Şimdi Ara

DARK OPTIMUS KASA İÇİNDE 500 W HIGH POWER | 7790 + FX6300 |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa içinde gelen 500 watt psu aşağıdaki sistemde sorun çıkarırmı acaba.

Çift 12 V kanalı üzerinden 18 + 17 A = 336 W güç veriyor gösteriyor kasanın satış sitesinde.

Bunlardan 4 tane alacağım için ücret farkı önemli. 600 w lı sistem düşünüyodum ama pahalıya patladı zaten sistemler bana.

FX 6300
    P23 760 GM anakart
    1 Tb Seagate
    Asus CuCore2 7790 2 GB O.C.
    4 gb CL9 1333 mhz ram.

Evet arkadaşlar Hemen sipariş vermem gerekiyor değerli yorumlarınızı bekliyorum.

• Kesinlikle hayır,Yani,sorun yok.
  • Sorun çıkarmaz diyorsunuz yani.

Cafeye topladığım daha önceki sistemlerde Thermalthake kasa toplamıştım 500 watt psu vardı.

Athlon II X4 işlemci Yine asusun 5770 i vardı sıkıntı çıkmıştı hepsini değiştirip 600 watt high power almak zorunda kalmıştım.

Şimdi ekran kartı yine Asus ve Cucore modeli birde ocli versiyon. O yüzden tereddüt etmiştim.
  • Sanırım ev kullanıcısı değilsin, internet cafe'ye koyacaksın bunu ? Öyleyse sorun yok işini görür ama ev için kesinlikle hayır
  • Doğrudur İnternet cafeye koyacağım da ev kullanıcı olsaydım neden kesinlikle hayırdı.? Biraz açabilir misin mesela merak ettim.
  • 500 watt high power sıkıntız yeter o sisteme aynı psudan sattım yakın zamanda
  • Artık Alındı işallah sorun çıkartmaz. Cafeye Pc toplıcam diye bütün imkanları kullandık. Birde sorun çıkarsa yandık valla artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bir sorum olucak;
    Benim PC'nin özellikleri şunlardır;
    - 2GB RAM DDR2
    - 1GB EKRAN KARTI AMD HD
    - İntel Pentium 4 (3,20 GHz)
    - 4 Çekirdekli İşlemci
    Size Xp'mi yüklesem Yoksa Windows 7'mi..??
  • ForeverByAlone kullanıcısına yanıt
    Windows 7, xp mi kaldı hocam? Lakin verim için Windows 98 türü masaüstü kabuğu kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzamdaki sistemlee 3 ay falan kullandım sonra, kasa ve psu almıştım, siz çok rahat kullanacaksınız. benimki 550w olanıydı sadece. Ayrıca kasa acayip şık ve kompakt cafe için iyi tercih denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 15 Kasım 2013; 1:35:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

imzamdaki sistemlee 3 ay falan kullandım sonra, kasa ve psu almıştım, siz çok rahat kullanacaksınız. benimki 550w olanıydı sadece. Ayrıca kasa acayip şık ve kompakt cafe için iyi tercih denilebilir.

Kasanın görüntüsünü çok beğendim valla. Aslında bunun Bi modeli daha vardı o piano black tasarım o daha iyiydi ama biraz daha pahalıydı. Sistemleri kurdum gayet güzel oldu. Keşke diğer 20 kasayı aldığımdada bu kasalar olsaydı.. Güzel bi görüntü oluşcaktı. Şu an için sistemlerde sorun yok oyunları kurdum oynattım Performans anlamında cafe için yeterince iyi oldu sistemler.
  • Gerçekten hiçbir sorun yaşanmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverByAlone

Arkadaşlar bir sorum olucak;
    Benim PC'nin özellikleri şunlardır;
    - 2GB RAM DDR2
    - 1GB EKRAN KARTI AMD HD
    - İntel Pentium 4 (3,20 GHz)
    - 4 Çekirdekli İşlemci
    Size Xp'mi yüklesem Yoksa Windows 7'mi..??

Windows 8

http://www.youtube.com/watch?v=2GBILkVCLTs
  • Windows 8 yükledim ama oyunları açayip kastı ve xp ye geri döndüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.