Ürün çok temiz olup az kullanılmıştır, doktorum boş zaman bulamadığımdan film izleyemiyorum. Hiç kullanmadığımdan dolayı satıyorum başka da bir amacım yok. Kutusu herşeyi eksiksiz verilecektir. Garantisi devam ediyor. Hepsiburada'dan almıştım. Piyasa fiyatı 230 tl dolaylarındadır. Benim satış fiyatım ise 150 tl Detaylı bilgi için linkten özelliklerine bakabilirsiniz veya arabilirsiniz. Tel: 505 9211293 Kırıkkaleden her yere kargolarım. kargo ücreti alıcıya aittir. http://www.akortek.com/elektronik/media-player/dark-mini-mania-full-hd-network-mkv-dts-dolby-media-player.html Kodu DKMPMINI Dahili Disk Desteği Yok Dahili HDD Kapasitesi Disk Takılı Değil Kayıt Özelliği Yok Ağ Bağlantısı Kablolu Max. Kablosuz Bağlantı Hızı Yok Max. Ağ Bağlantı Hızı 100 MBit/sn Torrent Desteği Var Türkçe Menü Var Kart Okuyucu Var USB Çıkış Sayısı 2 Kutuya Dahil HDMI Kablo Var Kutu İçeriği - Dark Mini Mania Oynatıcı - Kompozit bağlantı kablosu (görüntü + stereo ses) - Uzaktan kumanda + 2 adet pil - 12V adaptör - Türkçe kullanım kılavuzu Desteklenen Ses/Video Formatları Dolby 5.1 (AC3), Dolby TrueHD, DTS 5.1, DTS HD 7.1, HD DIVX/XVID, MKV (H.264), TS/M2TS/MTS/BDAV Desteklenen Video Formatları AVHCD, DIVX/XVID, H.264, MPEG 1/2, MPEG-4 AVC, RV8/9, VC-1, X.264 Desteklenen Video Uzantıları .AVI, .DAT/MPG, .FLV, .ISO, .MKV, .MOV, .MP4, .RM/RMVB, .TS/M2TS/MTS/BDAV, .VOB, .WMV Görüntü Çıkışları HDMI, Kompozit (CVBS) Desteklenen Görüntü Modları 1080p, 1080i, 720p, 576p/480p, NTSC, PAL Ses Çıkışları HDMI, Optik Dijital (SPDIF), Stereo Desteklenen Ses Formatları Dolby Digital AC3, Dolby Digital Plus, DTS, DTS HD/ES, FLAC, M4A, MP3, MP4, OGG, RA/RM/RMVB, WAV/PCM/LPCM, WMA/WMA PRO/ASF Desteklenen Resim Formatları BMP, GIF, JPEG/JPG, PNG, TIFF Altyazı Seçenekleri Boyut Değiştirme, Farklı Altyazı Seçme, Konum Değiştirme, Renk Değiştirme, Türkçe Desteği, Zaman Senkronu Desteklenen Altyazı Formatları IDX+SUB, SMI, SRT, SSA, SUB Internet Servisleri Dosya İndirme, Flicker, Haber (RSS), Picasa Ek Özellikler 24p Oynatım, Foto Slideshow, Harici CD/DVD Desteği, Playlist Oluşturma, Upscaling Boyutlar (GxDxY) 150x110x29mm Boyut (GxDxY) 150x110x29mm Garanti Süresi 2 Yıl Üretici Kodu DKMPMINI
|