Şimdi Ara

Dark Record Mania 2 (Yeni Ürün İncelemesi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
3
Favori
40.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Realtek işlemcili cihazlar yutube açmıyor diyorsunuz ama benim kullandığım Dexonic marka cihazda realtek işlemcili yutube dahil birçok internet sitesini izleyebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksun80

Yahu şöyle düzgün TV'den kayıt yapabilen bir media player hiç mi yok?

Evet var.Ben Dexonic marka cihaz kullanıyorum.D smart abonesiyim özellikle belgesel kanallarını kayıt yapıp daha sonra benim çocukla birlikte izliyoruz.Kayıt özelliği çok güzel çalışıyor Sony marka kameramla çektiğim görüntüleride Dexonic sayesinde dijital ortama aktarmış oluyorum.Ben çok memnunum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Valla ben Dark Media Mania 2 den çok memnunum. Şuan youtube tüm realtek işlemcili cihazlarda çalışmıyor darka özel bir durum değil

Ya keşke derdi o kadar olsa. Önce Uydunet HD kutu ile uyumsuzluk çıkardı. Bir şekilde onu hallettim (firma değil ha, ben kendim buldum çözümü) bu sefer Timer Recording özelliği yok oldu. Onu düzeltemeden Timeshift özelliği yok oldu. Çıkardıkları güncellemeleri yüklemek bilmece haline geldi. Adaptörü çek, Reset deliğine ataç sok, bekle, bilmem ne... Milletin hard diskini görmüyor. Seagate kullanmayın diyorlar firmadakiler. Kusur hep biz tüketicide. Kendi ürünleri sanki Allah katından inmiş, mübarek bir cihaz. Laf söyletmiyorlar.
  • quote:

Valla ben Dark Media Mania 2 den çok memnunum. Şuan youtube tüm realtek işlemcili cihazlarda çalışmıyor darka özel bir durum değil

Raeltek işlemcili cihazlarda youtube'in açılıp açılmaması tüketicinin sorunu değil ki.Kutusunda ve ilanlarda youtube açıyor yazıyormu yazmıyormu?Kandırmacamı yoksa yazanlar(Allah Allah ne acaba)
    forum sitesinde kapanmadan önce youtube'in eski versiyon zamazingo(hatırlamıyorum) tabanlı olduğu yazıyordu(yani yine suç youtube da idi).cihaz ise yeni versiyon destekliyormuş muş(teknolojik yani,cihaz sorunsuz muş muş)

yahu yine sabah sabah güldüm,Allah sizide güldürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilulu -- 23 Eylül 2011; 11:23:57 >
  • quote:

Bende DMM2 aldım. Akortekin forumuna bir kaç eksiğini yazdım ve yeni yazılımda düzeltilmesini rica ettim. Fakat 2 gündür forum bakıma alınmış açılmıyor. Müşteri şikayetlerinden bıktılarda forumu kapattılar mı acaba? Orda Salih diye bir arkadaş var. DMM2 ye yeni yazılım çıkacak ve basit sorunlar düzelecek dedi. Benim gibi herkes Salih arkadaşın sözüne inandı bu cihazı aldı. Yazılım çıkacağına forum kapandı. Hani nerde destek nerde verilen sözler

Eski gönderilerinde bu arkadaş farklı bir dilden konuşuyor. Ne değişti acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lektem

quote:

Bende DMM2 aldım. Akortekin forumuna bir kaç eksiğini yazdım ve yeni yazılımda düzeltilmesini rica ettim. Fakat 2 gündür forum bakıma alınmış açılmıyor. Müşteri şikayetlerinden bıktılarda forumu kapattılar mı acaba? Orda Salih diye bir arkadaş var. DMM2 ye yeni yazılım çıkacak ve basit sorunlar düzelecek dedi. Benim gibi herkes Salih arkadaşın sözüne inandı bu cihazı aldı. Yazılım çıkacağına forum kapandı. Hani nerde destek nerde verilen sözler

