Şimdi Ara

--DARK EVOPAD R9730 SAHİPLERİ BURAYAAA-- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
2
Favori
42.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse gerek kalmadı. Zaten ya bunu alacağım yada ben gidene kadar çıkarsa Archos Platinum 97 HD'yi. Bunun wifi sinyali kuvvetsizse bile nasıl olsa yanımda telefon olacak ki onun kablosuz kapsaması gayet iyi, araştırdım PdaNet+ programını telefona, PdaNet Tablet programını da tablete kurarak Bluetooth üzerinden internet ağını paylaşabiliyormuşuz. En kötü artık kasarak bu işe girişeceğim. Ama umarım Archos Platinum çıkar o noktaya gelmeden, hem işlemcisi 4 çekirdekli ve 2 GB ram'li olacakmış üstüne üstlük 269€'ya çıkacakmış yani Titanium ile aynı fiyat. Titanium en ucuz 650 TL'ye bulunabiliyor burada. Eğer o çıkarsa onu alırım hem en azından Fransız malı yani güven veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteric -- 23 Şubat 2013; 1:57:33 >
  • Wifi performansi odalar arasi fena degil. Birazda internet baglantiniza ve modeminize bagli. Hd modu unutun cok kasiyor normal modda cihaz kendine geliyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_76

Wifi performansi odalar arasi fena degil. Birazda internet baglantiniza ve modeminize bagli. Hd modu unutun cok kasiyor normal modda cihaz kendine geliyor..

Çok teşekkürler bu arada cevap için. Bir arkadaş salladı en sonunda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdogan8352

quote:

Arkadaşlar cihaz dün öğlen elime geçti..Akşam inceleme fırsatı buldum. Önizlenimlerimi kısaca yazayım..

- Ürün kaliteli bir izlenim veriyor. Metal kasa fazla ısınmıyor, dizayn şık. Ancak ses, power vs. tuşları biraz nazik geldi bana, yuvasında hafif oynama yapıyor.
    - Ses göreceli olarak düşük evet. Ama hangi cihazlarla kıyasladığınıza ve bulunduğunuz ortama bağlı. Sessiz bir otamda hiçbir sorun yok, ama diğer durumlarda kulaklık şart..Güncel bir rom ile iyileştirilebilir diye düşünüyorum.
    - Cihazda mormal mod dışında HD mod diye bir ayar var. Yaptığım gözlemlerde HD modda çok ciddi bir ekran kalite artışı gözlemlemedim ama yok da değil. Yalnız benim testlerimde HD modda alet kasılmalar yapmaya başladı, menü geçişleri vs. normal modda mükemmel çalışıyor.
    - Cihazda 4.1 android versiyon yüklü geliyor. İy bir işletim sistem, içindeki uygulamalar da çoğumuz için yeterli. İnternet bağlantınıza göre değişir tabiş ama Market youtube, mail gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Kendi explorer ı gayet iyi, sayfalarda takılma yapmıyor ben chrome u da kurdum ve daha iyi hale geldi.
    - Video ve fotoğraf olayından hiçbirşey beklemeyin, sadece işinizi görür o da skype, tango gibi görüntülü görüşmeler. Onun dışında bu cihaza bu lens hiç olmamış..Tabi bunu bilerek aldım:)
    - Pil durumunu henüz test edemedim ama sanki bir kalibrasyona ihtiyaç var gibi. Cihazı açıp kapadığımda pil yüzdesi ciddi değişti bir kaç defa.
    - Ekranı çok iyi, dokunmatik ve hassasiyet de iyi. Özellikle apex ya da holo launcher gibi bir launcher ile kullanmanızı tavsiye ederim. ihaz uçuyor resmen. Parlaklık son ayarda geldi fabrikadan, düşürünce keyif vermiyor.
    - Cihaza güncel bir rom şart. Bu konuda akortek'e hepimiz yazalım bence. Özellikle hoparlör ve hd modda yaşanan sıkıntıları çözmeleri lazım.
    - Cihazda kesinlikle hdmi çıkış yok! Çok yanlış bir satış stratejisi ama bunu da bilerek aldım ben:)

Sonuç olarak ortalama ve biraz üstü kullanıcıları her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir cihaz gibi duruyor. Ancak özellikle rom desteği konusunda firmanın cihazın arkasında durması lazım bence. Bunlar benim düşüncelerim, ürünü kullanan diğer arkadaşlardan da detaylı yorumlarını iletmelerini bekliyorum.

