beyler dün extremde basladım. dark elf mystic açtım. size bi kaç sorum var.
bu lvl 10 da dark wizard questi var. bu questin istediği item gm shop da var. ancak gorev başka bi yerde yapılıyor sanırım. insan köyünün içinde bir npc varmış ona gidecekmişim. teleport olamıyorum siege zamanı olabilirsin diyor. bunu nasıl yapacağım.
ikinicisi. skilleri koyabiliceğim bi yer yok mu? f2 ye basıp bi skil kullanabiliyorum. diğerlerini skil listesini açıp kullanabiliyorum bu da kullanıslı değil. bu skillerin kısayolları nelerdir. bi anlatır mısınız?
bu mouse kontrolleri çok sinirimi bozdu, bunu değiştirebiliyor muyuz kontrollerden.
şimdilik sorularım bu kadar.
şimdi ilk olaak o gorev lvl 20 de
2. olarak itemlerin adini biliyosan ( guest iteminin ) al gm shoptan ve gludin vilagede dark elven guild var oraya git grand masterla konuş yanılmıyorsam ordan deiştiriyosun ilk clası
şimdi listeyi actığında skilin birini tutup skill bara surukle ve istedigin bi yere bırak ( f2'ye bastığın yerin yanlarına )
eğer skill bar yoksa option>game>initialize tuslarina bas
mouse kontrelleri deişmez
ok cvplariz
peki bu gludin köye gitmenin kısa bir yolu yok mu? çok uzun bir yok dark elf köyünden. ram mam kalmıyor giderken.
var tabii dark elf koyunde gatekeeper var onu tıklayıp teleport secenegine basip cikan listeden gludin village yi tıklayıo ok butonuna bastığında direk oraya ısınlanırsın ( zaten ulaşım bu şekilde saglanıyor )
gate kepper ın yerini de harita da görebilirsin..... ATL+M haritanı açcar :)
yaf arkadasim sen bu oyunu hic mi bilmion yuruyerek biraz zor gidersin
quote:
Orjinalden alıntı: alperennnn
yaf arkadasim sen bu oyunu hic mi bilmion yuruyerek biraz zor gidersin
ACaba dunya turu yapsam oyunda video falan ceksem haftanın 1.cisi olurmuyum tabi tamamlıyabilirsem(ya kurtlar kaparsa)