Şimdi Ara

Dark Mini 3D Player Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -Ana Konu- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
18.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Orijinalden alıntı: shakman

quote:

quote:

quote:

quote:

Konuya yabancı olduğum için soruyorum,media playerın 3D olmasının anlamı nedir? TV 3D ise zaten herhangibir media player 3D filmi izlememizi sağlamıyormu ?

Hayır hocam sağlamaz. Media Player'de 3D olması gerek ki sen Media Player'e taktığın 3D filmi televizyonda 3D film olarak izleyebil. Sadece tv'nin 3D olması yetmiyor (eğer usb'den 3D film oynatıyorsa elbette yeterli.)

Kafam iyice karıştı hocam :( phılıps 5507 yada 6877 almayı düşünüyorum,bu TV lerinde USB'den film oynatmadığını okudum. 3D filmi usb ye atsam,3D özelliği olmayan uygun fiyatlı bir media playera taksam ve onuda 3D li bir TV ye bağlasam 3D izleyemezmiyim yani? İlla 3Dli bir media player mı gerekir?
    Diğer bir sorumda smart olmayan bir TV alsak,media player ile smart haline gelir mi? İnternet anlamında soruyorum..
    Sorularım çok basit de gelebilir,kusura bakmayın..konuyla ilgili bilgim olmadığı için..

Evet öyle. Mutlaka Media Player'in 3D oynatabilmesi gerek. Ve 6877K alırsan 3D'li bir media player ile çok çok rahat izlersin.

Evet smart haline gelir. Ama çok hız bekleme.

6877K en iyisidir .

6877 ye de problemli diyorlar hocam..Menüleri yavaş,smartı iyi değil.paneli LG olduğu için iyi değil vs..5507 nin paneli iyi ama amblight yok ve menü yavaş deniyor..2500-3000 arası bütçe ile sen ne önerirsin?

Hocam 6877 nin kotulugu eskide kaldi. Emin ol. Git teknosaya falan incele. Dediklerin dogruydu. Son guncellemelerle birlikte o sorunlarin neredeyse tamami giderildi. Tercih senin ama gidip bir incele. Lg panel oldugu dogrudur. Ama philips paneli nasil isleyecegini biliyor .

Teşekkür ederim hocam..6877 başlığı altındaki bir arkadaş da plasma önerdi..
    İyice araştırıp ona göre karar vericez artıkın...
    Tekrar teşekkür ederim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konuya yabancı olduğum için soruyorum,media playerın 3D olmasının anlamı nedir? TV 3D ise zaten herhangibir media player 3D filmi izlememizi sağlamıyormu ?

Hayır hocam sağlamaz. Media Player'de 3D olması gerek ki sen Media Player'e taktığın 3D filmi televizyonda 3D film olarak izleyebil. Sadece tv'nin 3D olması yetmiyor (eğer usb'den 3D film oynatıyorsa elbette yeterli.)

Kafam iyice karıştı hocam :( phılıps 5507 yada 6877 almayı düşünüyorum,bu TV lerinde USB'den film oynatmadığını okudum. 3D filmi usb ye atsam,3D özelliği olmayan uygun fiyatlı bir media playera taksam ve onuda 3D li bir TV ye bağlasam 3D izleyemezmiyim yani? İlla 3Dli bir media player mı gerekir?
    Diğer bir sorumda smart olmayan bir TV alsak,media player ile smart haline gelir mi? İnternet anlamında soruyorum..
    Sorularım çok basit de gelebilir,kusura bakmayın..konuyla ilgili bilgim olmadığı için..

Evet öyle. Mutlaka Media Player'in 3D oynatabilmesi gerek. Ve 6877K alırsan 3D'li bir media player ile çok çok rahat izlersin.

Evet smart haline gelir. Ama çok hız bekleme.

6877K en iyisidir .

6877 ye de problemli diyorlar hocam..Menüleri yavaş,smartı iyi değil.paneli LG olduğu için iyi değil vs..5507 nin paneli iyi ama amblight yok ve menü yavaş deniyor..2500-3000 arası bütçe ile sen ne önerirsin?

Hocam 6877 nin kotulugu eskide kaldi. Emin ol. Git teknosaya falan incele. Dediklerin dogruydu. Son guncellemelerle birlikte o sorunlarin neredeyse tamami giderildi. Tercih senin ama gidip bir incele. Lg panel oldugu dogrudur. Ama philips paneli nasil isleyecegini biliyor .

