DARK EVOPAD 9740 tabletimi 15 gündür kullanmaktayım. Tabletin iki özelliği hariç tüm özelliklerinden memnun kaldım.
1 - Wireless bağlantısı inanılmaz zayıf. Öyle ki modemin nerdeyse yanında olmalısınız ki internete bağlanabilesiniz. Telefonların interneti çok iyi çektiği mesafelerden internete bağlanamıyorum. Bağlansa bile işlem esnasında kopuyor. Hatta bir defasında mobil olarak telefondan 3G ile bağlanmak istedim. Telefon ile yanyana koydum bağlantı mükemmel olarak gösteriyordu ama 1kb veri bile indirmedi. Ama telefon gayet hızlı bir şekilde internette dolaşabiliyordu. Sadece benim tabletime özel bir sıkıntı varsa ve bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı beklerim. Umarım bir çözümü vardır.
Dark evopad 9740 Tablet için bir güncelleme mevcuttu, onu yaptım. Bir işe yaramadı. Zaten işlemci için bir güncelleştirme idi. İşlemci güncellemesi yaparken komple format atıyor. Yapacak arkadaşlara duyurulur. Herşeyiniz silinecektir.
2 - Fotoğraf kalitesi pek iç açıcı değil ama tablet için idare eder. Sonuçta fotoğraf çekmeyeceğim.
Wireles sorunu ile ilgili düşüncesi olan arkadaşlar varsa paylaşmasını isterim.
Şunu kesinlikle söylemem gerek. Retina yüksek çözünürlüklü ekran gerçekten çok iyi. Yazıları gerçekten en ince ayrıntısı ile keskin olarak okuyabiliyorsun. Bilgisayardan daha iyi bir ekrana sahip.
Şunu da eklemek isterim. Artık Hepsiburada sitesine pek güvenim kalmadı. Bu tablet için yazdığım wireless kalitesi düşük yorumum yayınlanmadı. Buradan tüm arkadaşlara duyurulur. Yorumların hepsi bence çakma.