Şimdi Ara

Dark Connect Master 7xUSB Hub ve 2.5' HDD Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Notebooka harici HDD'leri sürekli tak çıkar yapmaktan gına geldiği için Connect Master 7xUSB 3.0 hub aldım. Ürünün link; [link=http://www.hepsiburada.com/dark-connect-master-7xusb-3-0-1x2a-usb-hizli-sarj-cikisli-adaptorlu-usb-hub-dk-ac-usb371-p-BS51653][/link] Ürün yapısal olarak fena değil ama taktığım 2.5'lik HDD'lerin hepsinde bir süre sonra kopma/yeniden bağlanma şeklinde bir problem oluşuyor. 3.5' HDD(sadece 1 tane var) veya Flash Disklerde bir problem olmadı. Farklı USB girişlerinden de denedim ama aynı problem yine devam etti. Problem neden kaynaklanıyor olabilir ve bir çözümü var mıdır? Yoksa ürünü zaman geçirmeden geri iade edeceğim.

• Farklı bir pc veya pclerde dene. Bir de farklı sistemlerde; yani 7,8, 10 gibi. Onlarda da aynısı olursa, sorun güç yetmemesi ile alakalı? O zaman hemen geri verirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir noterbookta denedim onda da durum aynı. Farklı bir işletim sistemli bilgisayarım olmadığı için işletim sistemi deneyemiyorum. Yenisini mi sipariş etsem yoksa Dark'ı hayatımdan komple çıkarsam mı bilemedim. Aldığım DispayPort-miniDispayPort kablosu da sorunluydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.