Teşekkür ederim hocam..6877 başlığı altındaki bir arkadaş da plasma önerdi..
    İyice araştırıp ona göre karar vericez artıkın...
    Tekrar teşekkür ederim..

Onemli degil hocam. Plasmada panasonic iyidir. Inceleyip karar ver .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aramazmert arkadaşım vaktin varsa bişey sormak istiyorum..
    bende philips 40pfl5527k/12 3d led tv var.
    bu tv'de türkçe altyazı desteği olmadığı usb'yi takıp normal ve 3d hiçbir filmi izleyemiyorum.belki seninde bilgin vardır.
    dark marka bi media player almıştım eski modellerden..onda normal mkv filmlerdeki altyazı problemini çözdüm.rahat film izleyebiliyorum ama 3d filmleri izleyemiyorum.
    3d filmlerde altyazı ekranın sağdında ve solunda olmak üzere 2ye ayrılıyor.Bunun nedeni media player'in 3d yi desteklemediğinden dolayı mıdır?
    Bu sorunu aşmam için ne yapmam gerkiyor çok acil yardımınızı bekliyorum.Televizyonumdan bu nedenden dolayı iyice soğudum..
    2000 tl verip 3d yi kullanamamk çok kötü bi olay.
    3d destekleyen herhangi bir media player işimi görür mü?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurhanbal

aramazmert arkadaşım vaktin varsa bişey sormak istiyorum..
    bu tv'de türkçe altyazı desteği olmadığı usb'yi takıp normal ve 3d hiçbir filmi izleyemiyorum.belki seninde bilgin vardır.
    dark marka bi media player almıştım eski modellerden..onda normal mkv filmlerdeki altyazı problemini çözdüm.rahat film izleyebiliyorum ama 3d filmleri izleyemiyorum.
    3d filmlerde altyazı ekranın sağdında ve solunda olmak üzere 2ye ayrılıyor.Bunun nedeni media player'in 3d yi desteklemediğinden dolayı mıdır?
    Bu sorunu aşmam için ne yapmam gerkiyor çok acil yardımınızı bekliyorum.Televizyonumdan bu nedenden dolayı iyice soğudum..

3D destekleyen bir player elbette işini görecektir.Ancak altyazılarda kendi aralarında farklılık gösterirler.Büyük ihtimalle 3D filmin için 2D altyazı dosyası kullanıyorsun ve görüntü onuda parçaladığı için hiçbirşey anlayamıyorsun.Bu durumu aşmak için filmin için özel 3D altyazı indirmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaWKaTTaCK

quote:

3D destekleyen bir player elbette işini görecektir.Ancak altyazılarda kendi aralarında farklılık gösterirler.Büyük ihtimalle 3D filmin için 2D altyazı dosyası kullanıyorsun ve görüntü onuda parçaladığı için hiçbirşey anlayamıyorsun.Bu durumu aşmak için filmin için özel 3D altyazı indirmelisin.

3d altyazi diye birsey mi var?Varsa nerden indirebilirim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam selamlar kusuruma bakma daha yeni gördüm.

Öncelikle şunu teyit edelim. Sen media player'a taktığın 3D filmi, direk 3D olarak görüntü alabiliyorsun değil mi ? Yani görüntüde ikiye ayrık değil. Eğer öyle ise 3D filme 2D altyazı kullanıyorsun demektir. Onun için de gidip o altyazının 3D versiyonunu bulup, filme gömmek mantıklı bir çözüm yolu olur. Ama eğer media player'da 3D değilse, gidip 3D destekleyen bir media player alman elbette senin için daha mantıklı ve kolaydır.

• aramazmert,
    merhaba,

arkadaşım şimdi benim 3d görüntüde bi sıkıntı yok.derinlik falan 10 numara.ama dediğim gibi altyazılarda sıkıntı var.ben 3d filme özel altyazı diye birşey duymadım bu zamana kadar.divxplanet'den indiremiyormuyuz bu 3d altyazıları?
    bir diğer sorumda benim mediaplayerim 3d destekli deil acaba sorun ondan olabilir mi?
    senin yukarıda önerdiğin media player ile herşey çözülür mü?
  • quote:

aramazmert,
    merhaba,

arkadaşım şimdi benim 3d görüntüde bi sıkıntı yok.derinlik falan 10 numara.ama dediğim gibi altyazılarda sıkıntı var.ben 3d filme özel altyazı diye birşey duymadım bu zamana kadar.divxplanet'den indiremiyormuyuz bu 3d altyazıları?
    bir diğer sorumda benim mediaplayerim 3d destekli deil acaba sorun ondan olabilir mi?
    senin yukarıda önerdiğin media player ile herşey çözülür mü?

