Bildirim
Dark EvoPad R7010 3g Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yardım edin diye konu acıyorum ama kimse yardım etmiyor . Yazık . -
ne yazık ki aynı problemi bende evopad t7000 ve turkcell wınn ile yasıyorum. cozum bulur isem size de iletirim. -
sorun nedir ? eger sifren varsa kartında pc ye yak kaldır oyle dene direk baglanırsın. -
Yardım. bende dark r7000 tablet modeli var internete giremiyorum. huawei e173 modem kullanıyorum forumda yazılanları uyguladım hala giremiyorum. nasıl girebilirim? -
Yardım. bende dark r7000 tablet modeli var internete giremiyorum. huawei e173 modem kullanıyorum forumda yazılanları uyguladım hala giremiyorum. nasıl girebilirim? -
merhaba arkadaslar ben bu sorunu bi komsumun tabletinde yasamıstım aslında sorun değil sadece 3g modemleriniz desteklemiyo cihazı cihazın ayarlar kısmında 3g support list adında bir bölüm var ordan destekleyen bir 3g modem satın alırsanız sorun çözülmüş olucaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X