Şimdi Ara

dark evo p55 alınır mı SİLİNSİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce nasıldır bi dream soccer veya vega conflic veya minecraft oynarım beni idare eder mi bide hızlı al sitesi nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 19 Mart 2015; 11:00:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• sıte guvenılır bende alısverıs yaptım ama telefon olarak dark casper vestel falan almayn derım paraya yazık olur sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

sıte guvenılır bende alısverıs yaptım ama telefon olarak dark casper vestel falan almayn derım paraya yazık olur sonra.

sordugum kisiler sadece hafiza sorunu var dediler kullanan biri cevap verse keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınmaz.Bi süre idare eder sonra kasmaya başlar böyle telefonlar.
  • 1 hafta kullandim ben iade ettim ekrani mavimsi idi ondan oerformansi iyi idi herseyi sd karta yukluyor cihaz 64 gb li sd kart takdim kullanirken her oyunu acti ben cihazi cok yoran bir kullaniciyim aldigim gibi 60 a yakin uygulama oyun yukledim biraz fazla yuklendim cihaza ciddi bir kasma olmadi ama beni tatmin etmedi ekran maviye kacmasindan dolayi iade ettim internetten alacaksan 14 gun kosulsuz iade hakkin var al kullan begenmezssen iade et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Bence alınmaz.Bi süre idare eder sonra kasmaya başlar böyle telefonlar.

cevap icin sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: hunnkaar

1 hafta kullandim ben iade ettim ekrani mavimsi idi ondan oerformansi iyi idi herseyi sd karta yukluyor cihaz 64 gb li sd kart takdim kullanirken her oyunu acti ben cihazi cok yoran bir kullaniciyim aldigim gibi 60 a yakin uygulama oyun yukledim biraz fazla yuklendim cihaza ciddi bir kasma olmadi ama beni tatmin etmedi ekran maviye kacmasindan dolayi iade ettim internetten alacaksan 14 gun kosulsuz iade hakkin var al kullan begenmezssen iade et.

hocam ekran maviye kacarken dediniz bu nasildiki piksellerle mi alakali yoksa arayuzle mi alakali ayrica urunde isik sizmasi var mi ? cevap icin ayrica sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-279634539 -- 19 Mart 2015; 9:25:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K serisi işlemci alınır mı ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 hafta kullandim ben iade ettim ekrani mavimsi idi ondan oerformansi iyi idi herseyi sd karta yukluyor cihaz 64 gb li sd kart takdim kullanirken her oyunu acti ben cihazi cok yoran bir kullaniciyim aldigim gibi 60 a yakin uygulama oyun yukledim biraz fazla yuklendim cihaza ciddi bir kasma olmadi ama beni tatmin etmedi ekran maviye kacmasindan dolayi iade ettim internetten alacaksan 14 gun kosulsuz iade hakkin var al kullan begenmezssen iade et.

ayrica hocam cihaz goruntusu nasil ?

• Bana gelen cihaz la alakai dir diye dusunuyorum beyaz i mavimsi gosteriyordu dikkatli bakinca fark ediyorsun bulutlanma yokdu isik sizmasida tek maviye kacma vardi onunda munferit oldugunu dusunuyirum performansini begendim e tabik surdurulebilirlik onemli ilk hafta hizli sonrasi yigilirmi birseydiyemem yarrimci olabildiysem ne mutlu

• quote:

Bana gelen cihaz la alakai dir diye dusunuyorum beyaz i mavimsi gosteriyordu dikkatli bakinca fark ediyorsun bulutlanma yokdu isik sizmasida tek maviye kacma vardi onunda munferit oldugunu dusunuyirum performansini begendim e tabik surdurulebilirlik onemli ilk hafta hizli sonrasi yigilirmi birseydiyemem yarrimci olabildiysem ne mutlu

hizlialdan almayi planliyorum sizce bu site nasildir pesin odeme yapacagim cihaz nasildi cirkin mi normal mi iyi mi

• Goruntusu samsung a benziyor agir ayrica 220gr goren note 3 diyor

• quote:

Goruntusu samsung a benziyor agir ayrica 220gr goren note 3 diyor

gereken bilgileri aldim sagolun iyi forumlar
  • quote:

Goruntusu samsung a benziyor agir ayrica 220gr goren note 3 diyor

sagolun bilgi verdiginiz icin

• Hizlial dan giram altin almistim guvenilir bir site.