Forumu canlı tutalım:)

Dostum şu akortek mail atma konusunda bende destekliyorum seni. Hd moda aldım ilk defa. Dead trigger oyununu yükledim ve inanılmaz kasıldı. Ekran kalitsindede öyle aman aman bir artı görmedim. Nomal modda ise ne oyunda ne nette hiç problem yok ve ekran da cam gibi.

Ben rom ve hd mod kasilma konusunda iki mesaj gonderdim. Henuz bir donus olmadi. Cihaz cok yeni daha belki ondandir. Bir kac forum sitesinde bu cihaza pipo m1 diye bir cihazin romunu yukleyip calistiranlari okudum ama simdilik beklemedeyim..hd mod gercekten fiyasko umarim ramiyle ilgili degildir ve rom guncellemesi ile cozerler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteric

quote:

Wifi performansi odalar arasi fena degil. Birazda internet baglantiniza ve modeminize bagli. Hd modu unutun cok kasiyor normal modda cihaz kendine geliyor..

Çok teşekkürler bu arada cevap için. Bir arkadaş salladı en sonunda :)

Rica ederim. Bence cok ciddi bir wifi sorunu yok fiber 100 mb kablosuz modem ile baglaniyorum ben odalarin duvarlari da baya kalin..

• Şimdi bir de internetten Archos Titanium HD 97'nin Antutu skorlarına baktım tek kelimeyle rezalet. Normal modda bile ancak Dark'ın HD modunun sonuçlarına ulaşabiliyor. Ah ah şu skorlara bakınca diyorum keşke içine daha iyi bir depolama aygıtı koysalarmış. Onda V972'den ve daha birçok tabletten sağlam tokat yediği tek konu bu. Diğerleri ortalama olarak 25-50 MB okuma/yazma performansı verirken bu 10 MB civarı veriyor. Wifi nasıl bilmiyorum ama kötüyse ona da özenebilirlerdi belki. 100 TL daha pahalı olsaydı ama böyle olsaydı keşke ama neyse artık. Belki gidip döndükten sonra xda'den şu modifikasyon olayını araştırırım falan yada Dark'ın öyle değiştirme geliştirme hizmeti varsa onlarla hizmete geçerim. Artık Platinum'u bekleyeceğim ama yani Titanium'un rezalet sonuçlarından sonra pek iştahım kalmadı Archos'a karşı diyebilirim.
  • Hocam yaklasik 3 aylik arastirma sonucu bu cihazda karar kildim. Biliyorsunuz teknolojinin sonu yok maks 1 sene icinde bu cihazda mazi olacak ama ortalama ihtiyaclarinizin hepsini karsilayabilir diye dusunuyorum. Turkiyede muhatab bir firmanin olmasi buyuk bir avantaj. Yoksa ramos w10hd diye bir cihaz var incelemenizi tavsiye ederim cihaz cok ust seviye ama herhangibir sorunda ne yapilir mechul garanti cinden...

• quote:

quote:

Arkadaşlar cihaz dün öğlen elime geçti..Akşam inceleme fırsatı buldum. Önizlenimlerimi kısaca yazayım..