Nediyosun birade ben uzun araştırmalarım sonucu DMM2 aldım. Son çıkan yazılımı yükledim memnunum. İçinde 1.5 TB WDGREEN harddiskim takılı ve içi 1080p, 720p ve 480p medyalarla dolu
    Cihaz banamısın demiyor çatır çatır oynatıyor. İyi bir malı niye kötüleyim. Daha düne kadar akortek forumda sorularımıza cevap veriliyordu. Zaman zaman kapatıp tekrar açıyorlar forumu ama açacaz diyolarsa açıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Nediyosun birade ben uzun araştırmalarım sonucu DMM2 aldım. Son çıkan yazılımı yükledim memnunum. İçinde 1.5 TB WDGREEN harddiskim takılı ve içi 1080p, 720p ve 480p medyalarla dolu
    Cihaz banamısın demiyor çatır çatır oynatıyor. İyi bir malı niye kötüleyim. Daha düne kadar akortek forumda sorularımıza cevap veriliyordu. Zaman zaman kapatıp tekrar açıyorlar forumu ama açacaz diyolarsa açıyorlar.

o sözünü ettiğiniz forumda ben yazdığım hiç bir şikayete çözüm bulamadım,aksine çözüm için ısrar edince topic kilitlendi.
    Yahu bi kerede sorun olduğunu kabul edip yeni yazılımla bunun düzeleceğini söylesinlerdi.Ama cihaz kusursuz(?)

sn ilker_xxx;
    1.sizin cihaza takıp çıkardığınız usb medyalar windows işletim sistemine taktığınızda güvenli çıkarılmadığından olası hatalar için taranıyormu taranmıyormu?
    2.picasa login olabiliyormusunuz?
    3.youtube çalışıyormu?
    4.ortam sürücüleri arasındaki kopyalama hızı tatmin edicimi?
    5.torrent download hızı tatmin edicimi?
    6.hiç uzun süreli external disk ten film oynattınızmı?

şu yorum kopardı beni ,yine çok güldüm

"Müşteri şikayetlerinden bıktılarda forumu kapattılar mı acaba?"

• quote:

Orijinalden alıntı: huuso

quote:

Orijinalden alıntı: Darksun80

Yahu şöyle düzgün TV'den kayıt yapabilen bir media player hiç mi yok?

Evet var.Ben Dexonic marka cihaz kullanıyorum.D smart abonesiyim özellikle belgesel kanallarını kayıt yapıp daha sonra benim çocukla birlikte izliyoruz.Kayıt özelliği çok güzel çalışıyor Sony marka kameramla çektiğim görüntüleride Dexonic sayesinde dijital ortama aktarmış oluyorum.Ben çok memnunum tavsiye ederim.

huuso anladık dexonic kullanıyosun , senin inadına popcorn , dune filan getirtcem , dexonic nedir ya
  • quote:

quote:

Timeshift işlevi çalışıyor mu? Timer recording yapabiliyor musun? Yani yarın saat 12.00'de kayda başla, 13.00'te bitir şeklinde ayarlayabiliyor musun? Bende bunlar çalışmıyor valla.

• Lektem kardeş bende Dark Media Mania 2 var. Bu modelin kayıt özelliği yok kayıt hakkında izlenimlerimi belirtemiycem. Fakat diğer özellikleri bakımından çok memnunum. Burada çok övülen western digital live ın da ne bok olduğunu biliyoruz. Kendi başlığında bir çok isyan mesajı görebilirsin.
    Bu medya oynatma işinde tam adam akıllı bir cihaz bulmak zor ve ben mevcut modeller içinden keseme göre dmm2 yi seçtim. Genel anlamda memnunum
  • Son günlerde çok şikayet oldu, özellikle yeni yazılımda hiç bir problemi çözmemişler, hiç bir şey açmayan bir web browser eklemişler. Hatta yetkili orada "Biraz yavaş, sabırlı olun" gibisinden yorum yapmıştı. Şikayetler çok olunca, forumu kapadılar Cuma günü, "teknik nedenler"den dolayı!

