark,Shiny,Metallic,Ghostly,Normal Nedir?Cevabı İçerde

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Matalik Palayzed ediyor -
Shadow'u söylede görelim -
benim shiny nin hp si yok -
Shadow Yeni Moda Craterda Yoktu
Edit1:Craterda Shiny 100 lv olunca canı 500 oluyodu ama bunda 400 sanırım etkileri yok
Edit2:Craterdan Kopya Çekerek Bi Rehber hazırlıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 1 Nisan 2009; 18:45:38 > -
Boş boş alıntılar yapmayın. Oyun da Shiny yok, ve Shadow var. Bunları da yazmadığına göre alıntıdır :http://forum.donanimhaber.com/m_9491561/tm.htm
Eminim hazırlayacağın reherde o linktekidir -
Shadow saldıları yansıtıyor. benim gördüğüm kadarıyla -
Sitede yazana göre Shiny,Ghostly,Metallic,Dark ve Shadow pokemonların Normal olanlardan hiçbir farkı yok. Tek özellikleri daha zor bulunmaları ve bu da onları daha değerli yapıyor. -
ultraaslan oyunda shiny var! -
Çok saçma bence baska etkileri olmasi lazim -
nasıl yok var shiny bende shiny golem vardı trainer yaptık? vede zahten kopya çekerek dedim buda (Ç)Alıntı Anlamına Geliyodur Umarım -
bunlar geçerli değil
Deluge types: There is no difference between normal,shiny etc, they're all the same and just differ in terms of rarity. -
quote:
Orjinalden alıntı: Mew_Three
nasıl yok var shiny bende shiny golem vardı trainer yaptık? vede zahten kopya çekerek dedim buda (Ç)Alıntı Anlamına Geliyodur Umarım
Arkadaşım ne nasıl yoku Crater oynamıyorsun Deluge oynuyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X