- Ürün kaliteli bir izlenim veriyor. Metal kasa fazla ısınmıyor, dizayn şık. Ancak ses, power vs. tuşları biraz nazik geldi bana, yuvasında hafif oynama yapıyor.
    - Ses göreceli olarak düşük evet. Ama hangi cihazlarla kıyasladığınıza ve bulunduğunuz ortama bağlı. Sessiz bir otamda hiçbir sorun yok, ama diğer durumlarda kulaklık şart..Güncel bir rom ile iyileştirilebilir diye düşünüyorum.
    - Cihazda mormal mod dışında HD mod diye bir ayar var. Yaptığım gözlemlerde HD modda çok ciddi bir ekran kalite artışı gözlemlemedim ama yok da değil. Yalnız benim testlerimde HD modda alet kasılmalar yapmaya başladı, menü geçişleri vs. normal modda mükemmel çalışıyor.
    - Cihazda 4.1 android versiyon yüklü geliyor. İy bir işletim sistem, içindeki uygulamalar da çoğumuz için yeterli. İnternet bağlantınıza göre değişir tabiş ama Market youtube, mail gayet stabil ve hızlı çalışıyor. Kendi explorer ı gayet iyi, sayfalarda takılma yapmıyor ben chrome u da kurdum ve daha iyi hale geldi.
    - Video ve fotoğraf olayından hiçbirşey beklemeyin, sadece işinizi görür o da skype, tango gibi görüntülü görüşmeler. Onun dışında bu cihaza bu lens hiç olmamış..Tabi bunu bilerek aldım:)
    - Pil durumunu henüz test edemedim ama sanki bir kalibrasyona ihtiyaç var gibi. Cihazı açıp kapadığımda pil yüzdesi ciddi değişti bir kaç defa.
    - Ekranı çok iyi, dokunmatik ve hassasiyet de iyi. Özellikle apex ya da holo launcher gibi bir launcher ile kullanmanızı tavsiye ederim. ihaz uçuyor resmen. Parlaklık son ayarda geldi fabrikadan, düşürünce keyif vermiyor.
    - Cihaza güncel bir rom şart. Bu konuda akortek'e hepimiz yazalım bence. Özellikle hoparlör ve hd modda yaşanan sıkıntıları çözmeleri lazım.
    - Cihazda kesinlikle hdmi çıkış yok! Çok yanlış bir satış stratejisi ama bunu da bilerek aldım ben:)

Sonuç olarak ortalama ve biraz üstü kullanıcıları her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir cihaz gibi duruyor. Ancak özellikle rom desteği konusunda firmanın cihazın arkasında durması lazım bence. Bunlar benim düşüncelerim, ürünü kullanan diğer arkadaşlardan da detaylı yorumlarını iletmelerini bekliyorum.

Kablosuz performansı nasıl. Daha önceki arkadaşlar bu konuda bayağı şikayet etmişler. Bağlanma sorunu, kopma yaşanıyor mu? Ve router'a ne kadar uzaktayken -mesafe ve duvar bazında- bu sorunlar yaşanmaya başlıyor acaba?

Dostumm ben kablosuz performansından oldukça memnunumm. Benim de cihazı almadan önce çekincelerim vardıı bu konuda. Ancak aldıktan sonra sorun yaşamadımm açıkçası. Tabii ki bir dizüstünün çekim gücü kadar güçlü değil. Bilgisayarımın az çektiği yerde tablet çekmiyorr. Full çektiği yerde de 2-3 diş çekiyor. O haliyle de sayfaları görüntülemede,uygulama yüklemede,video izlemede hiç sıkıntı yaşamıyorumm. Benim evimde kablosuz modem yokk. Modeme mesafe olarak tahminim 15-20 metre falan uzaklıktayım arada da 3 veya 4 duvar var. Kopma falan hiç yaşamadım

• quote:

Hocam yaklasik 3 aylik arastirma sonucu bu cihazda karar kildim. Biliyorsunuz teknolojinin sonu yok maks 1 sene icinde bu cihazda mazi olacak ama ortalama ihtiyaclarinizin hepsini karsilayabilir diye dusunuyorum. Turkiyede muhatab bir firmanin olmasi buyuk bir avantaj. Yoksa ramos w10hd diye bir cihaz var incelemenizi tavsiye ederim cihaz cok ust seviye ama herhangibir sorunda ne yapilir mechul garanti cinden...

Archos'da da Türkiye'de muhatap olmasa da sorun çıkacağını sanmıyorum. Fransız markası ve cidden bu işe bayağı önem veriyorlar yani. Zaten yıllardır medya ürünleri sektöründelerdi şimdi bu tablet işine giriş yapmışlar. Bir de yazılım güncellemeleri konusunda çok ciddiler yani aslında Dark'tan da biraz o yüzden çekiniyorum aslında. Akortek'in Firmware sayfasına girdiğinizde bugüne kadar sadece bir ürüne güncelleme geldiğini görüyorsunuz. Archos'ta ise tüm ürünler 2-3 defa güncelleme almış. Şimdi bunu akortek'e desek "biz işte öyle iyi yapıyoruz, bir veriyoruz piyasaya bir daha güncelleme almasına gerek kalmıyor" derler de gerçeği hepimiz biliyoruz. Titanium ilk çıktığında bazı modemlerle Wi-Fi sorunu yaşadığı ortaya çıktı ve adamlar 1 hafta geçmeden tak güncellemeyi yayınladılar. Archos 101xs 4.0 ile çıktı, 4.1 çıktıktan sonra birkaç ay içinde güncellemeyi aldı hemen. Dark'ın en çok kafama takılan noktası bu ve wifi. Ama yani tabi bazı arkadaşların beklentisinin dağ kadar olduğunu da unutmuyorum. Benim beklediğim Wi-Fi performansı açıkçası 2 senelik Sony Ericsson Xperia Neo'dan aldığım performans kadar. Yani onu versin benim için tamamdır. Sürekli kopma, düşme yaşanmasın. Uzakta yavaş olsun ama bunlar yaşanmasın yeterli yani.

