Şimdi Ara

DARK EVO P60 6 INCH qHD IPS QUAD CORE 8 MP AKILLI TELEFON (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
16
Favori
83.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu olayı hakem heyeti çözer.çürük malzeme kullanmasınlar. teknobiyotikle çözemeim
  • telefonun ekranı tam olarak nasıl kırıldı?
  • ceketimin iç cebinde totobüste ayakta yolculuk yaparken kırıldı.üstünde akıllı kapak takılıydı.cebimde yumurta olsa inanın kırılmazdı.telefon sırf sattıktan sonra para kazanmak için kırılacak şekilde tasarlanmış telefonun şu an satış fiyatı 499 tl.ekranı değiştirme 385 tl +türkiye kaydı 119,5 tl.bataryası şarj cihazzı 50 tl +hadıza ram işlemci hoparlör kamera sensörler bunlar????
    vatandaşı saf yerine koyuyorlar
  • ben artık bu telefonun 2 farklı kalitede satılmış olacağına inanmaya başladım.
    çünkü bazılarının idda ettiği üzere telefonun lcd çok çabuk kırılıyor.
    benim telefonum ise belki 2 seneden fazla oldu bende
    yerede düştü kaç kere, ceketimin cebindede taşıdım, pantalonun arka cebinde çoook uzun süre taşıdım
    hatta neredeyse 1 senedirde kılıfsız falan kullanıyorum hiç birşey olmadı
    ha bu bir şanstır aslında doğrudur ama lcd ekranların o kadar kolay kırılmaması lazım.
  • ürünün şarjıyla ilgili sıkıntı yaşayan var mı. Benim ürün şarj olmuyor. sokette temassızlık var heralde. ama o teması sağladığımda şarj oluyorsa da çok uzun sürüyor sabaha kadar %15 falan yani öyle.
  • cmk10 kullanıcısına yanıt
    soketin tırnaklarından bazıları kırılmış olabilir, kıl gibi zaten.
  • .brian. kullanıcısına yanıt
    garantiye elden teslim etsem nekadar sonra verirler.?
    elden almıyor malesef sadece kargo ile teslim alıyorlar.
    ben telefonu ilk aldığımda bozuktu değişim için yollamak istedim, 4 gün sonra şehirdışına çıkacağım için elden vereyim dedim çabuk halledilmesi için ama kabul etmediler. sadece kargo ile alım yapıyoruz dediler. ama bide siz şansınızı deneyin isterseniz
  • Arkadaslar telefonda bir sorun var normal menulerde internetde felan gezerken durduk yere akilli kapagi kapattigimizdaki cikan uyku ekrani geliyor bunu nasil cozerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ekleme daha
    Mesele telefonla kulagimiza gorusurken ilk kulagima gotururken ekran karariyor ama 1-2 saniye sonra geri aydinlaniyor ve elim ekrana dokunuyornkonusma sirasinda farkli seyler aciliyor yani surekli karanlik olmuyor

Sa kardeş aslında sorun belli. Soket. Bozulmadan önce şarjda iken cihazı çok kurcalarsan bu sorunlar neredeyse tüm cihazlarda oluyor. Ama sen yinede sağlam birkaç şarj aleti ile dene. Belki senin kabloda veya şarj aşetinde sorun vardır.

• Kardeş akıllı kapak işi kapakta bulunan bir mıknatıs sayesinde telefonun home ve geri tuşu arasında tel. İçinde bulunan hashas parçayı yukarı çekmesiyle çalışır. O parçada sıkıntı vardır. Çok sık yapıyorsa şunu dene olmazsa servise gidecek. Ayarlarda ekran ayarları var. En altta akıllı kapak hassasiyeti tıkını tıkla öyle dene.

• Yakınlık uzaklık sensöründen. Ayarlardan ekran ayarlarına gir. Yakınlık algılayıcısı ayarlaması var. Onu tekrar yap. Yaparken sensör önüne koyacağın el yada başka bir nesneyi ekranın kararacağı mümkün olan en uzak yerde tut. Olmazsa da sensör değişmesi lazım.

• Arasıra bendede oluyor. Tasarım hatası var. Ahize ile sensör aynı hizada ve yeride ahizenin sağında. Mantıklı ve doğru olan sensörün ahizeden yukarıda ve solda olmasıdır. Çünkü konuşmak için ahizeyi kulağına koyduğunda hep aynı noktada tutamazsın. Dolayısıyla sensör kulak boşluğuna denk geldiğinde önünde birşey olmadığı için ekran açılıyor. Halbuki sensör ahizenin solunda ve hiza olarak üstte olsa idi kulak boşluğuna değil kulağın üstüne şakak bölgesine denk gelirdi ve ekran açılmazdı.

• gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam akilli kapagi cikarttim normal kapagiyla kullaniyorum simdi farkettim oyle cok sarj yiyormus, ulusda guzel bir deri kilif bakacagim
    Akilli kapagi cikarinca ekranin durduk yere saat moduna girmesi gecti ama konusurken kararmama hala devam ediyor sensor ayarini yaptigim halde

• Sa kardeş arama yaptığında telefonu kulağına götürme öndeki tüm sensörleri ve ön kamerayı baş barmağın yada bir nesne ile kapat. Ekran kararacak mı biraz bekle ve dene.

As hocam oyle yapincada ayni oluyor ekran karariyor 1-2 sn sonra tekrar aydinlaniyor

• Anladım kardeş şimdi ben aynısını denedim. Ekran kararıyor elimi çekinceye kadar da gelmiyor. Yani normal. Sendeki sensör sorunlu sanırım. Sonkez cihazı sıfırlamayı dene. Sonuçta sensör donanımdır. Donanımlar yazılımsız çalışmaz. Yine düzelmezse sensörde sıkıntı vardır.

Tesekkurler hocam galiba sensor arizali
    Bos bi vakitte gonderecem garantiye artik

• quote:

Orijinalden alıntı: gunsatgencoglu

Sa kardeş aslında sorun belli. Soket. Bozulmadan önce şarjda iken cihazı çok kurcalarsan bu sorunlar neredeyse tüm cihazlarda oluyor. Ama sen yinede sağlam birkaç şarj aleti ile dene. Belki senin kabloda veya şarj aşetinde sorun vardır.

As. kardeş. Sorun soket bence de çünkü bi çok şarj aleti denedim kimisi şarj etti ama hiçbiri tam verim vermedi. çünkü şarj edenler de sürekli bağlantıyı koparıyordu. yani servise vericez bakalım ama servis de çok tutuyor elinde telefonu. Bir de ölü piksel (5-10 tane) garanti kapsamına giriyor mu.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.