Şimdi Ara

Dark EvoPad R7010 3g Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar benim Dark EvoPad R7010 model bir tabletim var . 3g destekliyor diye gittim aveajet modem zte mf 190 aldım ama ne yaptıysam olmadı Tabletin vpn ayarlarımı desen modemin ayarlarımı desen internete baglanamadım lütfen yardım edin :S

• Yardım edin diye konu acıyorum ama kimse yardım etmiyor . Yazık .
  • ne yazık ki aynı problemi bende evopad t7000 ve turkcell wınn ile yasıyorum. cozum bulur isem size de iletirim.
  • sorun nedir ? eger sifren varsa kartında pc ye yak kaldır oyle dene direk baglanırsın.
  • Yardım. bende dark r7000 tablet modeli var internete giremiyorum. huawei e173 modem kullanıyorum forumda yazılanları uyguladım hala giremiyorum. nasıl girebilirim?
  • Yardım. bende dark r7000 tablet modeli var internete giremiyorum. huawei e173 modem kullanıyorum forumda yazılanları uyguladım hala giremiyorum. nasıl girebilirim?
  • merhaba arkadaslar ben bu sorunu bi komsumun tabletinde yasamıstım aslında sorun değil sadece 3g modemleriniz desteklemiyo cihazı cihazın ayarlar kısmında 3g support list adında bir bölüm var ordan destekleyen bir 3g modem satın alırsanız sorun çözülmüş olucaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung UE40JU6570 wifi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    MSI magb650 wifi sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.