Öte yandan whizkid cevap için teşekkürler. 15-20 metre ve 3-4 duvar diyorsan zaten gayet iyi. Hele hele bir de hiç kopma yaşamadım diyorsan bu çok iyi. Yani beklentilerimin de üstündedir o zaman zaten.

• Archos icin dusundugunuz cihazin fiyati nasi?

• Büyük ihtimalle 650 TL civarı olacak burada. Titanium burada 650 TL'ye bulunabiliyor ve onun da yurtdışı fiyatı Platinum'la aynı olacakmış haberlere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteric -- 23 Şubat 2013; 15:00:46 >
  • quote:

Büyük ihtimalle 650 TL civarı olacak burada. Titanium burada 650 TL'ye bulunabiliyor ve onun da yurtdışı fiyatı Platinum'la aynı olacakmış haberlere göre.

merhaba hocam bende platinium bakıyorum hd 97 olandan ne zaman gelirmiş? Fiyat kaç olur tr de ayrıca içinde a7 li 4 çekirdekli işlemci var 28nm ile üretilmiş. Ancak titaniumda rk3066 var. rk 3066 mı iyidir yoksa platiniumda bulunan işlemcimi. Youtube den titaniumlara baktımda çok pis takılmalar var. Alırsanda pm atarsın hocam izlenimlerimini falan söylersin. Ancak titanium alma platinum da 2 gb ram, 8 çekirdek çok iyi bir gpu ve bluetooth var.

son bir şey daha bu archoslar ne kadarda bir yeni ürün çıkarıyor çünkü 1-2 ay içinde çok iyi işlemciler geliyorda. Bildikelrini alsak çok iyi olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Büyük ihtimalle 650 TL civarı olacak burada. Titanium burada 650 TL'ye bulunabiliyor ve onun da yurtdışı fiyatı Platinum'la aynı olacakmış haberlere göre.

merhaba hocam bende platinium bakıyorum hd 97 olandan ne zaman gelirmiş? Fiyat kaç olur tr de ayrıca içinde a7 li 4 çekirdekli işlemci var 28nm ile üretilmiş. Ancak titaniumda rk3066 var. rk 3066 mı iyidir yoksa platiniumda bulunan işlemcimi. Youtube den titaniumlara baktımda çok pis takılmalar var. Alırsanda pm atarsın hocam izlenimlerimini falan söylersin. Ancak titanium alma platinum da 2 gb ram, 8 çekirdek çok iyi bir gpu ve bluetooth var.

son bir şey daha bu archoslar ne kadarda bir yeni ürün çıkarıyor çünkü 1-2 ay içinde çok iyi işlemciler geliyorda. Bildikelrini alsak çok iyi olucak.

Yok zaten Titanium almam kesinlikle. İşlemci bakımından hangisi daha iyi dersen her ne kadar 4 çekirdekli olsa da Allwinner a31 ile rk3066 performans testlerinde çok az fark var, Onda v972'nin de benzer bir konfigürasyonu var Retina ekran, 2 gb ram ve aynı işlemci. Sadece %15 falan daha hızlı. Tabi ki de %15 fena değil ama yani daha fazlasını beklerdim açıkçası. Ayrıca yine Onda'da ram 2 gb olmasına rağmen 1000 Mhz kullanmışlar bu da performansı düşürüyor. Yani sonuçta -en azından ben- oyun oynamayı falan düşünmüyorum. En fazla film falan izlerim işlem olarak ağır ve tabi ki web'de gezinme ona da 1 GB ama hızlı bir ram daha iyi olur diye düşünüyorum. Eğer Archos da onda gibi düşük mhz ram kullanacaksa 2 GB olması çok önemli değil. Asıl avantaj dediğiniz gibi 8 çekirdekli grafikler. Her ne kadar yine benim için çok önemli olmasa da oyun oynamayacağım için 3d benchmarklarda %40-50 daha iyi rk3066'ya göre. 2d'de ise o kadar fark yok %5-10 civarı bir fark var.