Bakın açılınca, email aktivasyon falan isteyip, şikayet yazanı silecekler; buraya yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deblod -- 25 Eylül 2011; 13:24:57 >
  • quote:

Lektem kardeş bende Dark Media Mania 2 var. Bu modelin kayıt özelliği yok kayıt hakkında izlenimlerimi belirtemiycem. Fakat diğer özellikleri bakımından çok memnunum. Burada çok övülen western digital live ın da ne bok olduğunu biliyoruz. Kendi başlığında bir çok isyan mesajı görebilirsin.
    Bu medya oynatma işinde tam adam akıllı bir cihaz bulmak zor ve ben mevcut modeller içinden keseme göre dmm2 yi seçtim. Genel anlamda memnunum

Ya aslında bu adamlar, cihazın eksiklerini kapamak, yeni yazılımlarla sorunları gidermek yerine senin kablon bozuk, tv'n bozuk, hard diskin bozuk, bilmem neyin bozuk, cihazda sorun yoktur demeselerdi, biraz sabreder, sorunların düzelmesini iyi niyetle beklerdik. Ama sokaktan toplanıp oraya oturtulmuş gibi duran tiplerle muhattap olmak canımızı sıktı. Ne adamlığımız kaldı, ne bilgisizliğimiz, beceriksizliğimiz.

Biz müşteriyiz; velinimetiz. Biraz saygı, biraz ilgi bekliyoruz.

Hepsi bu.

İçine tükürdüğümün cihazına alınteri para saydık. Doğru düzgün çalışmasını beklemekten doğal ne olabilir?

İlker, sen DMM2 konusunda sanırım dünyanın en şanslı adamısın ama adamların ürünleri sanırım çoğunlukla arızalı, sorunlu. Başka marka, model kullanmadım, diğerlerini bilmiyorum. Ama bundan sonra prensibim, elektronikte Philips, elektrikli eşyada Arçelik olacak. Gerekçe: servis kalitesi.

• İşin aslı tezgaha bok koysanız bok satılır.O kadar çok bilinçsiz ve aldığıyla yetinin, "bana bu yeter daha iyisi pahalı" diyen tüketicilerimiz varki...
    Ne bok olduğu bilinen firmalar(WD,Philips), sektörde adı geçen ürünlerini uzun süreli araştırmalarla piyasaya süren ,olası hatalarını kabullenip gerekli patch'leri çıkaran dünya markası firmalardır.Düşünebiliyormusunuz o ne bok olduğu bilinen firmalara söylenen her sıkıntıya çözüm üretmek yerine verdikleri cevaplar şu şekilde olsaydı; "sizin receiverinizde problem vardır","media player'ınızı değiştirin","tv'nizi değiştirin","picasada sorun var cihazımız sorunsuz" dediğini.Hadi bizim bilinçsiz tüketicileri saymayın(dediğim gibi bok satsan alırlar) amerikan tüketicileri kan alırlar bilumum yerlerinden(seneler önce 1 gb diye satılan sabit disk neden 1024 mb değil diye sabit disk üreticisi dava edilmişti)

sn ilker_xxx ,daha önce sordum ama gözünüzden kaçmış olmalı.Cevap verirseniz memnun olurum

1.sizin cihaza takıp çıkardığınız usb medyalar windows işletim sistemine taktığınızda güvenli çıkarılmadığından olası hatalar için taranıyormu taranmıyormu?
    3.youtube çalışıyormu? (youtubeXL değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilulu -- 25 Eylül 2011; 21:22:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilulu

İşin aslı tezgaha bok koysanız bok satılır.O kadar çok bilinçsiz ve aldığıyla yetinin, "bana bu yeter daha iyisi pahalı" diyen tüketicilerimiz varki...
    Ne bok olduğu bilinen firmalar(WD,Philips), sektörde adı geçen ürünlerini uzun süreli araştırmalarla piyasaya süren ,olası hatalarını kabullenip gerekli patch'leri çıkaran dünya markası firmalardır.Düşünebiliyormusunuz o ne bok olduğu bilinen firmalara söylenen her sıkıntıya çözüm üretmek yerine verdikleri cevaplar şu şekilde olsaydı; "sizin receiverinizde problem vardır","media player'ınızı değiştirin","tv'nizi değiştirin","picasada sorun var cihazımız sorunsuz" dediğini.Hadi bizim bilinçsiz tüketicileri saymayın(dediğim gibi bok satsan alırlar) amerikan tüketicileri kan alırlar bilumum yerlerinden(seneler önce 1 gb diye satılan sabit disk neden 1024 mb değil diye sabit disk üreticisi dava edilmişti)

sn ilker_xxx ,daha önce sordum ama gözünüzden kaçmış olmalı.Cevap verirseniz memnun olurum

3.youtube çalışıyormu? (youtubeXL değil)