Merhaba hocam,

Sen yalnız yukarıda kafa karışıklığına sebep olmuşsun. 3D görüntüyü sanki media player üzerinden alıyormuş gibi hissettirdin bana. Şimdi televizyon üzerinden aldığını, media player'in 3D olmadığını söylüyorsun. Öncelikle 3D altyazıları divxplanet'ten bulup bulamayacağını bilmiyorum. Ben 3D filmlerimi türkçe indiriyorum.

Zaten media player'in 3D değilse sorun orada. Sen 3D desteği olmayan bir media playera 3D film takıp, 3D görüntü + 3D altyazı beklersen zaten hata etmiş olursun.

Yukarıdaki media player 3D destekliyor. Altyazıyıda destekliyor diye biliyorum. Ben daha aleti almadım çünkü fiyatının düşmesini bekliyorum.

Ama 3D'yi kesinlikle destekliyor.

• İlk mesajda ürün tanıtımı yapılmış özellikleri belirtilmiş

Reklam yapan kişi almış mı bilmiyorum

1 - Ağda performansı nasıl kaç mb ile kopy veya taşıma yapıyor?
    2 - Ağdan oyantıcıya erişim kolay mı? xp veya Win 7 ile nasıl kullanılıyor?
    3 - Bluray iso perf nasıl? En yüksek kaç GB bluray oynatır?
    4 - Yüksek MBTS videolarda takılma yapmadan oynatır mı?
    5 - İnt uygulamaları nasıl çalışıyor
    6 - Kumanda işlevselliği nasıl? sosyal ağlarda rahatça geziliyor mu?

İnceleme dendiğinde bu detaylar olmalıdır
    Bu soruların cevaplarını aradım ama yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

İlk mesajda ürün tanıtımı yapılmış özellikleri belirtilmiş

Tamam hocam aynen onlardan selam söyle.
  • quote:

Almamış ama , kesin oynatıyormuş.
    Falanmış , filanmış , şöyleymiş , böyleymiş.

Konu başlığıda ; Dark Mini 3D Player İncelemesi
    İncelemeden çok , reklam kokan hareket bunlar

• quote:

Tamam hocam aynen onlardan selam söyle.

Söyledim o da sana slm söyledi.
    Gerçek bir inceleme bekliyormuş senden..
  • yanlış bilgi verdiysem kusura bakma.televizyonum 3d ama media playerim 3d değil.
    3d filmi media player üzerinden açıyorum.görüntüde bir sorun yok.3d görüntü var.
    ama altyazı dediğim gibi ekranın sağında ve solunda..bu media player'in 3d desteklememesinden mi kaynaklanıyor yoksa altyazının 3dye uyumlu olmamasından dolayı mı?
    bir de arkadaş reklamım olmayacaksa bu türkçe 3d filmleri nerden indiriyorsun?yazabilirmisin?
  • quote:

yanlış bilgi verdiysem kusura bakma.televizyonum 3d ama media playerim 3d değil.
    3d filmi media player üzerinden açıyorum.görüntüde bir sorun yok.3d görüntü var.
    ama altyazı dediğim gibi ekranın sağında ve solunda..bu media player'in 3d desteklememesinden mi kaynaklanıyor yoksa altyazının 3dye uyumlu olmamasından dolayı mı?
    bir de arkadaş reklamım olmayacaksa bu türkçe 3d filmleri nerden indiriyorsun?yazabilirmisin?

Yok hocam önemli değil.

Sanırım görüntü almayı şöyle yapıyorsun, media player'e takıyorsun usb ya da diski, daha sonra televizyondan 2D-->3D mode'yi açıp görüntüleri birleştiriyorsun. Altyazı sorunu ise iki sebeptende olabilir. Hem 3D desteklememesinden hem de altyazının 3D olmamasından olabilir. O konuda net bir şey deyemeyeceğim.

Maalesef yazamam, reklam olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

Almamış ama , kesin oynatıyormuş.
    Falanmış , filanmış , şöyleymiş , böyleymiş.

Konu başlığıda ; Dark Mini 3D Player İncelemesi
    İncelemeden çok , reklam kokan hareket bunlar

Oldu kardeşim, beni bilen bilir. Reklam yapmadığımı da.
    Gerisi zaten sana kalmış kafana göre konuş, takıl. Oynatmıyorda ben mi yalan söylüyorum ? Al voltanı.

quote:

Söyledim o da sana slm söyledi.
    Gerçek bir inceleme bekliyormuş senden..