• Yaklaşık iki yıl önce dark evobox ürünü aldım memnun kaldım. Daha sonra 650tl ye dark evo p60 aldım ondanda memnun kaldım. Bir süre sonra ekranı kırıldı teknik servise gönderdim 180yl karşılığında ekranı değiştirdiler ikince kez ekran kırıldı 205tl ye değiştirdiler memnuniyetim neticesinde 450tl dark evo p55 aldım bir süre sonra ana hoparlör patladı teknik servise göndermeden telefoncuya gösterdim demir tozu kaçmış normaldir arıza yapması dedi ve ana hoparlörü telefoncuya değiştirdim… Bu arada p60 tekrar ekranı kırıldı p55 in ise ana hoparlör ve kulaklık hoparlörü ses gelip gitmeye cızırdamaya başladı bende içini açıp hoparlörü demir tozundan temizledim hoparlör düzeldi fakat ekran görüntüsü gitti ikisini birden teknik servise gönderdim buraya kadar her şey normal.
    Teknik servis iki sininde ekranının değişeceğini söyleyip p55 ten 375tl p60 tan 405tl talep etti…
    Ben ürünümüzden mağdur olmuşsunuz diyerek kolaylık yapmalarını beklerken onlar fırsatçılık yaparak bize mahkûmsun havlarına girdiler… Niçin bu kadar yüksek fiyat çıkıyor deyince dolar yükseldi bahanesine yatıyorlar. 650tl sattıkları p60 şu an 550tl. 550tl sattıkları p55 şu an 450tl telefonun fiyatı düşerken ekranın fiyatı iki katına çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aydoğan20

Yaklaşık iki yıl önce dark evobox ürünü aldım memnun kaldım. Daha sonra 650tl ye dark evo p60 aldım ondanda memnun kaldım. Bir süre sonra ekranı kırıldı teknik servise gönderdim 180yl karşılığında ekranı değiştirdiler ikince kez ekran kırıldı 205tl ye değiştirdiler memnuniyetim neticesinde 450tl dark evo p55 aldım bir süre sonra ana hoparlör patladı teknik servise göndermeden telefoncuya gösterdim demir tozu kaçmış normaldir arıza yapması dedi ve ana hoparlörü telefoncuya değiştirdim… Bu arada p60 tekrar ekranı kırıldı p55 in ise ana hoparlör ve kulaklık hoparlörü ses gelip gitmeye cızırdamaya başladı bende içini açıp hoparlörü demir tozundan temizledim hoparlör düzeldi fakat ekran görüntüsü gitti ikisini birden teknik servise gönderdim buraya kadar her şey normal.
    Teknik servis iki sininde ekranının değişeceğini söyleyip p55 ten 375tl p60 tan 405tl talep etti…
    Ben ürünümüzden mağdur olmuşsunuz diyerek kolaylık yapmalarını beklerken onlar fırsatçılık yaparak bize mahkûmsun havlarına girdiler… Niçin bu kadar yüksek fiyat çıkıyor deyince dolar yükseldi bahanesine yatıyorlar. 650tl sattıkları p60 şu an 550tl. 550tl sattıkları p55 şu an 450tl telefonun fiyatı düşerken ekranın fiyatı iki katına çıkıyor

Ekranları ne kadar da kolay kırılıyor bunların hocam? Yoksa telefon düşürme rekoru sizde mi

• bu konu hala yasiyor mu telefon aldim zaten silin konuyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.