Ben sadece Dark Media Mania 2 kullandım ve bu cihazı uzun araştırmlarım sonucu aldım. Çok memnunum. Darkın diğer cihazları arızalıysa bilemem ben kendi deneyimimi objektif olarak buraya yazdım. Zamanın da araştırırken (yaklaşık 2 sene araştırdım) western digitalin kumandasında ses açma kapama tuşu olsun dyie forumlarda bas bas bağırıldı. Western digital live çıktı ama gördük ki kumanda yine aynı kumanda, Western digital live da albüm kapaüı yapma eziyetli bir durum ama dmm2 de bu kolayca yapılıyor, wdlive ın illaki açmadığı video kodeği oluyor ama dark çin malı olduğu için ve çinlilerde dünya filim sektörünü tınlamadıkları için her türlü formatın açılmasına izin veriyorlar. wd in bir takım kaygıları var. Çünkü dünya pazarında başka ürünlerde üretiyorlar ve film sektörüyle papaz olmak istemiyorlar.

1) Normalde harddiskim dmm2 nin kızaklı sistemi sayesind eiçinde takılı ama taşınabilir bir harddisk takıp söktüğümde ve bu diski windows 7 ye takıtığımda tarayımmı diyor taramadan devam et diyorum diske giriyorum. Büyütülecek bir durum yok. Ona kalırsa kasperskyde virüs taraması yapayımmı diye soruyor tarama diyorum.

2) Picasa hesabım yok deneyemedim.

3) youtube 2 ay iyi çalıştı sonra kendi kendine çalışmamaya başladı. Aslında videoaları bulup listeliyor ama oynat deyince oynatmıyor. Akorteke attığım mailin cevabında; aynı modele sahip realtek işlemcili cihazlarda bu sorunun başladığını bununda youtube ip lerinin değiştiğini ve en kısa zamanda çözüleceğini belirttiler. Aynı model realtek işlemciye sahip Ezcool marka media oynatıcıdada youtube aynı anda çalışmaz oldu.

4)Kopyalama hızı gayet tatmin edici daha bugün 40gb salladım içine 1,5 TB diskimin 500gb dan fazlası dolu ve hergün bir miktar filim aktarıyorum.

5)Netbookum olduğu için torrentini hiç kullanmadım. Netbookum ile minumum elektrik sarfiyatı maksimum hızla indirme yapıyorum zaten ama torrenti sıkıntılı dersen haklısın derim. Çünkü dark torrent konusunda bir düzün oturtamadı. AKortek bu konu üzerinde çalışıyoruz dedi.

6) Evet oynattım. Hem dahili diskimden hemde harici diskimden 2 saatlik filim izledim. Full hd

• quote:

1) Normalde harddiskim dmm2 nin kızaklı sistemi sayesind eiçinde takılı ama taşınabilir bir harddisk takıp söktüğümde ve bu diski windows 7 ye takıtığımda tarayımmı diyor taramadan devam et diyorum diske giriyorum. Büyütülecek bir durum yok. Ona kalırsa kasperskyde virüs taraması yapayımmı diye soruyor tarama diyorum.

Güvenli çıkarla da alakası yok galiba. Bu sorunu çözmeye çok uğraştım, samba/torrent kapalı tuttum, önce kumandadan sonra güç düğmesinden çıkarmama rağmen aynı hatayı aldım hep. Sonra Akortek forumunda fırça yiyince, bıraktım yardım istemeyi.

En sonunda 4 GB'lık flash diskimin dosya sistemi gerçekten bozulunca, artık 1 TB USB harddiskimi riske etmeden, filmleri eski USB harddiskime kopyalayıp öyle kullanmaya başladım. H

• Bende br süredir record mania2 kullanıyorum hepsi buradan siteinden 1,5 ay bekleyerek almıştım 1tb wd dahili hdd taktım genel olarak memnunum aldıktan sonra 2 defa güncelleme 02 ve 03 yaptım kullanışlı hale geldi yalnız google sayfası kullanışlı değil yükleme zor sanırım wirellesten dolayı oluyordur you tube xl kolay açılıyor ve izleniyor benim amacım arşivleme idi çünkü betamax kesetlerde olan görüntüleri video ile izleme zor ve görüntüler kötü idi onu şimdi çok rahat izeleyebiliyorum şu ana kadar tek şikayetim geçenlerde d-smartta verilen 3 d maçı kayıt ettim izlerken tv ayarınıda yaptığım helde sanki ortada bir çerçeve oluştu ve güzel izleyemedim halbuki hdd de kayıtlı olan 3d filimlerde problem olmuyordu bir başka şikayetimde hb sitesi taşınıyoruz bahanesi ile ancak 1,5 ayda ürünü gönderdi demekki bir daha ordan alışveriş etmeyeceğim bana ne taşınmanızdan madem öyle siparişin başında belirtseydiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