Bunların yanı sıra Bluetooth konusunda ben herhangi bir onaylama bulamadım maalesef. Bazı siteler yazmışlar ama yani herhangi bir dayanak olmadan yazmış olabilir zira Archos'un sitesinde kendi spesifikasyonlarında yer almamakta. Ayrıca yine daha üst seviye teknoloji sitelerinde de bu bluetooth eksikliğinden bahsedildiğini gördüm. Belki son anda bir değişiklik yapmışlardır onu bilmiyorum ama pek de zannetmiyorum. Şöyle çıkmadan bir site keşke Antutu sonuçlarını verselerdi ona göre belki de daha şimdiden gidip alırdım Dark'ı veya gönül rahatlığıyla beklerdim Platinum'u.

Fiyat da dediğim gibi 650-750 arası olur bence. Çünkü yurtdışı fiyatı Titanium ile aynı o da burada bu fiyatlara satılıyor. Eğer aracı firma akıllılık edip Titanium satılmaz diye diğerine fazladan fiyat çekmezse bence bu fiyatlara satılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Yok zaten Titanium almam kesinlikle. İşlemci bakımından hangisi daha iyi dersen her ne kadar 4 çekirdekli olsa da Allwinner a31 ile rk3066 performans testlerinde çok az fark var, Onda v972'nin de benzer bir konfigürasyonu var Retina ekran, 2 gb ram ve aynı işlemci. Sadece %15 falan daha hızlı. Tabi ki de %15 fena değil ama yani daha fazlasını beklerdim açıkçası. Ayrıca yine Onda'da ram 2 gb olmasına rağmen 1000 Mhz kullanmışlar bu da performansı düşürüyor. Yani sonuçta -en azından ben- oyun oynamayı falan düşünmüyorum. En fazla film falan izlerim işlem olarak ağır ve tabi ki web'de gezinme ona da 1 GB ama hızlı bir ram daha iyi olur diye düşünüyorum. Eğer Archos da onda gibi düşük mhz ram kullanacaksa 2 GB olması çok önemli değil. Asıl avantaj dediğiniz gibi 8 çekirdekli grafikler. Her ne kadar yine benim için çok önemli olmasa da oyun oynamayacağım için 3d benchmarklarda %40-50 daha iyi rk3066'ya göre. 2d'de ise o kadar fark yok %5-10 civarı bir fark var.

Bunların yanı sıra Bluetooth konusunda ben herhangi bir onaylama bulamadım maalesef. Bazı siteler yazmışlar ama yani herhangi bir dayanak olmadan yazmış olabilir zira Archos'un sitesinde kendi spesifikasyonlarında yer almamakta. Ayrıca yine daha üst seviye teknoloji sitelerinde de bu bluetooth eksikliğinden bahsedildiğini gördüm. Belki son anda bir değişiklik yapmışlardır onu bilmiyorum ama pek de zannetmiyorum. Şöyle çıkmadan bir site keşke Antutu sonuçlarını verselerdi ona göre belki de daha şimdiden gidip alırdım Dark'ı veya gönül rahatlığıyla beklerdim Platinum'u.

Fiyat da dediğim gibi 650-750 arası olur bence. Çünkü yurtdışı fiyatı Titanium ile aynı o da burada bu fiyatlara satılıyor. Eğer aracı firma akıllılık edip Titanium satılmaz diye diğerine fazladan fiyat çekmezse bence bu fiyatlara satılır.

