Şimdi Ara

Dark EvoBOX A1R DK-PC-ANDBOX-A1R Bu ürünü kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar medya oynatıcı alacağım. Laptopu TV'ye bağlamaktan bıktım. Fakat piyasada o kadar çok ürün var ki. Kafam karıştı. İnternette araştırırken bu ürünü gördüm. Ürün linki :http://www.hizlial.com/u30.031.9352.0117/dark-evobox-a1r-dk-pc-andbox-a1r-3d-mkv-wifi-android-40-1g-ram-mini-pc Özellikleri iyi gözüküyor. Bu cihazı kullanan yada buna benzer android'li tavsiye edebileceğiniz cihazlar var mı ? Bütçem 200-300 arası. Tecrübeli arkadaşların bu konuda yardımını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

2 hafta önce sipariş verdim geldi, satın alma niyetim film izlemekti. Film izleme görevini iyi görüyor, air mouse özelliği bir harika. Fakat android yazılım, oyun ve internette gezinme için oldukca ağır kalıyor, wireless ve kablo bağlantısı ile internetten olumlu bir performans alamadım(int hız 50 mbit), wireless açtığımda cihaz ağırlaştı. oyunlarda air mouse özelliği bir çoğunda çalışmıyor, performans istemeyen oyunları çalıştırıyor geri kalanlarıda yogun takılmalar var.

External disk ile kullanıyorum, gün boyu açık kaldığında fazla ısınmıyor. Genel olarak bakacak olursak sadece film için kullanılır.
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Genel olarak dark'ın Androidboxların'dan kimse memnun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccnnqq

Merhaba,

2 hafta önce sipariş verdim geldi, satın alma niyetim film izlemekti. Film izleme görevini iyi görüyor, air mouse özelliği bir harika. Fakat android yazılım, oyun ve internette gezinme için oldukca ağır kalıyor, wireless ve kablo bağlantısı ile internetten olumlu bir performans alamadım(int hız 50 mbit), wireless açtığımda cihaz ağırlaştı. oyunlarda air mouse özelliği bir çoğunda çalışmıyor, performans istemeyen oyunları çalıştırıyor geri kalanlarıda yogun takılmalar var.

External disk ile kullanıyorum, gün boyu açık kaldığında fazla ısınmıyor. Genel olarak bakacak olursak sadece film için kullanılır.

şuan bu yazıyı okuyunca hayallerim yıkıldı bende bu ürünü almayı düşünüyordum anladığım kadarıyla wireless özelliği çok kötü senin internetin süper yani böyle bir ürünün bu kadar kasması gerçekten düşündürücü ben zaten bu ürünü internet ve android uygulamaları için alacaktım fakat senin dediğin gibiyse çok kötü yani alınmaz

• Ürünü başka kullanan var mı acaba varsa burada bizimle paylaşırsa çok sevinirim.
  • ben bu ürün hakkında firmanın facebook sayfasında yorum yaptım ve hemen sildiler. Firmanın kendi sitesinde grafiker yeteneğini kullanarak ürünü dev aynasında göstermişler. Dediğim gibi sadece film izleyebilirsin gerisini hayel bile etme
  • bende bu ürünü aldım gayet menunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar bu ürünle google girip internetten dizi izleniyormu ya da bu tarz bi media player varmıdır.Tv lerde ki smart tarzında kullnılıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayiskender

bende bu ürünü aldım gayet menunum

peki siz android ile ilgi bir sorun yaşadınız mı internet bağlantınız nasıl sitelere hızlı girebiliyor musunuz?android uygulamaları düzgün çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns_yunus

Merhabalar bu ürünle google girip internetten dizi izleniyormu ya da bu tarz bi media player varmıdır.Tv lerde ki smart tarzında kullnılıyormu?

bence izlenir çünkü flash desteği var yani izlenmemesi saçma olur ama söylenen internet hızının kötü olduğu bakalım bir arkadaş memnun kalmış o nasıl bir fikir verecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.