Bende br süredir record mania2 kullanıyorum hepsi buradan siteinden 1,5 ay bekleyerek almıştım 1tb wd dahili hdd taktım genel olarak memnunum aldıktan sonra 2 defa güncelleme 02 ve 03 yaptım kullanışlı hale geldi yalnız google sayfası kullanışlı değil yükleme zor sanırım wirellesten dolayı oluyordur you tube xl kolay açılıyor ve izleniyor benim amacım arşivleme idi çünkü betamax kesetlerde olan görüntüleri video ile izleme zor ve görüntüler kötü idi onu şimdi çok rahat izeleyebiliyorum şu ana kadar tek şikayetim geçenlerde d-smartta verilen 3 d maçı kayıt ettim izlerken tv ayarınıda yaptığım helde sanki ortada bir çerçeve oluştu ve güzel izleyemedim halbuki hdd de kayıtlı olan 3d filimlerde problem olmuyordu bir başka şikayetimde hb sitesi taşınıyoruz bahanesi ile ancak 1,5 ayda ürünü gönderdi demekki bir daha ordan alışveriş etmeyeceğim bana ne taşınmanızdan madem öyle siparişin başında belirtseydiniz

Browser'ı adam gibi kullanmak için USB klavye ve mouse kullanmak lazım. Cihazda iki USB girişi var. Peki USB ethernet adaptörünü nereye takıcaz ki kablosuz modemle internet bağlantısı kursun, internet'e girsin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BERSUM

Bende br süredir record mania2 kullanıyorum hepsi buradan siteinden 1,5 ay bekleyerek almıştım 1tb wd dahili hdd taktım genel olarak memnunum aldıktan sonra 2 defa güncelleme 02 ve 03 yaptım kullanışlı hale geldi yalnız google sayfası kullanışlı değil yükleme zor sanırım wirellesten dolayı oluyordur you tube xl kolay açılıyor ve izleniyor benim amacım arşivleme idi çünkü betamax kesetlerde olan görüntüleri video ile izleme zor ve görüntüler kötü idi onu şimdi çok rahat izeleyebiliyorum şu ana kadar tek şikayetim geçenlerde d-smartta verilen 3 d maçı kayıt ettim izlerken tv ayarınıda yaptığım helde sanki ortada bir çerçeve oluştu ve güzel izleyemedim halbuki hdd de kayıtlı olan 3d filimlerde problem olmuyordu bir başka şikayetimde hb sitesi taşınıyoruz bahanesi ile ancak 1,5 ayda ürünü gönderdi demekki bir daha ordan alışveriş etmeyeceğim bana ne taşınmanızdan madem öyle siparişin başında belirtseydiniz

Browser'ı adam gibi kullanmak için USB klavye ve mouse kullanmak lazım. Cihazda iki USB girişi var. Peki USB ethernet adaptörünü nereye takıcaz ki kablosuz modemle internet bağlantısı kursun, internet'e girsin?

usb çoğaltıcı ile mouse ve klavye bağladım mouse güzel çalıştı ama klavye aynı başarıyı göstermedi

• merhaba

bu makinayi pc uzerinde kullanacagim. tv de kullanmayacagim. tavsiye eder misiniz. ayrica 5+1 ses duzenim pc de mi yoksa bunda mi takili olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmond_Dantes

merhaba

bu makinayi pc uzerinde kullanacagim. tv de kullanmayacagim. tavsiye eder misiniz. ayrica 5+1 ses duzenim pc de mi yoksa bunda mi takili olmali.

Cihazın üretilme amacına uygun olmaz PC'de kullanman. PC dediğin şey zaten Divx oynatıyor. PC'den TV programı mı kaydedeceksin? O da anlamlı olmaz.
    Hadi diyelim illa bağlamak istedin. O zaman 5+1'i Dark'a bağlamalısın. Fakat görüntüyü nasıl alacaksın? Kompozit girişi, HDMI girişi filan var mı PC'de?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.