Platinumun icindeki gpu ipad 3 den daha ust model oldugundan grafik olarak cok iyi ayrica icindeki işlemci tayvanli cok başarili bir firmanin işlemcisi allwinner biraz kolpa bir şirket kanimca en iyi işlemci mediatek firmasi bu konuda. Ayrica martta bu mediatek firmasi 8 cekirdekli ilk A15 li işlemciyi surucek piyasaya 4g destekli hd ekran destekli 13 mp kamera destekli bir model icinde hem a7 var bu işlemcide hem a15 laylaylom işlerde a7 buyuk enerji tasarrufu saglarken a15 ise a9 dan 4 kat performansli yani işlemci arasi anlik ne gerekiyorsa geciş yapiyor. Ben artik archosun yeni serisini beklerim yani retina ozelligini kullanamiyorsam almanin cokta mantigi kalmiyor bide 650 tl gibi fiyati var ucuzda degil. tavsiyem normal cozunurluklu bişey alın a9 anca normali karşiliyor.

umarim yeni model erken gelir archostan başka bir marka almam sonucta apple kadar malzeme kalitesi ust duzey bir firma kendisi birde platinum un benchmark puani hakkinda bi bilgi bulursaniz sevinirim ayrica archos falan alirsaniz pm atarsaniz hocam

• Platinum'un antutu benchmark'ları çıkmış mı diye ben de hergün kontrol ediyorum ama henüz bir sonuç yok.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum şu akortek mail atma konusunda bende destekliyorum seni. Hd moda aldım ilk defa. Dead trigger oyununu yükledim ve inanılmaz kasıldı. Ekran kalitsindede öyle aman aman bir artı görmedim. Nomal modda ise ne oyunda ne nette hiç problem yok ve ekran da cam gibi.

Ben rom ve hd mod kasilma konusunda iki mesaj gonderdim. Henuz bir donus olmadi. Cihaz cok yeni daha belki ondandir. Bir kac forum sitesinde bu cihaza pipo m1 diye bir cihazin romunu yukleyip calistiranlari okudum ama simdilik beklemedeyim..hd mod gercekten fiyasko umarim ramiyle ilgili degildir ve rom guncellemesi ile cozerler..

dostum bende mail attım cevap bekliyorum bakalım.çok araştırarak ve hevesle aldım.inşallah bu sorunları aşarız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bende mail attım cevap bekliyorum bakalım.çok araştırarak ve hevesle aldım.inşallah bu sorunları aşarız.

arkadaslar ben defalarca mail attım her seferinde gelen cevap şu an için bir güncelleme malesef yok.cihazın bazen uygulamalar menüsünde donma probleminden dolayı bana orjinal rom dosyasını yollamaktan başka bir çözüm sunmadılar.

• Orjinal romu bizimle paylasabilir misin?

• quote:

quote:

o zaman retinalı tablet almaya gerek yok madem kullanamadığımız bir özellik ayrıca fiyatıda arttıran bişey.

bir şey sorucam ekran ebatları ipad gibi mi yoksa daha karemsi bi yapıdamı? Ben her 9.7 li ekranların ipad ölçülerinde olduğunu biliyorum yanlışmıyım. Mesela ipad çok fazla dikdörtgen ekrana sahip bu cihaz resimlerden bana kareye yakın dikdörtgen gibi geldi.

• HD modda kasılmalar tam olarak nerede meydana geliyor? Sadece oyunlarda mı yoksa menü geçişlerinde, internet tarayıcısında ve film izlerken falan da sorun yaratıyor mu? Ben pek oyun oynayacağımı sanmıyorum genel olarak kitap-dergi okumak, internette dolaşmak ve belki film-dizi izlemek için kullanabilirim. Bu noktada ne gibi bir performans veriyor acaba? Ayrıca HD ile Normal mod arasında görsellik açısından fark olmuyorsa zaten benim için fark etmez yani. Bir de belki en önemsiz konu bu benim için ama şimdi konusu geçince merak ettim kulaklık ses yüksekliği kalitesi nasıl. Müzik falan dinlemem de yani, film-dizi vb. bir şey izlersem sıkıntı yaratır mı yani? Cızırtıdır, boğuk ses veya düşük ses sorunu var mı? Tabi yine çok önemli bir mevzu değil lakin yine meraktan sorayım dedim aynı şekilde kendi hoparlörleri nasıl (Bazıları tek hoparlör olduğunu da söylemiş) cızırtı, hışırtı oluyor mu? Yani öyle ahım şahım kalite beklemiyorum öyle bir şey bekleyecek kadar ihtiyacım olsa giderim para kıyıp iPad alırım zaten. Parasının karşılığını veriyor mu? Yani mükemmel ses değil derdim temiz ve iyi yüksek ses vermesi.

@AAT.BH -> Aspect Ratio ve ekranın diyagonel boyutu aynı olduğuna göre iPad ile aynıdır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.