Ok.

• Dark iyidir iyi olmasına ama nerdeyse her ay 1-2model çıkarıyorlar ve ondan sonra şansınıza olursa 1-2 güncelleme gelir yada gelmez..kalırsınız ortada..eskiden netten formu vardı kaldırdılar..satış sonrası olaylarını ve güncelleme olaylarını düşünerek alın derim..bende 1 TB dark tank var 2 senedir kullanıyorum sadece 1 KEZ güncelleme yapıldı ondan sonra üstüne en az 10-15 model daha cıktı nerdeyse..ama hepsinde 1 -2 güncelleme sonra HOOP yeni model..unutulyorsunuz ve sorunlarınızla ortada kalakalıyorsunuz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizza -- 31 Aralık 2012; 15:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

Dark iyidir iyi olmasına ama nerdeyse her ay 1-2model çıkarıyorlar ve ondan sonra şansınıza olursa 1-2 güncelleme gelir yada gelmez..kalırsınız ortada..eskiden netten formu vardı kaldırdılar..satış sonrası olaylarını ve güncelleme olaylarını düşünerek alın derim..bende 1 TB dark tank var 2 senedir kullanıyorum sadece 1 KEZ güncelleme yapıldı ondan sonra üstüne en az 10-15 model daha cıktı nerdeyse..ama hepsinde 1 -2 güncelleme sonra HOOP yeni model..unutulyorsunuz ve sorunlarınızla ortada kalakalıyorsunuz....

Evet haklısınız. Şu andada piyasada çok dark modeli var. Ve bu yüzdende destek konularında biraz sıkıntı veriyor kullanıcılarına. Ama genel olarak ürün kaliteleri iyi.

• Menülü 3D iso oynattığını iddaa ediyor, deneyen oldumu acaba ?
  • Hangi, 3d media player alsak acaba yoksa daha beklesek mi?
  • Medya Oynatıcılardan çok anlamam.
    Bundan daha önce Vatan Bilgisayardan ucuz diye bir adet EVEREST almıştım (78 TL) , bir hafta kullandım, görüntüler donmaya başladı, sonra cihaz ne açıldı ne kapandı, götürdüm geri aldılar. Sonra be de;
    hepsiburada dan bir adet "Dark Mini Mania 2 Full HD 1080p MKV/H.264 / HalfSBS 3D / 7.1 DTS/Dolby Ses / Internet / Bluray ISO Media Player (DKMPMINI2)" aldım (188 TL)

- 3 D Televizyonum yok, bu nedenle 3D film izleyemedim. 3D yorumu yapamam.
    - Cihazın fanı yok ben çok ısınır sorun olur diye düşünmüştüm ama saatlerce çalışsa bile sorun olmuyor (film albümü seyrediyorduk sabah, tv. yi kapatıp dışarı gittik, akşam geldim tv açınca hala fotoğraflar slayt geçişi yapıyordu, cihazı kapatmadan çıkmışız)
    - Ses ve alt yazı DEFAULT yapamıyorsunuz, yani filmi ilk taktığınızda otomatik türkçe ses ve altyazı çıkmıyor, siz elle girip çeviriyorsunuz. DEFAULT seçeneklerinde TÜRKÇE de yok..
    - Film oynatmalarında sorun yok, şu ana kadar bütün filmleri oynattı.
    - Filmlerde donma yapmıyor, ama bir iki filmde görüntü dondu (TİTANİC BLURAY), ses devam etti. İleri tuşuna bassamda devam etmedi, filmi baştan başlatttım. Bunu filmden mi yaptı cihazdan mı anlayamadım, bir kaç film sonra ortaya çıkar ne olduğu.
    - İnternete hafızasında olan sitelere giriyor, ekplorer gibi yada mozilla firefox gibi bir web browser yok, yada ben aradım bulamadım.
    - Benim 1 Mbps hıznda internetim var o bile youtube den video izlemek için yetti. İki youtube var, biri youtubeXL olmasına rağmen tam ekran oynatmıyor. Genelde içerik rusça, siteler, sayfalar, tv ler rusça.

cihaz ile ilgili sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım, ama dediğim gibi fazla anlamıyorum, bana nesine nasıl bakılacağını söylerseniz bakarım, ama cihazı resetletmeyin :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.